Nvidia Shield Android TV 4K

Ok παιδιά ευχαριστώ, πηρα ‛γραμμη’..
Θα μείνω για κάποιον καιρό με την 6.3 (γιατί διαβάζω κάποια ανησυχητικά μνμ στο xda) και θα έχω σίγουρα πάνω το spmc.
Έρχεται root ή unroot?
COSMOTE TV Go έχει δοκιμάσει κανείς;

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Δεν έρχεται rooted η συσκευή και δεν έχω βρει λόγο να το κάνω.
Cosmote go είναι εφαρμογή για κινητά, δεν μπαίνει σε Android TV.
Θα μείνω για κάποιον καιρό με την 6.3 (γιατί διαβάζω κάποια ανησυχητικά μνμ στο xda) και θα έχω σίγουρα πάνω το spmc.
Έρχεται root ή unroot?

Βαλτε του κανονικα απο το store του το Kodi 17.6 , βαλτε οπως σας ειπα ενα Ελληνικο πληρες build , κουμπωστε και ενα real debrid και θα φυσαει.

Το Sheild ειναι "κτηνος" μην το ντρεπεστε😄

Βαλτε του κανονικα απο το store του το Kodi 17.6 , βαλτε οπως σας ειπα ενα Ελληνικο πληρες build , κουμπωστε και ενα real debrid και θα φυσαει.

Το Sheild ειναι "κτηνος" μην το ντρεπεστε😄
Υπαρχει πουθενα κανενα βιντεο με ελληνικο build να δουμε και εμεις οι αρχαριοι,το real Hybrid το εβαλα και ναι νυχτα με την μερα εγινε και με πολυκαναλο ηχο ,το spmc τι ακριβως κανει?

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Υπαρχει πουθενα κανενα βιντεο με ελληνικο build να δουμε και εμεις οι αρχαριοι,το real Hybrid το εβαλα και ναι νυχτα με την μερα εγινε και με πολυκαναλο ηχο ,το spmc τι ακριβως κανει?
https://www.facebook.com/groups/GreekXBMC/

Έχεις facebook φαντάζομαι. Εδώ είναι όλα.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το Sheild ειναι "κτηνος" μην το ντρεπεστε
Θα συμφωνήσω για το kodi 17.6 .
Δεν βγάζει προβλήματα και το μόνο που του λειπει προς το παρόν είναι το voice search ( αναμένεται στην 18).
Για την χρήση κάποιου build εχω τις ενστάσεις μου.
Πολλά από αυτά φορτώνουν υπερβολικά το kodi ενώ μετά από λίγο καιρό τα περισσότερα πράγματα που υπάρχουν ενσωματωμένα δεν λειτουργούν.

Θα συμφωνήσω για το kodi 17.6 .
Δεν βγάζει προβλήματα και το μόνο που του λειπει προς το παρόν είναι το voice search ( αναμένεται στην 18).
Για την χρήση κάποιου build εχω τις ενστάσεις μου.
Πολλά από αυτά φορτώνουν υπερβολικά το kodi ενώ μετά από λίγο καιρό τα περισσότερα πράγματα που υπάρχουν ενσωματωμένα δεν λειτουργούν.
Εχει 5-6 να διαλέξεις απο εκεί τα οποια συνεχως ενημερώνονται απο τους δημιουργους τους (αφαιρεση add on που δεν λειτουργουν , προσθηκη νεων κλπ) Ενα συγκεκριμενα κανει και auto update. Το μεγεθος μαλιστα σε ενα- δυο εκει ειναι στα 150mb, παναλαφρα δλδ αλλα γενικα ολα πανε σφαιρα τα εχω δοκιμασει ολα , απλα εχω καταληξει σε ενα κατα τη γνωμη μου το οποιο "κουμπωσε" στα θελω μου. Υπαρχει και ενα παναπλο, παλι στον wizard τους το οποιο περιεχει 2- 3 add on ετοιμα μονο για σειρες και ταινιες συν 2 Ελληνικα υπεροχα. 75-80 mb και αυτο. Ειναι εξαιρετικα ολα Ανδρεα και ταχυτατα σχεδον ολα. Περα απο το Shield που το εχω σε 50αρα γραμμη τα δουλευα και στο παλιο μου μποξακι ( Vorke Z1) σε 24αρα γραμμη παλι μια χαρα μου δουλευαν τα build. Ειναι εξαιρετικη δουλεια απο ολα τα παιδια εκει εχουν δωσει τρελο κοπο και εννοειται δωρεαν και γιαυτο ας το πουμε το "προβαλλω" και εδω..

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδεια ενω ημουν οκ εβαλα ελληνικο build το οποιο τελικα δεν μου αρεσε και ξαναεστησα ολο το kodi, εβαλα παλι τον λογαριασμο Real Debrid τον οποιο δέχτηκε αλλα τωρα οταν βαζω μια ταινια μου βγαζει μονο το frèe παροχους ενω πριν με εβγαζε τους free Kai τους paid με αποτελεσμα να βρισκω μονο τους free ,εχω φαει ολες τις ρυθμισεις αλλα δεν βρισκω κατι ,μηπως ξερει καποιος πως μπορω να τους εμφανισω παλι?

To ψιλοεστησα σημερα (shield 2015)
Δυνατο εργαλειο αν και το oreo τελικα με μπερδευει λιγο.
Τον επομενο αρκετο καιρο θα τον περασω μαζι του μεχρι να μαθω τα χουγια του..

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Έρχεται root ή unroot?

Cosmote go είναι εφαρμογή για κινητά, δεν μπαίνει σε Android TV.

Μια χαρά μπαίνει στο shield και παίζει, αρκεί να εγκαταστήσεις το apk της.

Μια χαρά μπαίνει στο shield και παίζει, αρκεί να εγκαταστήσεις το apk της.

Πολύ καλά νέα αυτά !!!!

Ερώτηση:
Κανένα συμβατό remote control (ή universal αλλά που να δουλεύει κανονικά) υπάρχει;
Το καινούριο βλέπω να πωλείται 52 + συν τα μεταφορικά και όσο ναναι το θεωρώ λίγο ακριβό ..

Κάποιο Harmony, μιας και έχει ir receiver
Το Android TV από το store επίσης, αν έχεις Android συσκευη

Το καινούριο (το απλό όχι το pro) όχι δεν έχει, έχει όμως αυτό του 2015.
Ποιο harmony προτείνεται ;