Νυχτερινή φωτογραφία

Είμαι στην παραλία της Βάρκιζας και λυσσαω τον tamrona εδώ και 3 ώρες.
Πριν από λίγο μου την έπεσαν τα στρουμφ γιατί περιοικοι φοβήθηκαν ότι είμαι επίδοξος κλέφτης που κάνω κατοπτευση !!! Μου έκαναν φύλλο φτερό το αυτοκίνητο και την κάρτα μνήμης. Στο τέλος μου είπαν ότι μπορώ να συνεχίσω να φωτογραφίζω γιατί δεν είναι παράνομο εφόσον είμαι σε δημόσιο χώρο. Μάλιστα ρώταγαν λεπτομέρειες για την μηχανή κτλ. Ευγενεστατοι αλλά όπως και να χει σκιαζεσαι όταν σου την πέφτουν 6 νταγλαραδες ενώ έχεις ακουστικά στα αυτιά και τα μάτια στο σκοπευτρο.
Οσονουπω φωτό. (ο ρημαδης ο αισθητήρας πήρε σκόνη και στην προσπάθεια να την βγάλω τσατρα πατρα τα κανα μαντάρα. Θα πέσει πολύ PS)

13806923195_b6c37ffc7c_c.jpg

13806927965_bde92cb65e_c.jpg

13806940455_d0b5f15e15_c.jpg

13807308064_c15743de93_c.jpg

To οσονουπω εφτασε...
Δεν φτουρησαν πολλες απο τις 350, γιατι οπως προειπα, εκανα τον αισθητηρα "μανταρα" προσπαθωντας να βγαλω ενα σκουπιδακι, του προσθεσα γυρω στα 50 !!!

τη δεύτερη και τέταρτη θα ήθελα να τις έχω τραβήξει. μου αρεσουν πολύ.
Αν μου έδινες και κανένα στοιχείο A, S, f, sec, iso θα το εκτιμουσα πολύ.

Στην αρχη ειχα τσαντιλα που ειδα τη σκονη.
Μετα τρελλαθηκα που τα εκανα χειροτερα.
Στο τελος εκανα το σταυρο μου που δεν ειχα κανενα ντραβαλο με τα στρουμφ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φιλοι μου !

Πολύ καλές.... Έστω και με περιπέτεια.
Μόνο μία φιλική παρατήρηση (στο έχουν ξανά πεί νομίζω) σε κάποιες έχω την εντύπωση χωρίς πλαίσιο ταίριαζε περισσότερο.

Last edited:
Νασαι καλά. Πες μου όμως σε ποιες και γιατί σε χαλάει το πλαισιο.; Δεν είναι τοτεμ, θελω να ακούσω . Γι αυτό άλλωστε τις βάζουμε εδώ, για κριτική περισσότερο, παρά για επίδειξη. Σωστά ;

Μπραβο, πολυ ωραιο θεμα, πολυ ομορφες φωτο. Οταν προλαβω θα το διαβασω ολοκληρο και θα ανεβασω και καποιες παλιες δικες μου, και νεες ελπιζω...

Ναι είναι καλή ψυχοθεραπεία η μοναχική φώτοβόλτα !
Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημενος από τον tamrona . Το τελικό οκ θα το πω μόλις βρω χρόνο για φωτό υπό διάφορες συνθήκες.

Μα τι πραγματα ειναι αυτα... περνετε τις γυαλιστερες μηχαναρες και τα στολιδια τις φακουδαρες και τις πατε στα κατσαβραχα και τις υγρασιες και μετα παραπονιεστε για σκουπιδια και σκονες... :violent-smiley-030:
(Χωρια οτι βγαζετε ολο κατσαβραχα, ντουβαρια και λασπονερα, τζαμπα και τα f2,8 και οι σταθεροποιησεις και τα παρασολειγ κτλ κτλ :BDGBGDB55:)

Τς, τς... δεν θα μαθετε ποτε... :flipout:

Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Νασαι καλά. Πες μου όμως σε ποιες και γιατί σε χαλάει το πλαισιο.; Δεν είναι τοτεμ, θελω να ακούσω . Γι αυτό άλλωστε τις βάζουμε εδώ, για κριτική περισσότερο, παρά για επίδειξη. Σωστά ;

Νομίζω (γνώμη μου πάντα) ότι βάζοντας σε όλες πλαίσιο χάνουν λίγο από την αξία του θεματός τους.Ειδικά στα τοπία ήθελα να μην είναι περιορισμένα μέσα σε μία κορνίζα....

Μα τι πραγματα ειναι αυτα... περνετε τις γυαλιστερες μηχαναρες και τα στολιδια τις φακουδαρες και τις πατε στα κατσαβραχα και τις υγρασιες και μετα παραπονιεστε για σκουπιδια και σκονες... :violent-smiley-030:
(Χωρια οτι βγαζετε ολο κατσαβραχα, ντουβαρια και λασπονερα, τζαμπα και τα f2,8 και οι σταθεροποιησεις και τα παρασολειγ κτλ κτλ :BDGBGDB55:)

Τς, τς... δεν θα μαθετε ποτε... :flipout:

Tο σκουπιδι υπηρχε πριν αρχισω. Μετα τακανα μανταρα...
Εδω, οπως ειπα, φωτογραφιζα ντουβαρια αδειους δρομους και θαλασσες, και μου την επεσαν τα στρουμφ...
Αν τολμουσα να κανω τα "αισχη" (:flipout:) που κανεις εσυ με κανενα "κανονι" τυπου 70-200/2,8 , θα ημουν στην ψειρου τωρα... !!!!
Επισης, δεν θαθελα να ανεβαζω προσωπα (αναγνωρισιμα) στο internet χωρις την συγκαταθεση τους (σιγα μην πιασω και κουβεντα για να τη ζητησω) οσο γινεται...
Ποτε δεν ξερεις...

(ειμαι 101% σιγουρος πως δεν παρεξηγηθηκες με τη λεξη "αισχη" εεεεεεεεεε ????????)

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Νομίζω (γνώμη μου πάντα) ότι βάζοντας σε όλες πλαίσιο χάνουν λίγο από την αξία του θεματός τους.Ειδικά στα τοπία ήθελα να μην είναι περιορισμένα μέσα σε μία κορνίζα....

Οκ, καταλαβα το πνευμα σου !!!! :ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Οκ, καταλαβα το πνευμα σου !!!! :ADFADF1:

Φίλε μου etsap θέλω να ξέρεις ότι εγώ τώρα ξεκινάω σε αυτό το χώρο και σύμφωνα με το υλικό που ανεβάζεις σε βλέπω σαν μαθητής προς δάσκαλο. Κάπου μπορεί να κάνω και λάθος.

Νοιώθω πως είναι προστατευμενες και ξεχωριζουν στα περισσοτερα backgrounds με πλαισιο...
Όταν καδραρετε φωτο στο σπιτι σας, βαζετε πασπαρτου ή όχι ?