Ευχαριστώ για την απάντηση.
Η προσφορά που έχω είναι στο κάτω όριο των τιμών που λές, στα 36 /τμ για υλικά+εργασία, με τα παχύτερα πάνελς (νομίζω 10άρια).
Δεν γράφει όμως για πλέγμα/σοβά. Μάλλον εννοείται, αλλά θα επικοινωνήσω και θα σου πώ.
Σίγουρα πάντως ΔΕΝ περιλαμβάνει τα δοκάρια. Αφορά μόνο τις οριζόντιες επιφάνειες.
Ο τεχνικός είπε πως η τα δοκάρια θα ανεβάσουν αρκετά το κόστος της εργασίας, χωρίς το ανάλογο αποτέλεσμα. Τι λες;
Α, έμαθα πως αν γινόταν στη φάση του καλουπώματος, το κόστος θα ήταν περί τα 1.500 ...:furious3:
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Η προσφορά που έχω είναι στο κάτω όριο των τιμών που λές, στα 36 /τμ για υλικά+εργασία, με τα παχύτερα πάνελς (νομίζω 10άρια).
Δεν γράφει όμως για πλέγμα/σοβά. Μάλλον εννοείται, αλλά θα επικοινωνήσω και θα σου πώ.
Σίγουρα πάντως ΔΕΝ περιλαμβάνει τα δοκάρια. Αφορά μόνο τις οριζόντιες επιφάνειες.
Ο τεχνικός είπε πως η τα δοκάρια θα ανεβάσουν αρκετά το κόστος της εργασίας, χωρίς το ανάλογο αποτέλεσμα. Τι λες;
Α, έμαθα πως αν γινόταν στη φάση του καλουπώματος, το κόστος θα ήταν περί τα 1.500 ...:furious3:
Θέλετε και μόνωση σε καινούργιο σπίτι...
Τρομάρα σας!
Του αδελφού μου δεν του είχαν βάλει ούτε τα λάστιχα στα κουφώματα αλουμινίου! Μιλάμε για κόστος 50 ευρώ...
Τζάκι βέβαια έχει... Από αυτά που καις 10 κιλά ξύλα την ημέρα για να ζεσταίνεται όποιος κάθεται μέσα στο τζάκι...
κανενας κατασκευαστης δεν διακινδυνευει για τετοια ποσα το ονομα του πλεον -μιλαω για το λαστιχο- πιο πιθανον να το ξεχασε ο αλουμινας,
και προφανως κανεις δεν το ελεγξε ειτε ο μηχανικος ειτε ο κατασκευαστης.
Έχεις δίκιο..
εννοώ οτι θέλω να κάνω θερμομόνωση(όχι στην ταράτσα) στο σπίτι, κάτι σαν κέλυφος., αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο εσωτερικά καθότι εξωτερικά θα είμαι παράνομος οπότε αυτή η περίπτωση αποκλείεται.
Στην ανατολική πλευρά του σπιτιού η οποία είναι η μεγαλύτερη και τρώει πολλούς αέρηδες, δεν μπορώ να κάνω εξωτερικά μόνωση καθότι συνορεύω με το οικόπεδο του γείτονα ο οποίος δεν δίνει την συγκατάθεσή του για εξωτερική μόνωση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.