Ευχαριστώ πολύ.. Το έκανα...το λεει στον οδηγο που εβαλα παιδια...
πηγαινετε στο Settings- about- build , πατατε 7 φορες και μετα εμφανιζεται το dev mode.
Aν μπορεις βαλε κι ενα λινκ απο που να κατεβασουμε roms για mame(bubble bobble,ghosts n goblins,outrun κτλ).
Παιδια μια γρηγορη ερωτηση, το synology ΝΑS ειναι διπλα στο shield, να το συνδεσω με USB η δικτυακα οπως λεει ο φιλος ποιο πανω?
Μέσω ethernetΠαιδια μια γρηγορη ερωτηση, το synology ΝΑS ειναι διπλα στο shield, να το συνδεσω με USB η δικτυακα οπως λεει ο φιλος ποιο πανω?
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!ΤηνΔευτερα που θα το πάρω θα αρχίσω να προσπαθώ να το στήσω όσο καλύτερα μπορώ.Εχει κάποιος άλλος καμία συμβουλή η ιδέα;Το shield θα Παρί σε μια Samsung 40αρα 9 ετών προς το παρόν.Ποιο πληκτρολόγιο πήρες μήπως χρειαστεί και σε μένα;
Δεν επιτρέπεται... Αλλωστε με ένα γρήγορο ψάξιμο στα γνωστά μέρη με torrent, θα βρεις πολλά.Aν μπορεις βαλε κι ενα λινκ απο που να κατεβασουμε roms για mame(bubble bobble,ghosts n goblins,outrun κτλ).
Καλημέρα,τη βοήθεια σας.πηρα το shield αλλά δεν έχει καλώδιο hdmi.εχω ένα που είχα το egreat όλα αυτά τα χρόνια.κανει;αν όχι ποιο να πάρω;επίσης θέλω πρόταση και για καλώδιο Ethernet
μου εξηγεί κάποιος γιατί γ@μωτο με το shield ακόμα και 720p έργα κάνουν buffering ενώ με το κολομηχανημα της wind vision παίζουν τα μεν 720 νεράκι αλλά και πολλά 1080 πολύ καλά με ελάχιστο buffering! για 1080 με shield τραγικά τα πράγματα! τι δι@ολο γίνεται; τόσο ακριβό μηχάνημα; και να έχει τέτοια χάλια ασύρματη απόδοση;
Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλαξε κανάλι στο ασύρματο σου.
Είναι dual band?
μου εξηγεί κάποιος γιατί γ@μωτο με το shield ακόμα και 720p έργα κάνουν buffering ενώ με το κολομηχανημα της wind vision παίζουν τα μεν 720 νεράκι αλλά και πολλά 1080 πολύ καλά με ελάχιστο buffering! για 1080 με shield τραγικά τα πράγματα! τι δι@ολο γίνεται; τόσο ακριβό μηχάνημα; και να έχει τέτοια χάλια ασύρματη απόδοση;
Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.