Nvidia Shield Android TV 4K

Πατάς επάνω στο όνομα του χρήστη στην κεντρική οθόνη, settings, πας κάτω στο video και διαλέγεις το subtitle size. Έχει tiny, small, normal, large & huge

Στο netflix θα μου πει κάποιος πως γίνεται;
Που είναι το βίντεο;;; Δεν το βρίσκω... Μια βοήθεια;;; Θέλω να αλλάξω τους υπότιτλους...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Που είναι το βίντεο;;; Δεν το βρίσκω... Μια βοήθεια;;; Θέλω να αλλάξω τους υπότιτλους...

Αν μιλάς για netflix όπως σου είπε ο φίλος. Πριν μπεις στους χρήστες του netflix πας ρυθμίσεις

Ευχαριστώ, όχι για το Netflix. Αν γίνεται για το shield.

Ευχαριστώ, όχι για το Netflix. Αν γίνεται για το shield.

Το shield δεν έχει δικό του player, σε ποιον αναφέρεσαι?

Μόνο μέσω kodi μπορείς φίλε μου. Το shield δεν έχει τέτοια ρύθμιση

Όχι
Θα μπορούσες όμως να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο control που να έχει power button .
Πάντως και με αυτό που δίνει το shield με παρατεταμένο πάτημα του back button και μετά enter κανείς το ίδιο πράγμα

Όχι
Θα μπορούσες όμως να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο control που να έχει power button .
Πάντως και με αυτό που δίνει το shield με παρατεταμένο πάτημα του back button και μετά enter κανείς το ίδιο πράγμα
Ευχαριστώ. Δεν το ήξερα

Έχω ένα δίσκο 2ΤΒ εξωτερικό με δική του τροφοδοσία. Τον έβαλα πάνω σε usb και μέσω kodi προσπαθώ να τον δω αλλά δεν.... Γνωρίζετε?

Ποιον εξωτερικο δισκο usb προτεινετε που να συνεργαζεται ιδανικα με το shield; Ιδανικα 1 με 2tb χωρις εξωτερικη τροφοδοσια

Πριν λίγη ώρα έβαλα το shield που παρέλαβα από αμαζον.. Ρε παιδιά, ακόμα δεν παίζει νετφλιξ dolby atmos στο shield??? Nομιζα ότι είχε λυθεί αυτό..

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Πριν λίγη ώρα έβαλα το shield που παρέλαβα από αμαζον.. Ρε παιδιά, ακόμα δεν παίζει νετφλιξ dolby atmos στο shield??? Nομιζα ότι είχε λυθεί αυτό..

Ο δικός μου τελικά αναγνωριστηκε δεν πατούσε καλά το καλώδιο.
Νομίζω φίλε όλοι οι δίσκοι. Διάβασα ένα ξένο φόρουμ και δεν είδα πουθενά πρόβλημα. Κάνε και εσύ ένα ψάξιμο

Ναι ναι το ξέρω ότι είναι θέμα νετφλιξ απλά πίστευα ότι πλέον θα έχει δώσει licence για streaming atmos.. (ένας από τους λόγους που το πήρα ήταν για να αξιοποιήσω και το atmos SoundBar αλλά fail.. Μάλλον μόνο με ταινίες, προς το παρόν τουλάχιστον

Παιδιά υπάρχει περιπτωση το shield να μου κλείνει την τηλεόραση(Sony xf9005) ; μου έχει συμβεί όχι συχνα σε 2,3 περιπτώσεις να μου κλείνει εντελώς random χωρίς να έχω πατήσει το κουμπί on/Off του τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά υπάρχει περιπτωση το shield να μου κλείνει την τηλεόραση(Sony xf9005) ; μου έχει συμβεί όχι συχνα σε 2,3 περιπτώσεις να μου κλείνει εντελώς random χωρίς να έχω πατήσει το κουμπί on/Off του τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.

Ναι, στις ρυθμίσεις για το HDMI cec στο shield ή στην tv έχεις κάποιες επιλογές

Ναι, στις ρυθμίσεις για το HDMI cec στο shield ή στην tv έχεις κάποιες επιλογές
Θα το κοιτάξω αλλά μου φαίνεται παραξενο σαν λειτουργία. Εξυπηρετει κάπου και υπάρχει;

Θα το κοιτάξω αλλά μου φαίνεται παραξενο σαν λειτουργία. Εξυπηρετει κάπου και υπάρχει;

Ναι, ελέγχεις με ένα τηλεκοντρόλ πχ της tv και το shield. Bravia connect λέγεται στην tv αν δεν κάνω λάθος ή κάπως έτσι

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Εγώ το έχω ενεργοποιημένο για τον ενισχυτη μου (στην τηλεόραση δεν το βρίσκω πρακτικό ).
Με ενα tab στο main button στο remote του shield ανοίγω ή κλείνω μαζί τον ενισχυτη και έχω volume control .
Το remote του ενισχυτη έχω μήνες να το ακουμπήσω