Ξέχασες το βασικότερο: δεν έχει HDMI 2.1Και προφανώς βαριά παιχνίδια δεν παίζει κάτι 30 40 50GB έτσι για να μην υπάρχουν παρερμηνείες .
Ξέχασες το βασικότερο: δεν έχει HDMI 2.1
Έβγαλαν υποστήριξη;Πάνε αυτά, τώρα μόνο Dolby vision
Δοκίμασες και κωλωσε;Και προφανώς βαριά παιχνίδια δεν παίζει κάτι 30 40 50GB έτσι για να μην υπάρχουν παρερμηνείες .
Έβγαλαν υποστήριξη;
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακάρι, σήμερα έστειλαν το δικό μου
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάνε αυτά, τώρα μόνο Dolby vision
Δεν είναι ο κυρίως μου σέρβερ αλλά το έχω δοκιμάσει και δουλεύει μια χαρά. Νομίζω μέχρι 2 ταυτόχρονα streams μπορούσε να τα στέλνει χωρίς πρόβλημα.Το έχει κανείς σαν plex server? Πως τα πάει;
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοίταξε να δεις άσε τις εξυπνάδες και τις ειρωνείες κομμένη !Θα σου μιλήσω στη καθομιλουμένη: έχεις μπλέξει λίγο τα μπ@@τια σου.
Συγκρίνεις δύο εντελώς ανόμοια μηχανήματα, που απευθύνονται σε διαφορετικόtarget group, έχουν άλλο κόστος και οι διαφορές σε hardware είναι προφανείς.
Είσαι πραγματικά εκτός τόπου κ χρόνου.Κοίταξε να δεις άσε τις εξυπνάδες και τις ειρωνείες κομμένη !
Εγώ δεν συγκρίνω τίποτα ανακρίβειες ότι διαβάζει τα πάντα ότι παίζει παιχνίδια σαν το pc κτλ. έχουν γραφτεί όχι μόνο σε αυτό το νήμα γενικά
Προφανώς κάποιοι το έχουν επάγγελμα εδώ μέσα και ο νοών νοείται !!!
Είσαι πραγματικά εκτός τόπου κ χρόνου.
Το shield (αν και έχει android games κ κάποια γραμμένα για το shield) κυρίως streamαρει games είτε από nvidia είτε από PC.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.