Nvidia Shield Android TV 4K

Και προφανώς βαριά παιχνίδια δεν παίζει κάτι 30 40 50GB έτσι για να μην υπάρχουν παρερμηνείες .

Και προφανώς βαριά παιχνίδια δεν παίζει κάτι 30 40 50GB έτσι για να μην υπάρχουν παρερμηνείες .
Ξέχασες το βασικότερο: δεν έχει HDMI 2.1

Δοκίμασες και κωλωσε;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μακάρι, σήμερα έστειλαν το δικό μου

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το έχει κανείς σαν plex server? Πως τα πάει;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι ο κυρίως μου σέρβερ αλλά το έχω δοκιμάσει και δουλεύει μια χαρά. Νομίζω μέχρι 2 ταυτόχρονα streams μπορούσε να τα στέλνει χωρίς πρόβλημα.
Ο lon seidman στο YouTube είχε κάνει βίντεο που το δοκίμασε .

Και τι να κάνουμε ...
Προφανώς και ενοχλούμε Dolby Atmos Dolby Vision hdmi 2.1 blu ray player Xbox το λένε .
Την επόμενη φορά που θα κάνετε δοκιμές να βλέπουμε και καμία φωτογραφία .

Και φροντίστε με αυτό το hardware να παίξετε call of duty κσι forza Motorsport για να γελάει ο κόσμος :flipout:

ΥΣ και καμία ταινία 4K hdr 90 GB.

Θα σου μιλήσω στη καθομιλουμένη: έχεις μπλέξει λίγο τα μπ@@τια σου.

Συγκρίνεις δύο εντελώς ανόμοια μηχανήματα, που απευθύνονται σε διαφορετικόtarget group, έχουν άλλο κόστος και οι διαφορές σε hardware είναι προφανείς.

Θα σου μιλήσω στη καθομιλουμένη: έχεις μπλέξει λίγο τα μπ@@τια σου.

Συγκρίνεις δύο εντελώς ανόμοια μηχανήματα, που απευθύνονται σε διαφορετικόtarget group, έχουν άλλο κόστος και οι διαφορές σε hardware είναι προφανείς.
Κοίταξε να δεις άσε τις εξυπνάδες και τις ειρωνείες κομμένη !
Εγώ δεν συγκρίνω τίποτα ανακρίβειες ότι διαβάζει τα πάντα ότι παίζει παιχνίδια σαν το pc κτλ. έχουν γραφτεί όχι μόνο σε αυτό το νήμα γενικά

Προφανώς κάποιοι το έχουν επάγγελμα εδώ μέσα και ο νοών νοείται !!!

Κοίταξε να δεις άσε τις εξυπνάδες και τις ειρωνείες κομμένη !
Εγώ δεν συγκρίνω τίποτα ανακρίβειες ότι διαβάζει τα πάντα ότι παίζει παιχνίδια σαν το pc κτλ. έχουν γραφτεί όχι μόνο σε αυτό το νήμα γενικά

Προφανώς κάποιοι το έχουν επάγγελμα εδώ μέσα και ο νοών νοείται !!!
Είσαι πραγματικά εκτός τόπου κ χρόνου.
Το shield (αν και έχει android games κ κάποια γραμμένα για το shield) κυρίως streamαρει games είτε από nvidia είτε από PC.

Σε 2 χρόνια που βλέπω το νήμα έχω δει να πωλείται μόνο μια φορά shield. Xbox έχω δει αρκετά στις αγγελίες. Αυτό σημαίνει ότι ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ που αγοράστηκαν το shield την κάνουν μια χαρά δίχως να χρειάζονται αναβαθμίσεις.

Άλλο πράγμα οι κονσόλες.

Είσαι πραγματικά εκτός τόπου κ χρόνου.
Το shield (αν και έχει android games κ κάποια γραμμένα για το shield) κυρίως streamαρει games είτε από nvidia είτε από PC.

Σου έχω ερώτηση .
Πόσα GB παιχνίδι μπορεί να κάνει streaming και πόσα σε ταινίες ;