Nvidia Shield Android TV 4K

Eχω το shield συνδεμεμενο μεσω wifi με το router μου ενα speedport της cosmote.Η γραμμη ειναι 50αρα vdsl.Συμβαινει το εξης παραξενο.Μετρωντας την wifi ταχυτητα του shield με ενα speedtest βλεπω οτι πιανω γυρω στα 15mbps μολις.Tαυτοχρονα αμα τρεξω το ιδιο τεστ στο κινητο μου τηλεφωνο τοποθετημενο διπλα απο το shield πιανω γυρω στα 45.Γιατι τετοια διαφορα?Εννοειται αν συνδεσω το ρουτερ μου με το shield με ethernet καλωδιο πιανω 47-48 mbps.Εαν τοποθετουσα ενα powerline αραγε θα βελτιωνονταν η κατασταση η θα πεταξω τα λεφτα μου?
Θα πρότεινα να επενδύσεις σε ενα καλύτερο modem-router.
Στα 5ghz θα συγχρονίζεις πάνω απο 100.
Το τηλέφωνο σου έχει πιο δυνατή κεραία απο το Nvidia γι'αυτό συνδέεται γρηγορότερα.

Αυτό με τη δυνατή κεραία του τηλεφώνου δεν το πιστεύω. Το shield έχει από τις καλύτερες WiFi κεραίες σε media player

εχω την αισθηση(δεν το ξερω σιγουρα) οτι πρεπει
ολες οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς να μεταφερθουν
στην νεα εσωτερική μνήμη που εβαλες
κάνε μια δοκιμή βγαλε το στικακι και δες αν παιζουν οι εφαρμογές που θελεις

Πως μεταφερω τις εφαρμογες στο αλλο στικακι χωρις να τις σβησω;

Το shield μπορεί να συνδεθεί στα 5 ghz;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το shield μπορεί να συνδεθεί στα 5 ghz;;;

Φαντάζομαι πως ναι. Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι το ρουτερ που δίνει ο οτε με την vdsl δεν υποστηρίζει τα 5ghz αλλά μόνο τα 2,4. Οπότε βλέπω πως καλύτερη λύση είναι είναι να πάω σε ένα καλύτερο ρουτερ.

Η πολύ πιο οικονομικά όταν θέλω να στριμαρω τα παιχνίδια μου από το πισι στο shield να του βάζω το καλωδιακι ethernet και να είμαι αρχοντας. Έτσι και αλλιώς με το πλεξ η το youtube ασύρματα δεν έχω πρόβλημα.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει το ρούτερ speedport plus που δίνει ο ΟΤΕ που είναι dual band. Αυτό περιμένω και εγώ σε λίγες μέρες...

Έχει το ρούτερ σου 5? Αν ναι στην αναζήτηση ασύρματων δικτύων που θα κάνεις θα επιλέξεις αυτό..

Same Sh1t... Different Day

Μάλλον δεν ήμουν λεπτομερής..Το δικό μου ρούτερ που δεν είναι του ΟΤΕ το υποστηρίζει..

Same Sh1t... Different Day

Τι speedport plus του ITE συνδέεται όπως όλα τα άλλα router. Επιλέγοντας το δίκτυο 5ghz και για ευκολία σύνδεσης το κουμπί WPS που έχει στο κάτω μέρος μπροστά.

Μπορει καποιος να πει ποια εκδοση του novago λειτουργει απροβληματιστα με το nvidia shield μετα την αναβαθμιση σε 7.2; Ευχαριστω

Αυτό με τη δυνατή κεραία του τηλεφώνου δεν το πιστεύω. Το shield έχει από τις καλύτερες WiFi κεραίες σε media player
Στα 866Mbps συνδέονται και το τηλέφωνο μου και το Nvidia απο την ίδια απόσταση.
Τι να πω.

Πάντως σε τεστακι παλαιότερα μέσω wifi αν θυμάμαι καλά έπαιζα ασύρματα αρχείο μέχρι 160mbps
παραπάνω κόλλαγε, ενώ μέσω καλωδίου 400mbps οριακά,350mbps κανονικά.

Παρελαβα κι εγώ το nvidia,πρώην κατοχος mi box,έχω να πω ότι όντως είναι πολύ πιο γρήγορο και με πολύ καλή απόκριση
Αυτό που έχω παρατηρήσει και δεν ξέρω πως λύνεται,όπως επίσης και αν παίζει ρόλο είναι κάτι στο wifi
Το έχω στην ίδια θέση που είχα και το Xiaomi και συνδέομαι με wifi της forthnet οπότε μόνο 2,4 συχνότητα
Στις ρυθμίσεις εκεί που έχει την ένταση του δικτύου,παίζει συνεχώς από καλή,μέτρια,άριστη και ξανά το ίδιο
Στο xiaomi ήταν κολλημένο στο άριστη.
Ξέρουμε γιατί ή πρέπει να κάνω καμμια ρύθμιση; Η αλήθεια είναι ότι όταν βλέπω και σε 1080 δεν παρατηρώ κάποιο κόλλημα,οπότε δεν ξέρω γιατί παίζει έτσι η ισχύς!!!
Ξέρει κανείς τίποτα;
Ευχαριστώ

Sent from my iPad using Tapatalk

Προσωπικά το έχω με ethernet και δεν έχω κανένα πρόβλημα

Ε ναι με ethernet άμα είχε θα υπήρχε σοβαρό θέμα
Για το WiFi τι παίζει!

Sent from my iPad using Tapatalk

Έχω ένα θεματακι μετά το update...όταν παίζει κάτι από Netflix σε her μετά δεν επιστρέφει στο κανονικό χρώμα.Tv lg oled55c7

Έχω ένα θεματακι μετά το update...όταν παίζει κάτι από Netflix σε hdr μετά δεν επιστρέφει στο κανονικό χρώμα.Tv lg oled55c7

δοκιμασα HDR σε Kodi και λειτουργει κανονικα....κατι παιζει με το netflix,δοκιμασα και αλλο hdmi καλωδιο,εκανα restart,αλλους video players ολοι παιζουν κανονικα,μπαινει η tv σε hdr mode και οταν σταματαω το βιντεο γυρναει στο κανονικο.....

ξέρει κανείς εάν παίζει τώρα καμία καλή προσφορά για αυτό το μηχάνημα; Amazon κλπ.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk