Nvidia Shield Android TV 4K

επειδή σέταρα το refresh rate app να δουλεύει στο auto για το netflix, έριξα πολύ γέλιο επειδή το rate άλλαζε και στο preview.
Με ζάλισε και το έβγαλα το auto.

επειδή σέταρα το refresh rate app να δουλεύει στο auto για το netflix, έριξα πολύ γέλιο επειδή το rate άλλαζε και στο preview.
Με ζάλισε και το έβγαλα το auto.
Τελικά όταν σου άλλαζε το rate, σου έσβηνε για λίγο η οθόνη ;
Στο info της tv σου εμφάνιζε το αλλαγμένο rate?

Τελικά όταν σου άλλαζε το rate, σου έσβηνε για λίγο η οθόνη ;
Στο info της tv σου εμφάνιζε το αλλαγμένο rate?

Αν έχεις επιλέξει την εφαρμογή να αλλάζει αυτόματα, ναι σβήνει για λίγο η οθόνη και εμφανίζεται το αλλαγμένο rate. Αν δε το έχεις ρυθμίσει, απλώς εμφανίζεται από την εφαρμογή auto refresh rate το detected rate και δεν πραγματοποιεί αλλαγή.

ναι σβήνει η οθόνη και στο info της τηλεόρασης έδειχνε το νέο refresh rate.
πρέπει να δω αν στο netflix απενεργοποιείται το preview γιατί αλλιώς δεν λέει χωρίς auto

Το κατάφερα.
Έχανα ένα κλικ επειδή έχω στα ελληνικά το μενού και δεν έβρισκα μια ρύθμιση.
Την έχω πατήσει αρκετές φορές έτσι και τελικά μόλις γυρίζω την γλώσσα στα αγγλικά βρίσκω τα σωστά μενου.
Πάντως παρατηρώ σε παλιότερες σειρές στο νετφλιχ όπως Σταρ Τρεκ , ενώ γυρίζει σωστά τα frames η κίνηση γίνεται πιο χάλια σε σχέση με τα 60.

Δηλαδή υπάρχει λόγος για αναβάθμιση στο νέο μοντέλο;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δηλαδή υπάρχει λόγος για αναβάθμιση στο νέο μοντέλο;

Ειχα το παλιο μοντελο και το πουλησα και πηρα το νεο. Καλυτερο το νεο σε ολα για μενα. Πιο γρηγορο σε ολα τα μενου, κλασεις καλυτερο remote, φοβερο upscale σε 720p και 1080p υλικο ειτε σε νετφλιξ, ειτε σε βιντεο απο σκληρο δισκο, δεν κολλαει ποτε. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Και το καλυτερο για μενα ειναι οτι novago και cosmotego φαινονται καλυτερα απο το προηγουμενο και με το auto frame rate beta feature εχουν και καλυτερη κινηση στην 65αρα oled μου!

Ειχα το παλιο μοντελο και το πουλησα και πηρα το νεο. Καλυτερο το νεο σε ολα για μενα. Πιο γρηγορο σε ολα τα μενου, κλασεις καλυτερο remote, φοβερο upscale σε 720p και 1080p υλικο ειτε σε νετφλιξ, ειτε σε βιντεο απο σκληρο δισκο, δεν κολλαει ποτε. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Και το καλυτερο για μενα ειναι οτι novago και cosmotego φαινονται καλυτερα απο το προηγουμενο και με το auto frame rate beta feature εχουν και καλυτερη κινηση στην 65αρα oled μου!

Καλορίζικο!

Από ποιο κατάστημα έγινε η αγορά;

Το remote με αφήνει αδιάφορο, απλά εάν είναι θέμα sw μήπως επωφεληθουμε και εμείς με το παλιό

Το remote με αφήνει αδιάφορο, απλά εάν είναι θέμα sw μήπως επωφεληθουμε και εμείς με το παλιό

το remote και εγω δεν το χρειαζομαι γιατι το δουλευω με το logitech hub ,αυτο που "ζηλεψα" στο νεο ειναι το VISION/ATMOS το οποιο εχω στην lg oledc7 και μπορω να συγκρινω αμεσα με το shield και η διαφορα στην εικονα ειναι μεγαλη....Βαλε τωρα και το AI Upscaling που ακουω πολυ καλα λογια,ετσι ψηνομαι και εγω για αναβάθμιση.

Καλησπέρα σε όλους!Είναι σωστό να ρωτήσω κάτι που θέλω για το kodi μέσω shield εδώ;αν όχι παρακαλώ πείτε μου που μπορώ να ρωτησω!

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

είχα αγοράσει το Nvidia επειδή νόμιζα ότι είχε auto refresh rate. τελικά δεν έχει; άκουσα ότι μέσω kodi έχει. αλλά σε ποια ρύθμιση του kodi είναι;

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

system/settings/player/videos/Adjust display refresh rate/ και επιλέγεις η always η on start/stop
στο kodi αυτά έχει! στο system
537660f36a304ade422a180ae273ab0d.jpg

OK το βρήκα στο playback
Sent from my Mi A3 using Tapatalk