Nvidia Shield Android TV 4K

5a4300efdc57b74546f83be9fa5289e0.jpg

Για δες

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σπρωξε καλυτερα τα βυσματα μήπως και δεν εχει κουμπώσει κατι καλα

Same Sh1t...Different Day

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

5a4300efdc57b74546f83be9fa5289e0.jpg

Για δες

Αγαπητέ μου φίλε lef79. αυτό που θες να κάνεις ΔΕΝ γίνεται με απλό αντάπτορα. Τα 2 πρωτόκολλα δεν ειναι συμβατα. Με αντάπτορα μπορείς να πας απευθείας εικόνα μόνο από hdmi σε dvi. στην δική σου περίπτωση χρειάζεσαι ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ σήματος, ο οποίος θα "σπάσει" και το σήμα σε εικονα/ηχο για να μπορέσεις να έχεις και ήχο μιας και το vga δεν υποστηρίζει ήχο.

Αγαπητέ μου φίλε lef79. αυτό που θες να κάνεις ΔΕΝ γίνεται με απλό αντάπτορα. Τα 2 πρωτόκολλα δεν ειναι συμβατα. Με αντάπτορα μπορείς να πας απευθείας εικόνα μόνο από hdmi σε dvi. στην δική σου περίπτωση χρειάζεσαι ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ σήματος, ο οποίος θα "σπάσει" και το σήμα σε εικονα/ηχο για να μπορέσεις να έχεις και ήχο μιας και το vga δεν υποστηρίζει ήχο.

συγκεκριμενα επειδή το έχω, χρειάζεσαι αυτό που δείχνω στις φώτο:

Attachments

• 20190123_190302.jpg
    20190123_190302.jpg
    63.8 KB · Views: 138
  • 20190123_190327.jpg
    20190123_190327.jpg
    61.5 KB · Views: 138

Να σε ρωτήσω κάτι. αυτό που έχεις βάλει έχει ένα καλώδιο να κρέμεται/"περισεύει". τι είναι? μήπως είναι ρεύμα το οποίο πρέπει να συνδέσεις για να γίνει η μετατροπή?

Σοβαρά μιλάς φίλε μου τώρα;;πωπω καταστροφή.....και ποσό κάνει ένα τέτοιο;;;
Το άλλο καλώδιο που κρέμεται είναι usb και καλά για ρεύμα.το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα.
Μιλαμε μου έρχεται να το σπάσω

Ευχαριστώ πάντως πολύ που προσπαθείτε να με βοηθήσετε

Είπα να το στήσω με την ησυχία μου αλλά δεν το βλέπω!!!Αυριο παω e-shop να επιστρέψω τον ανταπτορα για αρχή και βλέπουμε....

Eαν καποιος ψαχνει ενα εναλλακτικο remote για το shield του, το Q5/bluetooth με τον νεο πυρηνα του v7.2.2 πλεον δουλευει υποδειγματικα !!(και το voice και το on/off). :antlers:
Οπως επισης KAI με το επερχομενο νεο beta 7.2.3 (30.6.131.48) βλεπω οτι παιζει μια χαρα! :2thumb22sup:

Eαν καποιος ψαχνει ενα εναλλακτικο remote για το shield του, το Q5/bluetooth με τον νεο πυρηνα του v7.2.2 πλεον δουλευει υποδειγματικα !!(και το voice και το on/off). :antlers:
Οπως επισης KAI με το επερχομενο νεο beta 7.2.3 (30.6.131.48) βλεπω οτι παιζει μια χαρα! :2thumb22sup:

Μια χαρά φαίνεται

Πως γινεται να βγαλουμε mouse cursor με το χειριστηριο?Μονο με εφαρμογη και ποια ειναι αυτη?

Από μπαταρία πως πάει;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Από μπαταρία πως πάει;

Δυο απλες ΑΑΑ, μια χαρα μεχρι στιγμης.
Με το νεο πυρηνα στο τελευταιο λογισμικο το remote αποδιδει πια εξαιρετικα θαελεγα.
Προσχη το συγκεκριμενο βγαινει σε δυο εκδωσεις bluetooth& usb

Τα έχω και τα δύο αλλά με κανένα δεν έμεινα ευχαριστημένος.
Το Bluetooth είναι άχρηστο αφού μετά από λίγο θέλει ξανά pairing.
Το wireless με το USB μεν καλυτερο αλλά η αίσθηση των πλήκτρων προδίδουν φθήνια.
Πιο σκληρά στο πάτημα σε σχέση με το αυθεντικό και τελικά όχι πιο γρήγορο από του shield
Αυτές τις μέρες δοκιμάζω αυτο που εχει μαζι και ir Learning.
https://www.ebay.com/itm/TV-Remote-...e=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
s-l1600.jpg

.....

H δικη μου εμπειρια ειναι εντελως διαφορετικη.
Με το τελευταιο επισημο λογισμικο 7.2.2 (30.7.130.7) δεν εχω πια κανενα αποσυγχρονισμο και το remote λειτουργει αψογα.
Θεωρωντας ως δεδομενο οτι το εχεις περασει πανε στα Settings > Security & restrictions > Bluetooth LE Privacy & και βεβαιωσου οτι ειανι στο off. Κανε επανεκκινηση και καντο ξανα pairing. Λογικα δεν θα εχει πια θεμα εκτος και αν εχεις κανενα ελλατωματικο.
Τωρα για να πληκτρα που λες τι να πω?
6 κανει, δεν εχω και τρελλες απαιτησεις....

Επισης με 15 μπορειτε να δοκιμασετε και το Fire tv remote
Δια βαζω εξαιρετικα σχολια.
Δυστυχως δεν το στελνουν Ελλαδα 'επισημα'.
Θα με ενδιεφερε παντως να το δοκιμασω και αυτο εαν καποιος εχει 'ακρες' και μπορει να φερει κανενα.....

.....

H δικη μου εμπειρια ειναι εντελως διαφορετικη.
Με το τελευταιο επισημο λογισμικο 7.2.2 (30.7.130.7) δεν εχω πια κανενα αποσυγχρονισμο και το remote λειτουργει αψογα.
Θεωρωντας ως δεδομενο οτι το εχεις περασει πανε στα Settings > Security & restrictions > Bluetooth LE Privacy & και βεβαιωσου οτι ειανι στο off. Κανε επανεκκινηση και καντο ξανα pairing. Λογικα δεν θα εχει πια θεμα εκτος και αν εχεις κανενα ελλατωματικο.
Τωρα για να πληκτρα που λες τι να πω?
6 κανει, δεν εχω και τρελλες απαιτησεις....

Επισης με 15 μπορειτε να δοκιμασετε και το Fire tv remote
Δια βαζω εξαιρετικα σχολια.
Δυστυχως δεν το στελνουν Ελλαδα 'επισημα'.
Θα με ενδιεφερε παντως να το δοκιμασω και αυτο εαν καποιος εχει 'ακρες' και μπορει να φερει κανενα.....

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις σας!

Υπάρχει κάποιος οδηγός πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τις φωνητικές εντολές στο shield και ποιες είναι αυτές;