![]()
Για δες
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αγαπητέ μου φίλε lef79. αυτό που θες να κάνεις ΔΕΝ γίνεται με απλό αντάπτορα. Τα 2 πρωτόκολλα δεν ειναι συμβατα. Με αντάπτορα μπορείς να πας απευθείας εικόνα μόνο από hdmi σε dvi. στην δική σου περίπτωση χρειάζεσαι ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ σήματος, ο οποίος θα "σπάσει" και το σήμα σε εικονα/ηχο για να μπορέσεις να έχεις και ήχο μιας και το vga δεν υποστηρίζει ήχο.
Eαν καποιος ψαχνει ενα εναλλακτικο remote για το shield του, το Q5/bluetooth με τον νεο πυρηνα του v7.2.2 πλεον δουλευει υποδειγματικα !!(και το voice και το on/off). :antlers:
Οπως επισης KAI με το επερχομενο νεο beta 7.2.3 (30.6.131.48) βλεπω οτι παιζει μια χαρα! :2thumb22sup:
Eαν καποιος ψαχνει ενα εναλλακτικο remote για το shield του, το Q5/bluetooth με τον νεο πυρηνα του v7.2.2 πλεον δουλευει υποδειγματικα !!(και το voice και το on/off). :antlers:
Οπως επισης KAI με το επερχομενο νεο beta 7.2.3 (30.6.131.48) βλεπω οτι παιζει μια χαρα! :2thumb22sup:
Από μπαταρία πως πάει;
Τα έχω και τα δύο αλλά με κανένα δεν έμεινα ευχαριστημένος.
Το Bluetooth είναι άχρηστο αφού μετά από λίγο θέλει ξανά pairing.
.....
Τα έχω και τα δύο αλλά με κανένα δεν έμεινα ευχαριστημένος.
Το Bluetooth είναι άχρηστο αφού μετά από λίγο θέλει ξανά pairing.
.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.