Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

αρχή εκτελέσεως φιλανθρωπίας ; :flipout::flipout::flipout: μας έστειλες Τάσο

ποιά αρχή εκτελέσεως, ούτε καν προπαρασκευαστικές πράξεις δεν έχουμε

Αρχή εκτελέσεως θα είχαμε τη στιγμή που θα αγόραζε παπούτσια σε άλλο μέγεθος από το δικό του.

:flipout:

Έτσι και τώρα απογοητεύτηκα. Λυπάμαι που πήρε τέτοια τροπή το θέμα.
Δεν το έκανα για να δείξω ότι είμαι ελεήμων και να προβάλω τον εαυτό μου. Απορώ γιατί έπρεπε να το δείτε έτσι.
Ήθελα να σας ταρακουνήσω λίγο.
...
Δεν χωνεύω τους κλέφτες και τους εγκληματίες είτε είναι γύφτοι, είτε αλβανοί.
Είμαι υπέρ της δημόσιας τάξης. Κακό είναι αυτό;

Τέλος πάντων απ´ότι φαίνεται δεν με παίρνει εδώ πέρα άλλο.
Ζητώ συγνώμη για την ανησυχία που σας προκάλεσα.
Δεν θα ξανασυμβεί.

Έλα βρε Μιχάλη!!!
Ίσα-ίσα, που ψυχάρες σαν και'σένα είναι απαραίτητες εδώ μέσα αλλά και έξω από'δώ!
Αλίμονο αν καταπνίγαμε τις ευαισθησίες μας υπέρ της "κοινής ταξικής ησυχίας" των βολεμένων!
Ακόμη και αν κάποιοι δεν είναι ικανοί να καταλαγιάσουν τύψεις χρόνιου τομαρισμού με πυροσβεστικές φιλανθρωπίες της τελευταίας στιγμής, το θέμα που άνοιξες είμαι σίγουρος πως τσίγλισε πολλούς με την ανθρωπιά του. Αυτήν που λόγω κεκτημένης ταχύτητας, αφαίμαξης πιστωτικών καρτών και στραγγαλιστικών ωραρίων οι περισσότεροι αμελούμε.
:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Εγώ θεώρησα τουλάχιστον άκομψη τη δημοσιοποίηση από μέρους του Μιχάλη των φιλάνθρωπων αισθημάτων του. Μερικά πράγματα επιμένω πως πρέπει να παραμένουν δικά μας και προσωπικά χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες. Μου θύμισε λίγο και τον Κώστα Χατζή η όλη φάση, με τον οποίο, πρέπει να σας εξομολογηθώ, ότι με πιάνουν τα γέλια από τότε που ήμουνα μικρό παιδί. Ομολογώ επίσης ότι αυτή η εκ βαθέων συγκίνηση του Μιχάλη με μπέρδεψε: καθένας μας εδώ γράφει και εκτίθεται και σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις μιά ιδέα για πάρτη του διαβάζοντάς τον. Κι ο Μιχάλης, σε πολλές περιπτώσεις, στάζει χολή μιλώντας για "γυφτάκια", "Αλβανούς" κλπ - το άν έχει δίκιο, κάτω από ποιές συνθήκες τα λέει αυτά και κατά πόσο τα εννοεί, δεν το εξετάζω εδώ.
Βλέποντας όμως όλους εσάς, και στο εδώ φόρουμ και στο ...απέναντι, να συμφωνείτε ασμένως και πολλούς να δηλώνουν ότι κλαίνε και ντρέπονται για τον εαυτό τους (επειδή δεν σκέφτηκαν και εκείνοι να κάνουν κάτι παρόμοιο) ομολογώ ότι κλονίστηκα λιγάκι. "Ρε μπάς και κάνω λάθος; Τόσο πολύ πια απέχω από το να συντονισθώ με το κοινό αίσθημα;".

Θα σας απογοητεύσω: το συμπέρασμά μου είναι πως είμαι παντελώς χαλασμένος και αδυνατώ να σας καταλάβω. Τουλάχιστον κάποιους από εσάς.

Χρόνια Πολλά σε όλους.

+1000
Πρόσεχε όμως τί γράφεις γιατί ορισμένοι παρακολουθούν κάθε βήμα...Εδώ άλλος μπήκε σέ γραφείο μεταμφιεσμένος γιά να μάθει τίς αμοιβές..Αλλά επειδή τά λεφτά τάχε πάρει δανεικά από ξαδελφάκι του και ήθελε να τού τά φάει τούπε ψέμματα και κράτησε τά ρέστα..
Χρόνια Πολλά

Αν εισαι ανδρας με φαντασια χωρις ταμπου και θελης να νιωσης την ηδονη στο κορμι σου μην διστασης....επικοινωνησε...μαζι μου ...σε περιμενω...

ΥΣ
Οσο σχεση εχει αυτο με το μιχαλη τον Αι βασιλη μια μπαλα και ενα ζευγαρι adidas ......
αλλη τοση εχουν και αυτα που γραφουμε ωρες ωρες :flipout::flipout:
Αντε μη "λιμενεργατισω " χρονιαρες μερες .

να σας πω τι επαθα εγω

σημερα το πρωι σηκωνεται η κορη και παει καρφι για το δεντρο.....ομως κατα τυχη χτες ειχε δει κατι δωρα κρυμενα κατω στην αποθηκη ....κοιτα και βλεπει οτι ειναι τα ιδια και ψιλοστραβωνει..... αυτα δεν τα εφερε ο Αι Βασιλης αλλα ο μπαμπας και την παιρνει το παραπονο......

ευτυχως την παρτιδα την εσωσε η φιλεναδα της απο τον 3ο οροφο

ασε Κατερινα και εγω τα ιδια επαθα ο Αι Βασιλης θα ερθει την αλλη βδομαδα σημερα ηταν η σειρα του παραπανω δρομου και δεν προφτασε....

πω πω παρα τριχα!!!!!

δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον Μιχάλη;
Έχει και τον κατάλληλο σωματότυπο για τον ρόλο

:flipout:
Τι να πω ρε send ? τον ξεσκισαμε τον ανθρωπο χριστουγεννιατικα και τον καναμε να αισθανετε και μ@λ@κας που τολμησε και μοιραστηκε τις σκεψεις του μαζι μας .

Τι να πω ρε send ? τον ξεσκισαμε τον ανθρωπο χριστουγεννιατικα και τον καναμε να αισθανετε και μ@λ@κας που τολμησε και μοιραστηκε τις σκεψεις του μαζι μας .

Προσεχε πως εκφραζεσαι...εδω μεσα μερικοι ειναι της υψηλης κοινωνιας...:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Τελικά αυτή την εντύπωση έδωσα;

Αγαπητέ Μελίδη - αν δεν καταλάβες ακόμα - κάποιοι αρπάχτηκαν, γιατί πίσω από το μονίμως καχύποπτο firewall τους
α) νόμισαν ότι "το παίζεις"
β) δεν πρόλαβαν να γράψουν πρώτοι
γ) χα ! σε τσάκωσα - τώρα θα στην πω
δ) ίσως όλα τα παραπάνω μαζί...

Καλά Χριστούγενα Μελίδη σε σένα και στην οικογένειά σου !

Last edited:

μα δεν το είπα για κακό, ούτε ειρωνευόμενος ο,τιδήποτε. Ο ίδιος δεν καμαρώνει εξάλλου για τη δεινότητά του στην κατανάλωση παντός είδους βρώσιμης ύλης;

Καλές γιορτές να έχουμε παιδιά και αγάπη πάνω απ' όλα.

Να μοιραστώ και εγώ με τον Μιχάλη έστω και καθυστερημένα τη χαρά και τη συγκίνηση που μου χάρισε η Ιστορία του, Μιχάλη σε ευχαριστώ φίλε.

Όταν διάβασα το θέμα πρώτη φορά, την Κυριακή το απόγευμα, ήμουν στη δουλειά και η ανάγνωση του μου έφερε δάκρια και δεν μπορούσα να ποστάρω, έκλεισα τον Υπολογιστή, γιατί θα έτρωγα δούλεμα από τους συναδέλφους μέχρι να εξηγήσω γιατί κλαίω μπροστά στην οθόνη.

Τον Μιχάλη τον ξέρω καλά και είναι φίλος μου καλός, είναι μια φιλία που έχει προκύψει από την συμμετοχή μου στο avforum και είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου αφήσει το internet. To αν είναι γενναιόδωρος ή φιλάνθρωπος ή ... δεν θα το μάθουμε ποτέ, και ούτε είναι από αυτούς που "λέει" ότι καλό κάνει.

Την ιστοριούλα εγώ την διάβασα σαν ένα συγκινητικό κείμενο, σαν ένα μυθιστόρημα και χωρίς να δίνω σημασία στο ποιος και το γιατί έκλαψα. Για μένα στην παρούσα ο Μιχάλης δεν είναι ο φιλάνθρωπος είναι ο συγγραφέας και εγώ είμαι ο αναγνώστης που συγκινήθηκε και ίσως εμπνευστώ και πάρω τη θέση του ήρωα της ιστορίας. Το ίδιο θα πάθαινα όποιος και να την έγραφε την ιστοριούλα.

Αυτό που εγώ θεωρώ υπερβολή στην άσκοπη κατά τη γνώμη μου, συνέχεια που δόθηκε είναι τα κοντά διακόσια μηνύματα που έφθασε το θέμα. Εντάξει υπήρξαν καμιά τριανταριά που τους άρεσε και έγραψαν από ένα "μπράβο", άντε και άλλοι πέντε που ήθελαν να επισημάνουν "ναι μεν αλλά" σύνολο 35 μηνύματα άντε να τα ξαναπούμε να γίνουν 70, αλλά να πιάσουμε τα διακόσια ?

Κάποιες φορές όταν επιμένουμε να "επιβάλουμε" την άποψη μας γινόμαστε "κουραστικοί". Νομίζω ότι αρκεί να πούμε αυτό που θέλουμε και τα συμπεράσματα θα βγουν και οι γνώμες θα καταγραφούν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιβάλουμε σε αυτό το Φόρουμ το δίκαιο του "πεισματάρη" (αυτός που θέλει να έχει πάντα την τελευταία κουβέντα και να απαντάει σε όλα τα σχόλια που "νομίζει" ότι τον αφορούν).

Παρακαλώ λοιπόν να μην γίνουμε και άλλο "κουραστικοί" σε αυτό το θέμα και να μην δώσουμε συνέχεια.

Χρονια πολλα σε ολους σας και ιδιαιτερα σε σενα Μιχαλη.
Απλα θελω να ξερεις, οτι εδω μεσα εχεις πραγματικους φιλους που σε χαιρονται.
Γραφε ελευθερα.

όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια :rolleyes:

Καλα τα λες βρε Κωστα χαιρομαι που συμφωνεις εμμεσως...Ε μα ειναι να μην αγανακτει κανεις με αυτα που βλεπει εδω μεσα ? Κατι ταγαροβλαχοι που για να μας δειξουν ποσο πρωτευουσιανοι ειναι (η θελουν να γινουν )... ακουνε μονο κλασικη μουσικη...Και να ηταν μονο αυτο ? Βριζουν και την ...Θωδη...ποια τη Θωδη...αυτη που βαζουν τερμα το Πασχα ..στα πανακριβα ηχοσυστηματα τους...καθως καταβροχθιζουν τα κοκορετσια και τα κοντοσουβλια τους...ε οχι ...αυτο παει πολυ !!! Κοκορετσι , ταγαρι και κλασικη μουσικη παει ? Ε δεν παει...

Λοιπόν φίλοι του AVClub.
Δεν πρόκειται ποτέ να συμπαθήσω τους γύφτους τουλάχιστον όσο θα συμπεριφέρονται σαν γύφτοι.
Με τα ιδιαίτερα χαρίσματα που τους χαρακτηρίζουν (βρωμιά, κλεψιά, απατεωνιά)
Ούτε και τους αλβανούς που εγκληματούν εις βάρος μας μέσα στη χώρα μας.
Ούτε τους λαθρομετανάστες που πολύ κομψά ονομάσαμε "οικονομικούς μετανάστες"
Ούτε τα καλόπαιδα που ρημάζουν τις περιουσίες του κοσμάκη και για τα οποία είμαι υπέρ της καταστολής με όποιο τρόπο.
Αν σας κάψουν το αυτοκινητάκι σας θα δείτε τι καλή είναι η απόλυτη ελευθερία και η δημοκρατία μας.
Πρέπει να τους συμπαθήσω όλους αυτούς για να μην χαρακτηριστώ ρατσιστής;
Όχι ποτέ μου. Οπότε δεν κάνω για εδώ μέσα.
Συμπαθήστε εσείς τους καημένους τους γύφτους στο Ζεφύρι.
Ας πουλάνε ναρκωτικά στα παιδιά σας. Μυστικό ε; Κανείς δεν το ξέρει.
Αγαπήστε τους, Βάλτε τους και στο σπίτι σας. Δεν με ενδιαφέρει.
Εσείς είστε καλοί άνθρωποι, μορφωμένοι και πολιτισμένοι.
Ο παράδεισος είναι γεμάτος από σας και τους ομοίους σας.
Ξέρω όμως πολύ καλά ότι αυτά τα λέτε μόνο στα λόγια.
Αν έρθει στο σπίτι σας δίπλα να μείνει ένας γύφτος με τα παιδιά του, δεν θα σας αρέσει καθόλου. Κανέναν δεν αρέσει.
Εμένα με χωρίζει ένας τοίχος απ´αυτούς. Ευτυχώς στο μαγαζί, όχι στο σπίτι, αλλιώς θα είχα μετακομίσει.
Αν σας επιτεθεί ο χωρίς χαρτιά αλβανός και σας μαχαιρώσει για 10 ευρώ ή βιάσει την κόρη σας να δω πόσο θα τους συμπαθείτε.

Γι´αυτό λοιπόν δεν γίνεται να συμμετέχω σαν αγκάθι μέσα στα άνθη.
Σας αφήνω στο ωραίο αποστειρωμένο και ιδανικό περιβάλλον που ζείτε χωρίς να σας ενοχλώ.

Οι φίλοι μου από δω μέσα, θα συνεχίσουν να είναι φίλοι και θα συνεχίσουμε να περνάμε καλά όποτε βρισκόμαστε.
Θα συνεχίσω όμως να διαβάζω. Είμαι εθισμένος.
Θα συμμετέχω μόνο αν το κρίνω αναγκαίο για οποιονδήποτε λόγο.
Χρόνια πολλά σε όλους.

Status
Not open for further replies.