Εννοεί το Experience 8.0 που είναι όντως Android 9.0 (αυτό που πήρες λίγες μέρες πριν λογικά ούτε μικρό ήταν αλλά και το Android 9.0 είχε), το λέω γιατί φαντάζομαι ότι κατάλαβες για έκδοση android.
Τώρα για τα προβλήματα... εγώ το μόνο που είδα που δεν το έκανε πριν είναι μέσα στο Kodi, μερικές φορές όταν τελειώνει μια ταινία ή πχ κάνεις κάτι και σταματάει το auto refresh, η οθόνη παραμένει ανενεργή (δεν γυρνάει στην προηγούμενη default ανάλυση/ hz) και πρέπει να κάνω βόλτα τα input απ την ηχομπάρα για να ξανάρθει η εικόνα.
Δεν το κάνει πάντα αλλά πριν δεν το έκανε ποτέ (εκτός αν πριν δεν έπαιζε το auto refresh γιαυτό δεν το έβλεπα). Ίσως χρειάζεται κάποια ρύθμιση σχετικά στο kodi και πιθανόν να μην είναι καν θέμα της αναβάθμισης.
Είδα κάποια όχι σπασίματα αλλά να φεύγει το atmos και να ξανάρχεται 3-4 φορές σε μια ολόκληρη ταινία (που δεν μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν) αλλά αυτή η ταινία ήταν και 70gb μέσω NAS οπότε πιστεύω πως και για αυτό δεν έφταιγε η αναβάθμιση λογικά.
Κατά τα άλλα, δεν βλέπω κάτι περίεργο με την αναβάθμιση.. όλα γενικά πάνε το ίδιο καλά με πριν. Πιθανόν όμως είμαι απλά απ τους "τυχερούς" καθώς όντως υπάρχουν αρκετοί με διάφορα προβλήματα στα forum της nvidia. Άλλα λύνονται με ένα απλό restart (που οι χρήστες δεν έκαναν....), άλλα με εργοστασιακές ρυθμίσεις.. κάποια προβλήματα κάποιων χρηστών όμως είναι άλυτα ακόμα. Άλλωστε είμαι χρήστης με συγκεκριμένες ανάγκες (netflix, kodi, youtube, atmos) οπότε πιθανόν η τύχη μου να οφείλεται στο ότι μου έκατσαν να δουλεύουν οκ αυτά που εγώ χρησιμοποιώ. Ας περιμένετε λίγο όσοι δεν την έχετε κάνει την αναβάθμιση να βγει η πρώτη υποέκδοση!