Nvidia Shield Android TV 4K

δεν ανοιγει καν τα βιντεο. δεν ειναι θεμα κολληματος.
μονο με αυτη την εφαρμογη εχω προβλημα. απεγκατεστησα τις ενημερωσεις αλλα το προβλημα παραμενει.

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το nvidia shield θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να παίξω τα παιχνίδια του pc μέσω του geforce now. Ευχαριστώ πολύ

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Στην τελευταία αναβάθμιση είδα ότι έχει βγάλει ένα παιχνίδι, το brick breaker. Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να το βρω, γιατί στην αναζήτηση δεν μου έβγαλε κάτι.

Καλησπέρα σε όλους και πάλι. Σήμερα που άνοιξα το kodi παρατήρησε ότι κάτω από το IP εμφανίζει στο Πεδίο DNS κάτι το οποίο που μου έκανε εντύπωση και είπα να σας ρωτήσω. Σας στέλνω τη φωτογραφία. Αυτό που γράφει είναι φυσιολογικό ή όχι;
764700a246c9b3823a242cac7086582e.jpg

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το nvidia shield θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να παίξω τα παιχνίδια του pc μέσω του geforce now. Ευχαριστώ πολύ

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Βεβαίως
https://www.nvidia.com/en-eu/geforce-now/

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Για την ακρίβεια είναι σαν αυτό, fe80::eab7:48ff:fefe:ca00, αλλά δεν χωράει, IPv6 Default Gateway της Nova το παράδειγμα
εγώ cosmote έχω.υπαρχει όμως κάποιο πρόβλημα με αυτό; Δεν θα έπρεπε.να λέει κάτι άλλο;

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους
Αντιμετωπίζω πολλά κολλήματα όταν κάνω αναπαραγωγή αποθηκευμένων 4Κ remux αρχείων από το wd my passport 1tb τον οποίο έχω συνδέσει σε usb hub που έχει δίκη του τροφοδοσία ρεύματος.
Με το kodi επίσης κολλάει και δεν «βλέπει» το true hd ήχο και με το Mx player κολλάει από την αρχή.
Έχει κανείς να προτείνει κάποια λύση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημερα μας.
Τωρα τελευταια εχει προκυψρι αναγκη για amazon με πολυκαναλο ηχο που καθως το player μου ειναι pc με windows 10 δε μπορει να με καλυψει.
Το shield θα μπορουσε;
Επιπλεον, να υποθεσω οτι και με netflix 4k hdr δε θα εχω θεμα ε;
Και αν λειτουργησει πλεον και ως βασικο media player, ποιο προγραμμα βαζω; θα υποστηριζεται αυτοματη αλλαη frame rate και sdr hdr;
Τελος, για τα παραπανω βλεπω σε αποκλειστικα καινουργιο ή και σε παλιο μτχ;

Σε καλύπτει. Με Kodi για τα τοπικά αρχεία. Σε Kodi λειτουργεί η αυτόματη αλλαγή frame rate. Η μετατροπή hdr σε sdr είναι άθλια. Αν δεν έχεις hdr TV τότε βρες υλικό που να είναι sdr διαφορετικά θα θες να το πετάξεις από το παράθυρο

ξερει κανεις γιατι δεν βγαζει σημα σε προβολεα με dvi input ?

Προσπαθω να το συνδεσω με καλωδιο dvi-to hdmi αλλα σημα δε βλεπω ...σε 1080 25p (εχω δοκιμασει ολες τις πιθανες αναλυσεις) .

Σε καλύπτει. Με Kodi για τα τοπικά αρχεία. Σε Kodi λειτουργεί η αυτόματη αλλαγή frame rate. Η μετατροπή hdr σε sdr είναι άθλια. Αν δεν έχεις hdr TV τότε βρες υλικό που να είναι sdr διαφορετικά θα θες να το πετάξεις από το παράθυρο

Οκ. Ποιο παιρνω; το νεο στα 210-220 η το παλιο μτχ;

Τελικά με ένα reset στο shield και την επανεγκατάσταση του kodi όλα δουλεύουν ρολόι.
Και η εικόνα απλά δεν υπάρχει.

Μου ήρθε μια ενημέρωση σήμερα αλλά βιαζόμουν και δεν ασχολήθηκα καθόλου.Την έχει κάνει κανείς να μας δώσει τα φώτα του???

Same Sh1t...Different Day