Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το nvidia shield θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να παίξω τα παιχνίδια του pc μέσω του geforce now. Ευχαριστώ πολύ
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
εγώ cosmote έχω.υπαρχει όμως κάποιο πρόβλημα με αυτό; Δεν θα έπρεπε.να λέει κάτι άλλο;Για την ακρίβεια είναι σαν αυτό, fe80::eab7:48ff:fefe:ca00, αλλά δεν χωράει, IPv6 Default Gateway της Nova το παράδειγμα
Ευχαριστώ πολύ. Σκέφτομαι να το πάρω αντί να παρω ps4 η xbox επειδη εχω παιχνίδια αλλά ζορίζεται ο υπολογιστής
Σε καλύπτει. Με Kodi για τα τοπικά αρχεία. Σε Kodi λειτουργεί η αυτόματη αλλαγή frame rate. Η μετατροπή hdr σε sdr είναι άθλια. Αν δεν έχεις hdr TV τότε βρες υλικό που να είναι sdr διαφορετικά θα θες να το πετάξεις από το παράθυρο
Οκ. Ποιο παιρνω; το νεο στα 210-220 η το παλιο μτχ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.