Nvidia Shield Android TV 4K

Ξενέρωσα με το που άνοιξα το κουτί σήμερα το πρωί...Δεν έχει καλώδιο hdmi μέρα στην συσκευασία...Και με τι θα το δοκιμάσω? Με τα φρύδια μου?Ο κινέζος Xiaomi το είχε κομπλέ..Μόλις άνοιξε χωρίς να με ρωτήσει ξεκίνησε αναβάθμιση σε 7.1 shield experience..Ότι είχε κάνει και ο κινέζος...Άντε να δούμε τι θα δούμε...

Same Sh1t... Different Day

Εχω βαλει εναν σκληρο απο desktop pc με icy box κουτακι με usb συνδεση και μου κολλαει το nvidia. Γιατι αυτο;

Παρελαβα κι εγω χτες(ακριβως την μερα που ειχα ενημερωθει οτι θα παραδωθει),σεταρισα καποιες εφαρμογες(kodi,hd movies κτλ) και απο την πρωτη στιγμη καταλαβα οτι ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο το beelink που εχω.Το μηχανακι ΤΑ ΣΠΑΕΙ κυριολεκτικα,δεν κολλαει πουθενα και παιζει τα παντα(σε οτι το δοκιμασα μεχρι στιγμης) και γενικα μου φαινεται καταπληκτικο!Θεωρω οτι εκανα σωστα που εδωσα κατι παραπανω και το πηρα(δυστυχως ή ευτυχως ειναι νομος το οτι πληρωνεις παιρνεις!).Το μονο θεμα που εχω ειναι με τον plex και το οτι δεν μου βγαζει 5.1 ηχο.To kodi και ο mx pro αποδιδουν κανονικα 5.1.Μηπως ξερει κανεις πως διορθωνεται αυτο?

Παρελαβα κι εγω χτες(ακριβως την μερα που ειχα ενημερωθει οτι θα παραδωθει),σεταρισα καποιες εφαρμογες(kodi,hd movies κτλ) και απο την πρωτη στιγμη καταλαβα οτι ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο το beelink που εχω.Το μηχανακι ΤΑ ΣΠΑΕΙ κυριολεκτικα,δεν κολλαει πουθενα και παιζει τα παντα(σε οτι το δοκιμασα μεχρι στιγμης) και γενικα μου φαινεται καταπληκτικο!Θεωρω οτι εκανα σωστα που εδωσα κατι παραπανω και το πηρα(δυστυχως ή ευτυχως ειναι νομος το οτι πληρωνεις παιρνεις!).Το μονο θεμα που εχω ειναι με τον plex και το οτι δεν μου βγαζει 5.1 ηχο.To kodi και ο mx pro αποδιδουν κανονικα 5.1.Μηπως ξερει κανεις πως διορθωνεται αυτο?
Έχεις ενεργοποιήσει το audio pass through από τα settings του Plex client?

Έχεις ενεργοποιήσει το audio pass through από τα settings του Plex client?
Μαλλον οχι.Που βρισκονται οι ρυθμισεις του Plex?

Με mx player εχεις atmos, dts x?

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι,γιατι το home cinema ειναι παλιο και δεν υποστηριζει.

Ξενέρωσα με το που άνοιξα το κουτί σήμερα το πρωί...Δεν έχει καλώδιο hdmi μέρα στην συσκευασία...Και με τι θα το δοκιμάσω? Με τα φρύδια μου?Ο κινέζος Xiaomi το είχε κομπλέ..Μόλις άνοιξε χωρίς να με ρωτήσει ξεκίνησε αναβάθμιση σε 7.1 shield experience..Ότι είχε κάνει και ο κινέζος...Άντε να δούμε τι θα δούμε...

Το xiaomi το έχει κομπλέ όντως... Έτοιμο για σκουπίδια.

Εχουμε ξαναπεί πως είναι κατά γενική ομολογία το καλύτερο android player που κυκλοφορεί και καλύπτει σχεδόν τα πάντα.
Αν μάλιστα δεν είναι fake αυτό που διάβασα για το Shield Experience 7.2 που έρχεται τότε μιλάμε για μία ακόμη βελτίωση πριν το Android 9.

Το xiaomi το έχει κομπλέ όντως... Έτοιμο για σκουπίδια.
Παιδιά δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα...Ούτε με Wi-Fi ούτε με διακοπές κολλήματα κτλ...

Δεν μπορω να καταφερω στο kodi να παιξω 4Κ ταινια απο usb σκληρο δισκο χωρις stutter. Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω σε shield, kodi και τηλεοραση (lg oled 65b7);

Παιδιά δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα...Ούτε με Wi-Fi ούτε με διακοπές κολλήματα κτλ...

Ότι διαβάζω είπα. Δεν έχω xiaomi. Για να το λες σε πιστεύω.
Αλλά αντίστοιχα και το shield δεν έχει.
Βασικά δεν συγκρίνονται. Ούτε το xiaomi είναι mp killer ούτε και το shield το απόλυτο όλων των εποχών. Γνωμη μου

Προσωπικα πριν παραγγείλω ειδα το unboxing του ειδα οτι δεν εχει hdmi και εβαλα μαζι κ 2 hdmi v2.0 a/b

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Δεν μπορω να καταφερω στο kodi να παιξω 4Κ ταινια απο usb σκληρο δισκο χωρις stutter. Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω σε shield, kodi και τηλεοραση (lg oled 65b7);
Ο δίσκος σου είναι USB3?
Έχει δική του τροφοδοσία ρεύματος ή λειτουργεί με το ρευμα που δίνουν οι usb του shield ;
Το αρχείο που θέλεις να τρέξεις πόσα gb είναι;
Δοκίμασες με άλλον εξωτερικό δίσκο;

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Ο δισκος ειναι usb2, εχει δικη του τροφοδοσια, τα αρχεια 4Κ ειναι απο 40 εως 80 gb. Αλλον δισκο δεν δοκιμασα

Καλημέρα στην παρεα και καλο μηνα!
Πηρε πρόσφατα ενας φιλος το μποξακι το επεξεργάστηκα λιγο και εγω και μπορώ να πω μου αρεσε αρκετά ...
Απλα θέλω να ρωτησω δικο του player δεν εχει για ταινίες? Πχ εγω εχω το μποξακι το zidoo x8 και έχει δικο του player το Home Theater 2 που ειναι φοβερο μπορώ να πω κανει και εξώφυλλα απο τους δίσκους με τις ταινίες και τέτοια πράγματα...
Στο nvidia δεν είδα κάτι παρόμοιο...και βάλαμε το Mx player pro. (Αν έχετε κανενα καλύτερο να προτείνετε καλώς).

Και επίσης το remote που εχει ειναι πολυ άβολο...σε πολλά προγράμματα δεν μπορείς να κάνεις επεξεργασία τις ρυθμίσεις δεν μπορουσα να ανοίξω το μενού μεσα στη εφαρμογή και αναγκαστικά συνδεσαμε χειριστήριο απο xbox. :)
Υπάρχει κανένας τρόπος που μας διέφυγε?

Ψηθηκα να το παρω και εγω η αλήθεια , αλλα βρίσκω αρκετά θετικα στο zidoo μου ως προς το player και την ευκολία του remote που εχει..

Καλημέρα στην παρεα και καλο μηνα!
Πηρε πρόσφατα ενας φιλος το μποξακι το επεξεργάστηκα λιγο και εγω και μπορώ να πω μου αρεσε αρκετά ...
Απλα θέλω να ρωτησω δικο του player δεν εχει για ταινίες? Πχ εγω εχω το μποξακι το zidoo x8 και έχει δικο του player το Home Theater 2 που ειναι φοβερο μπορώ να πω κανει και εξώφυλλα απο τους δίσκους με τις ταινίες και τέτοια πράγματα...
Στο nvidia δεν είδα κάτι παρόμοιο...και βάλαμε το Mx player pro. (Αν έχετε κανενα καλύτερο να προτείνετε καλώς).

Και επίσης το remote που εχει ειναι πολυ άβολο...σε πολλά προγράμματα δεν μπορείς να κάνεις επεξεργασία τις ρυθμίσεις δεν μπορουσα να ανοίξω το μενού μεσα στη εφαρμογή και αναγκαστικά συνδεσαμε χειριστήριο απο xbox. :)
Υπάρχει κανένας τρόπος που μας διέφυγε?

Ψηθηκα να το παρω και εγω η αλήθεια , αλλα βρίσκω αρκετά θετικα στο zidoo μου ως προς το player και την ευκολία του remote που εχει..

οχι δεν εχει "δικο του" player. Τρεχουν ολες οι εφαρμογες android tv και οι android με sideload. kodi, plex, mx player ειναι οι media players που εχουν οι πιο πολλοι. Αν εισαι ευχαριστημενος με το zidoo σου δεν βλεπω καποιο λογο να το παρεις. Ως τηλεκοντρολ μπορεις να χρησιμοποιησεις και την επισημη εφαρμογη αν σε βολευει καλυτερα απο το δικο του

Ξέρει κανείς αν μπορεί να συνδεθεί άλλο πολυχειριστηριο όπως harmony? Εννοώ αν το έχει κάνει κανείς. Θέλω να είμαι σίγουρος γιατί δεν έχω harmony και ψήνομαι ν το πάρω

Ξέρει κανείς αν μπορεί να συνδεθεί άλλο πολυχειριστηριο όπως harmony? Εννοώ αν το έχει κάνει κανείς. Θέλω να είμαι σίγουρος γιατί δεν έχω harmony και ψήνομαι ν το πάρω

Ναι, για το παλιό μοντέλο, νομίζω και στο καινούργιο δουλεύει αλλά δεν είμαι σίγουρος

Το χειριστήριο του xbox δουλεύει κανονικά και στα παιχνίδια όπως το μαμά χειριστήριο?