Nvidia Shield Android TV 4K

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος το πρόβλημα σου είναι στο ότι κανείς streamijng μέσω WiFi και στα 2.4ghz μήπως ο πάροχος σου δίνει κάποιο άλλο router και το δικαιουσε που να εκπέμπει και στα 5ghz γιατί λογικά θα δεις διαφορά, και εκεί που θα έβλεπες μεγάλη διαφορά είναι με καλώδιο, εγώ πριν καιρό είχα απλώσει 15 μέτρα καλώδιο.
Δεν ξέρω αν θα κάνει διάφορα αν βάλεις ένα advanced settings xml δεν είμαι σίγουρος βαν γνωρίζει κάποιος άλλος φίλος μπορεί να στο επιβεβαίωση.
καλώδιο στο σαλόνι και γυναίκα δεν..... πάνε μαζί! εδώ για να μην έχω καλώδια στα surround ηχεία δέχτηκε να πάρω 300 ευρώ τα Yamaha ηχεία ασύρματα σετ με τον Yamaha ενισχυτή! αυτό με το αρχείο δεν το ξέρω!

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλώδιο στο σαλόνι και γυναίκα δεν..... πάνε μαζί! εδώ για να μην έχω καλώδια στα surround ηχεία δέχτηκε να πάρω 300 ευρώ τα Yamaha ηχεία ασύρματα σετ με τον Yamaha ενισχυτή! αυτό με το αρχείο δεν το ξέρω!

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σου δίνω το δικό μου πρέπει να το βάλεις με κάποιον file explorer, manager στην διαδρομή Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/
https://www.mediafire.com/file/0w3orfofnswe1lx/advancedsettings.xml/file
Επίσης αν δεν θέλει καλώδια μπορείς να κοιτάξεις και την λύση powerline

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Εννοεί το Experience 8.0 που είναι όντως Android 9.0 (αυτό που πήρες λίγες μέρες πριν λογικά ούτε μικρό ήταν αλλά και το Android 9.0 είχε), το λέω γιατί φαντάζομαι ότι κατάλαβες για έκδοση android.

Τώρα για τα προβλήματα... εγώ το μόνο που είδα που δεν το έκανε πριν είναι μέσα στο Kodi, μερικές φορές όταν τελειώνει μια ταινία ή πχ κάνεις κάτι και σταματάει το auto refresh, η οθόνη παραμένει ανενεργή (δεν γυρνάει στην προηγούμενη default ανάλυση/ hz) και πρέπει να κάνω βόλτα τα input απ την ηχομπάρα για να ξανάρθει η εικόνα.
Δεν το κάνει πάντα αλλά πριν δεν το έκανε ποτέ (εκτός αν πριν δεν έπαιζε το auto refresh γιαυτό δεν το έβλεπα). Ίσως χρειάζεται κάποια ρύθμιση σχετικά στο kodi και πιθανόν να μην είναι καν θέμα της αναβάθμισης.
Είδα κάποια όχι σπασίματα αλλά να φεύγει το atmos και να ξανάρχεται 3-4 φορές σε μια ολόκληρη ταινία (που δεν μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν) αλλά αυτή η ταινία ήταν και 70gb μέσω NAS οπότε πιστεύω πως και για αυτό δεν έφταιγε η αναβάθμιση λογικά.

Κατά τα άλλα, δεν βλέπω κάτι περίεργο με την αναβάθμιση.. όλα γενικά πάνε το ίδιο καλά με πριν. Πιθανόν όμως είμαι απλά απ τους "τυχερούς" καθώς όντως υπάρχουν αρκετοί με διάφορα προβλήματα στα forum της nvidia. Άλλα λύνονται με ένα απλό restart (που οι χρήστες δεν έκαναν....), άλλα με εργοστασιακές ρυθμίσεις.. κάποια προβλήματα κάποιων χρηστών όμως είναι άλυτα ακόμα. Άλλωστε είμαι χρήστης με συγκεκριμένες ανάγκες (netflix, kodi, youtube, atmos) οπότε πιθανόν η τύχη μου να οφείλεται στο ότι μου έκατσαν να δουλεύουν οκ αυτά που εγώ χρησιμοποιώ. Ας περιμένετε λίγο όσοι δεν την έχετε κάνει την αναβάθμιση να βγει η πρώτη υποέκδοση!
Ναι τελικά έχω android 9 Pie
Ανάποδα το έβλεπα

Καλησπέρα σε όλους.
Ερώτηση προς τους Sheild owners και οχι μόνο.
Μετα την πρόσφατη αναβάθμιση του Sheild σε Android P είχα συνέχεια θέματα με Black screen που κρατούσαν 5-10 δευτερα και διάφορα flashes στην οθόνη. Η τηλεόραση μου είναι LG Oled.
Το έψαχνα 2-3 μέρες το θέμα και κατά τύχη πήγα στις ρυθμίσεις του Sheild και αλλαξα την ρύθμιση από 4K 59.940 που είναι το recommended σε 4K 60hz.
Απο εκείνη την ώρα σήμερα και προς το παρόν δεν το έχει ξανακάνει.
Κάποια διαφορά δεν βλεπω τουλάχιστον προς το χειρότερο σε ενα γρήγορο τσεκαρισμα σε Kodi, Iptv και 1-2 παιχνίδια.Υποθέτω είναι κάποιο bug του update το οποίο - λογικά- θα το φτιάξουν και το έχω αναφέρει και στο support.

Απλα φαντάζομαι με τα 60hz θα είναι οκ να το αφήσω εκει και δεν θα έχω κάποιο θέμα έτσι;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλησπέρα.
Επειδή αν αφησω το shield ξεκλειδωτο τα μικρά όλη την ημέρα μπορεί να είναι στην τηλεόραση, ειχα βάλει περιορισμένο προφίλ μέσα από τις ρυθμίσεις. Μετά το update δεν δεχόταν με τίποτα τον κωδικό. Έψαξα στο internet αλλά δεν βρήκα λύση. Είδα πως το έχουν πάθει και άλλοι. Προφανώς είναι bug του λειτουργικού. Αναγκαστικά μπήκα με fastboot και έκανα factory reset. Ελπίζω να το διορθώσουν.

Έκανα, αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση αλλά δεν έχω ήχο καθόλου. Τι φταίει;

Κανε επαναφορα ολων των ρυθμισεων και περιεχομενου. Εγω ετσι εκανα και τα προβληματα που ειχα τελικα διορθωθηκαν. Απλα πρεπει να το στησεις απο την αρχη παλι

Κανε επαναφορα ολων των ρυθμισεων και περιεχομενου. Εγω ετσι εκανα και τα προβληματα που ειχα τελικα διορθωθηκαν. Απλα πρεπει να το στησεις απο την αρχη παλι
Μήπως να περιμενω πας και βγει κάποιο update

εμενα ηρθε το shield απο το RMA ,μου εστειλαν και 1 εξτρα τροφοδοτικο,περασα απευθειας experience 6,7.2,8.0 και ολα δουλευουν ρολόι.Και η εικονα στην oled και ο ηχος στον ενισχυτη,ολα jet....

Το Netflix σε Kodi αλλά πρέπει κατεβάσεις από το github την έκδοση 1.14.6.
Στο pc πρέπει να είναι το kodi από το site και όχι από το windows store για να μπορέσει να κάνει εγκατάσταση ένα addon, δεν θυμάμαι πως λεγεται τώρα, το βγάζει μήνυμα κατά το 1ο παίξιμο κάποιας σειράς.
Στο Android δεν πρόλαβα να βρω πως γίνεται εγκατάσταση, διάβασα κάτι οδηγούς στο google αλλά δεν είχα χρόνο.
Όταν το φτιάξω και εκεί θα επανέλθω.
Στο pc πάντως παίζει τέλεια.

Παιδεύομαι καιρό τώρα το μόνο που κατάφερα είναι 480p και τις περισσότερες φορές παίζει μόνο ήχο.
....σε όλες τις εκδόσεις από το github

Τώρα ήρθα στο pc και βλέπω τα αρχεία.
Κατέβασε το repository.castagnait που έχει μέσα την έκδοση Netflix 0.14.6.
Μόλις το έβαλα και στο Android από το repo και έπαιξε κανονικά.
Όταν το έβαζα από το plugin zip δεν έβρισκε αυτό το addon που δεν θυμάμαι τώρα πως το λένε.

Παιδιά έκανα reset τίποτα από τα ηχεία παίζει κανονικά της τηλεοράσεις αλλά από την ηχομπαρα γιοκ

Να ρωτήσω, γιατί θέλετε το Netflix να παίζει μέσω Kodi?
Το καταλαβαίνω πχ σε raspberry που δεν έχει native app, αλλά στο shield γιατί;