Τι εννοείς "χειρότερες μετρήσεις", σε τι ακριβώς ?Δηλαδη τα zanden που εχουν τις χειροτερες μετρησεις ever για cd player πως ειναι κορυφαια?
Δηλαδη τα zanden που εχουν τις χειροτερες μετρησεις ever για cd player πως ειναι κορυφαια?
Αν έχεις σαν αναφορά τον ζωντανό ακουστικό ήχο, τότε να είσαι σίγουρος ότι όποια και αν είναι τα γούστα σου δεν θα κάνεις ποτέ λάθος στην αξιολόγηση ενός συστήματος και θα μπορείς να ευχαριστηθείς με περισσότερα συστήματα διαφορετικής σχεδιαστικής αντίληψης. Φυσικά αυτό δεν θα αναιρεί την πρώτη ή και μοναδική προσωπική σου προτίμηση.
Ανοίξτε τα αφτιά σας και ακούστε χωρίς απολύτως καμία προκατάληψη! Λ.Σ.
Ενταξει δεν τα εχω ακουσει εγω, αλλα αν κατι θεωρειται reference παγκοσμιως δεν νομιζω θα ειναι τουλαχιστον κακο.
Timbre δες τις μετρησεις του stereophile οι μετρησεις του DAC ειδικα ειναι απαραδεκτες.
Αλλα οπως λεει και ενας φιλος: You've measured the wrong thing.
Διαφωνω οτι ειναι αποψη και ειναι λαθος αν το πιστευετε αυτο.
οπως λενε και οι λεξεις, υψιλη πιστοτητα, δηλαδη ποιο συστημα φερνει ποιο κοντα την πραγματικοτητα. Ποσο δυσκολο ειναι αυτο να το καταλαβουν μερικοι?(οι περισσοτεροι θα εγραφα)
Τα set και οι κορνες που απο τεχνικης πλευρας ειναι απαραδεκτα πως ακουγονται καλα (νταξει, ελαχιστα).
ο ζωντανός ακουστικός ήχος διαφοροποιείται αναγογα τον χώρο, την γωνία ακρόασης, το πλήθως που βρίσκεται στον χώρο κλπ
Φίλε είσαι μοναδικός, απίθανος!! Με έκανες και γέλασα. Ευχαριστώ. Λ.Σ.Εμένα είναι τόσο τέλειο το συστημά μου που από το πρωί
μέχρι το βράδυ παίζει το ίδιο CD στο repeat!!
![]()
Για τις ηχογραφήσεις ισχύει το γνωστό: όσο πιο παλιά τόσο πιο καλά. Λ.Σ.Οι ηχογραφήσεις ακολουθούν αυτόν τον κανόνα ή βασανιζόμαστε άδικα;
όχι ρε C κάνεις λάθος.Δεν θα το έλεγα...
Αν αρχίσω να παίζω κιθάρα μέσα σε ένα δωμάτιο, τον ίδιο ήχο θα ακούς όταν θα είμαι στον καναπέ, τον ίδιο αν πάω να καθήσω στη γωνία, και τον ίδιο αν είσαι μόνος σου ή με παρέα 20 ατόμων...
.....
Θέμη 'δυστυχώς' η ζωντανή ακουστική μουσική ακρόαση κατά κανόνα αφορά μόνο την κλασική μουσική και σχεδόν όχι άλλα είδη.Λουκά κανείς δυστυχώς δεν μπορεί να κατηγορηθεί σήμερα για έλλειψη ζωντανών ακουστικών εντυπώσεων. Πες μου που μπορεί κάποιος σήμερα, γιατί εμείς οι πιο παλιοί κάτι προλάβαμε, να ακούσει π.χ. ένα κουαρτέττο τζαζ χωρίς ηχομεγέθυνση? Ισως σε κάποια μπαράκια στη Νέα Υόρκη, Αμστερνταμ, Βερολίνο κλπ. Μόνον κλασσική μουσική που κι αυτό εξαρτάται από την αίθουσα και τη θέση. Και για να να γίνω σαφέστερος, αν κάποιος ακούσει κάτι στο Μέγαρό σας στην θεσσαλονίκη, με την απίστευτη αποτυχία των 2,9ms χρόνου αντήχησης, θα νομίζει οτι όλα τα ηχεία και οι ηχογραφήσεις που ακούει είναι λάθος.
Και πρέπει επίσης να λαμβάνουμε υπ'όψη οτι τα αυτιά μας δεν ακούν όπως τα μικρόφωνα και επίσης οι ηχογραφήσεις δεν είναι binaural χώρου, αλλα πολυμικροφωνικές, κομπρεσσαρισμένες και "γυαλισμένες" οι περισσότερες.
Ο μόνος τρόπος λοιπόν να διαμορφώσει κάποιος το προσωπικό του γούστο, κοντύτερα στην πιστή αναπαραγωγή, είναι με διάφορες ακροάσεις συστημάτων να αντιληφθεί ποιό είναι πιστό και αληθοφανές και πιο το χρωματισμένο και απλά εντυπωσιακό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.