Nvidia Shield Android TV 4K

Δεν είπαμε κάτι το ιδιαίτερο, απλά ότι θα βρείτε roms στα γνωστά μέρη που βρίσκετε ταινίες και σειρές

το λεει στον οδηγο που εβαλα παιδια...

πηγαινετε στο Settings- about- build , πατατε 7 φορες και μετα εμφανιζεται το dev mode.
Ευχαριστώ πολύ.. Το έκανα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια μια γρηγορη ερωτηση, το synology ΝΑS ειναι διπλα στο shield, να το συνδεσω με USB η δικτυακα οπως λεει ο φιλος ποιο πανω?

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Παιδια μια γρηγορη ερωτηση, το synology ΝΑS ειναι διπλα στο shield, να το συνδεσω με USB η δικτυακα οπως λεει ο φιλος ποιο πανω?

δικτυακά φυσικά

Μέσω ethernet

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!ΤηνΔευτερα που θα το πάρω θα αρχίσω να προσπαθώ να το στήσω όσο καλύτερα μπορώ.Εχει κάποιος άλλος καμία συμβουλή η ιδέα;Το shield θα Παρί σε μια Samsung 40αρα 9 ετών προς το παρόν.Ποιο πληκτρολόγιο πήρες μήπως χρειαστεί και σε μένα;

Αυτο εχω παρει 8 ευρω το ειχα πετυχει σε προσφορα. Δεν ειναι φωτιζόμενο

Καλημέρα,τη βοήθεια σας.πηρα το shield αλλά δεν έχει καλώδιο hdmi.εχω ένα που είχα το egreat όλα αυτά τα χρόνια.κανει;αν όχι ποιο να πάρω;επίσης θέλω πρόταση και για καλώδιο Ethernet

προφανως και κανει... εκτος αν εχεις αλλαξει κατι στον εξοπλισμο σου προσφατα.
Αν εχεις παρει πχ tv 4K HDR κλπ

Ethernet παλι παρε ενα cat 6 να εισαι σιγουρος .

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Καλημέρα,τη βοήθεια σας.πηρα το shield αλλά δεν έχει καλώδιο hdmi.εχω ένα που είχα το egreat όλα αυτά τα χρόνια.κανει;αν όχι ποιο να πάρω;επίσης θέλω πρόταση και για καλώδιο Ethernet

Καλύτερα να αλλάξεις καλώδιο. Το egreat έχει HDMI 1.3, στην καλύτερη περίπτωση το καλώδιο σου να είναι HDMI 1.4. Φυσικά και θα δεις εικόνα αν το βάλεις αλλά καλύτερα να πάρεις ένα HDMI 2.0 για να μην έχεις προβλήματα (ειδικά αν κάνεις passthrough ήχο ή θες HDR).

αν θελεις το synology ΝΑS να το βλεπουν και αλλες συσκευες μονο δικτυακα αλλιως δεν εχεις λογο να το εχεις καν αν το βαλεις στο nvidia με usb θα το αναγνωριζει σαν εσωτερικο χωρο αποθηκευσης τα nas ειναι για να τα βλεπουν και αλλες συσκευες ειτε εντος σπιτιου ειτε εκτος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας!Απο που μπορώ να τα αγοράσω;γιατί βλέπω διάφορες τιμές και δεν ξέρω τι και πως!η αν έχετε κάποιο λινκ ακόμα καλύτερα.και για hdmi2.0 και για Ethernet cat 6

μου εξηγεί κάποιος γιατί γ@μωτο με το shield ακόμα και 720p έργα κάνουν buffering ενώ με το κολομηχανημα της wind vision παίζουν τα μεν 720 νεράκι αλλά και πολλά 1080 πολύ καλά με ελάχιστο buffering! για 1080 με shield τραγικά τα πράγματα! τι δι@ολο γίνεται; τόσο ακριβό μηχάνημα; και να έχει τέτοια χάλια ασύρματη απόδοση;

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μου εξηγεί κάποιος γιατί γ@μωτο με το shield ακόμα και 720p έργα κάνουν buffering ενώ με το κολομηχανημα της wind vision παίζουν τα μεν 720 νεράκι αλλά και πολλά 1080 πολύ καλά με ελάχιστο buffering! για 1080 με shield τραγικά τα πράγματα! τι δι@ολο γίνεται; τόσο ακριβό μηχάνημα; και να έχει τέτοια χάλια ασύρματη απόδοση;

Άλλαξε κανάλι στο ασύρματο σου.
Είναι dual band?

όχι δυστυχώς το ρουτερ είναι μόνο 2.4.

παίζω και με τις ρυθμίσεις του ρουτερ preamble, 20/40hz και κανάλι αλλά γιατί με τα ίδια στο σκατομηχανημα της wind δεν κολλάει;
Άλλαξε κανάλι στο ασύρματο σου.
Είναι dual band?

όταν παίζει ένα μουσικό κομμάτι από kodi η spmc πως στο κόρακα το σταματάς η το ξανά αρχίζεις;;; αφού δεν βγάζει την κλασική μπάρα με τα κοντρόλ play, stop κλπ

μιλάω για να παίζει από το μενού music.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

που βρίσκεται το shield, το wifi router, το wind;