Οδηγική συμπεριφορά: καθε μερα και χειροτερα..

Re: καθε μερα και χειροτερα..

Ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται στην οδήγηση.

Πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την οδήγηση που δεν έχουν σχέση με τον χαρακτήρα του οδηγού.
Ποιος δεν έχει κάνει κάτι πίσω απο το τιμόνι που κατάλαβε μετά ότι ήταν μαλακία?

O χαρακτήρας φαίνεται στο παρκάρισμα ;)

Καλά και το παρκάρισμα μεγάααλη ιστορία,
Έχω πετυχει περιστατικό με την παρέα μου όπου κάποιος είχε παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο πιάνοντάς το σχεδόν όλο.
Είχε αφήσει δίοδο για τους πεζούς ανάμεσα σε μια κολώνα και το αυτοκίνητό του.
Εκεί που σχολιάζαμε πόσο βλήμα πρέπει να είναι, πήγε να περάσει μια κοπέλα με το αναπηρικό της καροτσάκι και επειδή δεν χώραγε καλά, χτύπησε τον αγκώνα της.
Φυσικά μετά από αυτό πήραμε τηλ. την τροχαία. Του πήρανε τις πινακίδες.

Μετά το μετανιώσαμε βέβαια... Θα έπρεπε πριν πάρουμε τηλ την τροχαία να ρίξουμε και καμιά κλωτσιά στις πόρτες.

:violent-smiley-008:

Ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται στην οδήγηση.

Εν μέρει σωστό, αλλά προσωπικά όταν οδηγάω στην Ελλάδα δεν σκέφτομαι τα όρια ταχύτητας (σφάλμα μέγα), ενώ όταν οδηγάω πχ στην Σκανδιναυία, ξέρω πολύ καλά ότι αν οδηγήσω εντός κατοκοιμένης περιοχής πάνω από 55 χιλ/ώρα (όριο 50 + 10%), θα με "σκίσουν". Αν δε, περάσω το όριο του 20%, τότε μου παίρνουν το δίπλωμα και ξαναρχίζω από την αρχή.

Καί να πάρεις δίπλωμα στον βορρά είναι εντελώς δαιφορετικό από τα "δικά μας" (ένας άλλος παράγοντας της σημερινής κατάστασης)

Να φώναζες άλλα 5 παλικάρια να το σηκώσετε ε, ωπ, να το βάλετε στη μέση του δρόμου (κάθετα) και τότε να παίρνατε τη τροχαία... :)

@chrissb

Απάντηση: Re: καθε μερα και χειροτερα..

Πιθανό να το έγραψες και να μη πάτησες send ή για κάποιο λόγο να μην έγινε upload.

Εμένα να με αφήσετε κατά μέρος.

Ουδεμία σχέση είχα με σβήσιμο μηνύματος

:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: καθε μερα και χειροτερα..

Εμένα να με αφήσετε κατά μέρος.

Ουδεμία σχέση είχα με σβήσιμο μηνύματος

:BDGBGDB55:

Πότε έρχεσται?

Ο καιρός γαρ εγγύς!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάμε σε τόσα πολλά κάθε μέρα και χειρότερα που έπρεπε να γίνει διευκρίνηση στον τίτλο του νήματος.

Το αγαπημενο μου καθημερινο φαινομενο: η χρηση του φλας απο τις Ελληνιδες οδηγους σαν ΚΑΑΠ (κουμπι αυτοματης αλλαγης πορειας)... 

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ε τι περίμενεις οταν τους δίνεις και τιμόνι.... Κάτσε κυρα μου σπίτι σου και άσε τους άντρες που αποδεδειγμένα οδηγούν ορθά να αλωνίζουν!

και για να υπερθεματίσω. Το Σάββατο διασχίσαμε μια διάβαση στην Τσιμισκη , νομίζω κάπου προς Βενιζέλου. Μια ήταν σταματημένη πάνω στην διάβαση κανονικά και μιλούσε στο τηλέφωνο , μάλλον είχε χαθεί. εμείς με καρότσι και ένα ακόμα καροτςι την προσπεράσαμε κυκλωτικα βγαίνοντας τελείως απο την διάβαση που είχε καταλάβει το γαϊδούρι. Τις έριξε κάτι μπινελικια η σύζυγος , φυσικά αυτή συνέχισε χωρίς να τρέχει τπτ. Τα πήρα κρανίο γυρίζω πίσω και της χτυπάω προκλητικά το παράθυρο με το δάκτυλο για να γυρίσει.

Γυριζει έχοντας πάντα το κινητό στο αυτί και μου λέει: θέλετε κάτι? τις χώνω μπινελικακι και μου απαντα πάντα τελείως αναίσθητα τώρα μισό λεπτό θα φύγω!!!!! ...και συνέχισε να μιλάει στο κινητό....
Ολα καλά....

Last edited:
Re: Οδηγική συμπεριφορά, καθε μερα και χειροτερα..

Άσε ρε φίλε δράμα. Θα μας χαρακτηρίσουν και ως μισογύνηδες στο τέλος...

Λόγω της κουβέντας οφείλω να γράψω ένα Μεγάλο ευχαριστώ στο Ελληνικό περιοδικό Auto Express & κατόπιν στον Κώστα Καββαθά και στους 4Τροχούς για το μεγάλο καλό που έκαναν στην χώρα διαμορφώνοντας καλούς οδηγούς και όχι μόνο....εκείνα τα περίφημα χρόνια.
Τουλάχιστον σε εμένα.... αλλά και σε πολλούς άλλους της γενιάς μου έβαλαν σωστές βάσεις και γνώσεις γύρω από τα οχήματα και την σωστή οδήγηση τους. :worshippy:

Kανονικα, εδω πρεπει να πεσουν μπινελικια/καρπαζιες στα τομαρια-γαιδουρια γονεις ! Ετσι δεν ειναι ?

varagkas.jpg

Τα παιδια ΠΕΝΤΕ χωριων (ουτε ενος ουτε δυο) Κλινδια, Πευκη, Αγια Αννα, Καρυα και Βαραγκα (νομος Ηλειας)
ΔΕΝ εχουν λεωφορειο να πανε σχολειο, στο Γουμερο. Οποτε επιστρατευονται οι γονεις με οτι ... ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ.
Βεβαια, τιθεται ενα ερωτηματακι τι κανουν τα δυο βρεφη μεταξυ μανας και πατερα ... πανε σε νηπιαγωγειο ?
Δεν γινεται να τα αφησει μονα τους σπιτι, η μανα ? .... τεσπα .... θελω να ιεραρχησω ευθυνες (οσο μπορω).

Και Σημιτης/Καραμανλης/ΓΑΠ/Μπενυ/Τονυ/Αλεξ .... κυκλοφορουν ακομα ελευθεροι ... :icon15:

(Η φωτογραφια ειναι απο Σεπτεμβριο του '13 .... δεν ξερω τι συμβαινει σημερα ... η αν εχουν θρηνηθει ζωες
και να πω την αληθεια ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ... που λυγιζουν τα γονατα μου να ψαξω να δω τι εγινε ....
αυτα εχω συνηθισει να τα βλεπω σε κατι Ινδιες και Κινες ... οχι στην περηφανη Δανια του Νοτου :icon15:)

Last edited:
Παντως εγω αν ημουν στη θεση του ανθρωπου που λογικα δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα για κατι αλλο εκτος απο το παπακι αν ερχοταν καποιος να μου πουλησει ιδεα εκει θα του εκανα και το μνημα του.

Ρωτησε κανεις αν ο ανθρωπος ειναι ανεργος και δουλευει η γυναικα του και παει τα μωρα σε καποιο παιδικο σταθμο μεσω ΕΣΠΑ; Η μηπως δικαιωμα στην μορφωση εχουν μονο τα παιδια αυτων που εχουν δυο αμαξια στο γκαραζ;

Aυτην ειδα και εγω, πρωτα ... την αδιαφορια .... την εγκληματικη αδιαφορια !
Μετα ομως (επειδη τιποτα σ'αυτη την ζωη δεν ειναι οπως δειχνει) διαβασα και αυτο ...

http://www.patrisnews.com/nea-enime...es-pane-sto-sholeio-me-karotsa-kai-papi-video

Οσο και να θελω να γινω καταπελτης με τους γονεις ... κατι ΑΛΛΟ με λαμπαδιαζει απο οργη.
Τωρα αν αυτο το κατι βρισκεται στην δημαρχια/κοινοτητα η φτανει μεχρι πρωθυπουργο/υπουργους
ειναι μια αλλη ιστορια ...

Απάντηση: Re: καθε μερα και χειροτερα..

Συμφωνώ .

Εχει ξεσαλώσει όμως και ο οδηγός του δικύκλου.
Δεν υπάρχει δίκυκλο που να μην κάνει 10 παραβάσεις ανά 500 μέτρα. (Προσπέρασμα από δεξιά , όριο ταχύτητας, πάτημα διπλής γραμμής, αντίθετα σε μονόδρομο , μη χρήση φλας , ελιγμοί , κίνηση μεταξύ λωρίδων, κόκκινο , στοπ , αναστροφή κλπ).

Το μηχανακι μερικες φορες αναγκαστικα προσπερναει απο δεξια γιατι κατι κοιμισμενοι οδηγοι κολανε τερμα αριστερα και δεν ειναι υποχρεωμενος αυτος με το μηχανακι επειδη ο μπραστα κοιμαται και πληρωνει τζαπα ξενοδοχειο να κοιμηθει μαζι του.
Αυτους που βριζω ειναι αυτοι που στο φαναρι πιανουν δεξια για να στριψουν αριστερα και το αντιθετο ασχετα αν εχουν ενα μινι κουπερ και οχι κανενα τριαξονικο.

Aυτην ειδα και εγω, πρωτα ... την αδιαφορια .... την εγκληματικη αδιαφορια !
Μετα ομως (επειδη τιποτα σ'αυτη την ζωη δεν ειναι οπως δειχνει) διαβασα και αυτο ...

http://www.patrisnews.com/nea-enime...es-pane-sto-sholeio-me-karotsa-kai-papi-video

Οσο και να θελω να γινω καταπελτης με τους γονεις ... κατι ΑΛΛΟ με λαμπαδιαζει απο οργη.
Τωρα αν αυτο το κατι βρισκεται στην δημαρχια/κοινοτητα η φτανει μεχρι πρωθυπουργο/υπουργους
ειναι μια αλλη ιστορια ...

Εγω απο την φωτογραφια το πρωτο που θα μπορουσα να σκεφτω ειναι οτι για χαβαλε εβαλε πανω ολη την οικογενεια για να βγουν φωτογραφια.
Τωρα αν πραγματι αυτο ειναι το μοναδικο μεσο που του εδωσε η οικομικη του δυνατοτητα να μεταφερει τα μωρα του ειναι ο τελευταιος που θα πρεπει να οργιστει καποιος μαζι του, ξεκινας απο τον καθε πρωθυπουργο μετα υπουργους και στο τελος φτανεις να την πεις σε αυτον τον ανθρωπο.

Άλλη απορία που έχω (και δεν έχω πάρει ποτέ λογική απάντηση).

Ρε ταζιτζήδες, γιατί δεν φοράτε ζώνη??

Τόσο μάγκες νομίζετε ότι είστε?

Δεν γνωρίζετε ότι ισχύουν και για σας οι νόμοι της φυσικής?

Ειναι τοσες οι ωρες που ειναι μεσα στο ταξι που εχει κολλησει η πλατη τους στο καθισμα εχουν γινει ενα. :flipout:

Yπαρχει και ενα θεμα με την δισκοκηλη (για οσους ταξιτζηδες εχουν).
Μετα απο δυο ωρες με ζωνη φορεμενη, η θα βγεις εξω απο το αμαξι
η θα στριγγλιξεις ...

Δεν λεω να μην βαζουν ζωνη, απλα διατυπωνω το διλλημα.

Οταν ο νεαρος η η νεαρη που θα παει στην σχολη οδηγων το πρωτο πραγμα που θα μαθει ειναι ποσα θα δωσει για φακελακι τοτε πως περιμενουμε να μην βγει ο χαρος παγανια στους δρομους;

Εχουμε και το ιατρικο απορρητο αντι το ιατρικο ιστορικο να ειναι συνδεδεμενο με την τροχαια. Που πας ρε παππου με το αμαξι με τρια εμφραγματα πρεπει να παρεις και αλλους πεντε μαζι σου στον ταφο;

Καλά και το παρκάρισμα μεγάααλη ιστορία,
Έχω πετυχει περιστατικό με την παρέα μου όπου κάποιος είχε παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο πιάνοντάς το σχεδόν όλο.
Είχε αφήσει δίοδο για τους πεζούς ανάμεσα σε μια κολώνα και το αυτοκίνητό του.
Εκεί που σχολιάζαμε πόσο βλήμα πρέπει να είναι, πήγε να περάσει μια κοπέλα με το αναπηρικό της καροτσάκι και επειδή δεν χώραγε καλά, χτύπησε τον αγκώνα της.
Φυσικά μετά από αυτό πήραμε τηλ. την τροχαία. Του πήρανε τις πινακίδες.

Μετά το μετανιώσαμε βέβαια... Θα έπρεπε πριν πάρουμε τηλ την τροχαία να ρίξουμε και καμιά κλωτσιά στις πόρτες.

:violent-smiley-008:

Του κολλας το αυτοκολλητακι που λεει "ΕΙΜΑΙ ΓΑΪΔΑΡΟΣ" το οποιο δεν ξεκολλαει ευκολα σε ολα τα παραθυρα...

Παρα τρίχα (στον άλλο κόσμο). Μη τρομάξετε. Δεν παθαίνει κανένας τίποτα στο βίντεο...

https://www.youtube.com/watch?v=wm0ywsD9V88

Θεϊκή στιγμή στο 3:13...

...και στο 4:08 (ο τύπος που σηκώνεται ακαριαία είναι... Έλληνας)!