Nvidia Shield Android TV 4K

Πανω-κατω ειναι ετσι οπως τα λες..
Γιαυτο εγω προτιμω ολο το δισκακι, γιατι δεν 'εμπιστευωμαι' τις οποιες μεταρτοπες γινονται.
Επισης στις 4Κ εκδοσεις -ως πιο 'πληρης'- συνηθως βαζουν το atmos stream.
Ειναι μια ταση που ξεκινησε πριν λιγο καιρο και βλεπω οτι 'επιμενουν' σε αυτην..

Καλησπερα σας. Εχω το nvidia shield, το οποιο ειναι σε αριστη κατασταση με το κοντρολ του. και σκεφτομαι να το δωσω. Μπορειτε να μου πειτε μια σωστη τιμη που θα μπορουσα να το δωσω? Πχ στα 180 ευρω ειναι μια λογικη τιμη η μπορω και περισσοτερο?

Καλησπερα σας. Εχω το nvidia shield, το οποιο ειναι σε αριστη κατασταση με το κοντρολ του. και σκεφτομαι να το δωσω. Μπορειτε να μου πειτε μια σωστη τιμη που θα μπορουσα να το δωσω? Πχ στα 180 ευρω ειναι μια λογικη τιμη η μπορω και περισσοτερο?
Στα 220 περίπου αγοράζει κανείς το μοντέλο του 17. Εσύ ποιο έχεις;

Εγω το αγορασα το 2016... απλα λαβε υποψην σου για την απαντηση σου , οτι η τιμη που λες ειναι απο εξωτερικο + τα οποια εξοδα και μερες υπομονη για να το λαβει καποιος...

Με 236 ευρώ το μοντέλο του 17 από αγγλικό αμαζον.

Με 217 παλι μοντέλο του 17 από γερμανικό αμαζον, αλλά χωρίς το gamepad , για κάποιον που το θέλει μόνο ως media player.

Με εγγύηση αμαζον κτλπ.

.
Προσωπικά δεν θα το αγόραζα στα 180 ευρώ μεταχειρισμένο από φόρουμ. Αν ήμουν στη θέση σου και ήθελα να μου φύγει, θα το έβαζα στα 150.
Από εκεί και πέρα, ότι νομίζεις κάνεις

να κανω μια τελέυταια ερωτηση για το shield , μιας και ειμαι ετοιμος να το δωσω αφου παραγγειλα το zidoo x9s.... υπαρχει εφαρμογη απο android που μπορει να παιξει bluray menu?

Γεια σας παιδιά,
Έχω μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει καθώς το συγκεκριμένο thread έχει αρκετό κόσμο.
Είμαι κάτοχος Mi Box android TV και συνδρομητής Eurosport Player. Η εφαρμογή δεν ήταν συμβατή με την πλατφόρμα, την είχα κάνει sideload αλλά δεν έπαιζε. Πριν μερικές μέρες λοιπόν παρατήρησα ότι έβγαλε update στο Play Store και πλέον η εφαρμογή παίζει κανονικά. Μεγάλη ανάσα για μένα που είμαι φανατικός του eurosport και πλέον δεν υπάρχει στο cosmote tv.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω τον ήχο στα Ελληνικά. Είναι κανένας κάτοχος του Shield συνδρομητής στο eurosport να μου πει αν γίνεται στη δική του συσκευή?
Πατώντας μια φορά το up στα navigation buttons του remote εμφανίζεται μια λευκή μπάρα με τις πληροφορίες του προγράμματος και δεξιά ή επιλογή της γλώσσας του ήχου. Πατώντας μια φορά το left button πάει σε αυτό το μενού αλλά δεν κάνει scroll να επιλέξω την ελληνική γλώσσα.
Το έχω στείλει και στο eurosport αλλά το cc τους είναι λίγο για τα μπάζα
Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Μονο για τα μενου δηλαδη κανεις αλλαγη? Ειναι τοσο σημαντικο?

Αρκετα εαν σε ενδιαφερει να φορτωνεις τις ταινιες 'απειραχτες'..
Υποτιθεται οτι τα αρχεια remux ειναι απειραχτα αλλα σε αρκετες περιπτωσεις αυτο στην πραξη τελικα ΔΕΝ ισχυει..
Μεγαλη η ελλειψη ενδιαφεροντος -για μενα παντα- απο τον ομαδα του kodi γιαυτην την δυνατοτητα τελικα.

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Αρκετα εαν σε ενδιαφερει να φορτωνεις τις ταινιες 'απειραχτες'..
Υποτιθεται οτι τα αρχεια remux ειναι απειραχτα αλλα σε αρκετες περιπτωσεις αυτο στην πραξη τελικα ΔΕΝ ισχυει..
Μεγαλη η ελλειψη ενδιαφεροντος -για μενα παντα- απο τον ομαδα του kodi γιαυτην την δυνατοτητα τελικα.

Και γιατί χρειάζεται το μενού για να το κάνεις αυτό?

Τελικα σκεφτομσι ισως και να το κρατησω απο το να το σκοτωσω για 160 ευρω...

Τελικα το παλιο μοντελο σε σχεση με το νεο του 2017 εχουν διαφορες? Γιατι διαβασα οτι εχουν ακριβως το ιδιο hardware... και οτι το καινουριο τρεχει την νεα εκδοση android 7, που λενε οτι θα την παρει και το παλιο. Ειναι ετσι?

Τελος στο νεο διαβαζω οτι γραφουν οτι παιζει και HDR, το παλιο δεν μπορει να παιξει HDR;

Δηλαδη με λιγα λογια το παλιο ισως ειναι και καλυτερο. Απο την στιγμη που παιζει και τα HDR κανονικα... γιατι ενας μου εστειλε πμ οτι βγηκε το καινουριο μοντελο και για το παλιο που πουλαω αξιζει το πολυ 100 ευρω...

Δηλαδη με λιγα λογια το παλιο ισως ειναι και καλυτερο. Απο την στιγμη που παιζει και τα HDR κανονικα... γιατι ενας μου εστειλε πμ οτι βγηκε το καινουριο μοντελο και για το παλιο που πουλαω αξιζει το πολυ 100 ευρω...

και εγω θελω να παρω φεραρι με 1500 και να μην πληρωνω και σηματακι, γινεται; ο καθενας οτι θυμαται χαιρεται

Πάλι καλά που δεν σου ζήτησε και λεφτά δώρο μαζί με το μηχάνημα.
Όσον αφορά τα remux άμα γίνονται από έμπειρη ομάδα δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα full εκτός των μενού και καμιά φορά τα 10αδες για μένα άχρηστα stream ήχου.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα commentary ούτε ήχος σε γαλλικά ισπανικά κτλ.
Όλα αυτά σε 1080p βέβαια σε 4κ δεν ξέρω τι παίζει από τα διάφορα γκρούπ και τι αλχημείες κάνουν.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk