Τελικά όταν σου άλλαζε το rate, σου έσβηνε για λίγο η οθόνη ;επειδή σέταρα το refresh rate app να δουλεύει στο auto για το netflix, έριξα πολύ γέλιο επειδή το rate άλλαζε και στο preview.
Με ζάλισε και το έβγαλα το auto.
Τελικά όταν σου άλλαζε το rate, σου έσβηνε για λίγο η οθόνη ;
Στο info της tv σου εμφάνιζε το αλλαγμένο rate?
Δηλαδή υπάρχει λόγος για αναβάθμιση στο νέο μοντέλο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειχα το παλιο μοντελο και το πουλησα και πηρα το νεο. Καλυτερο το νεο σε ολα για μενα. Πιο γρηγορο σε ολα τα μενου, κλασεις καλυτερο remote, φοβερο upscale σε 720p και 1080p υλικο ειτε σε νετφλιξ, ειτε σε βιντεο απο σκληρο δισκο, δεν κολλαει ποτε. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Και το καλυτερο για μενα ειναι οτι novago και cosmotego φαινονται καλυτερα απο το προηγουμενο και με το auto frame rate beta feature εχουν και καλυτερη κινηση στην 65αρα oled μου!
how much? μαζί με μεταφορικάAmazon ισπανιας
Το remote με αφήνει αδιάφορο, απλά εάν είναι θέμα sw μήπως επωφεληθουμε και εμείς με το παλιόΕιχα το παλιο μοντελο και το πουλησα και πηρα το νεο. Καλυτερο το νεο σε ολα για μενα. Πιο γρηγορο σε ολα τα μενου, κλασεις καλυτερο remote, φοβερο upscale σε 720p και 1080p υλικο ειτε σε νετφλιξ, ειτε σε βιντεο απο σκληρο δισκο, δεν κολλαει ποτε. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Και το καλυτερο για μενα ειναι οτι novago και cosmotego φαινονται καλυτερα απο το προηγουμενο και με το auto frame rate beta feature εχουν και καλυτερη κινηση στην 65αρα oled μου!
Το remote με αφήνει αδιάφορο, απλά εάν είναι θέμα sw μήπως επωφεληθουμε και εμείς με το παλιό
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
στο kodi αυτά έχει! στο systemsystem/settings/player/videos/Adjust display refresh rate/ και επιλέγεις η always η on start/stop
settings/playback/videos.....μπορει να στα ειπε αλλιως ο φιλος αλλα ψαξε και εσυ λιγοστο kodi αυτά έχει! στο system![]()
OK το βρήκα στο playback
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
ναι έκανα edit το βρήκα!settings/playback/videos.....μπορει να στα ειπε αλλιως ο φιλος αλλα ψαξε και εσυ λιγο![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.