Οδηγός Σύνδεσης Αναλογικής πηγής (Phono) σε αποκλειστικά Ψηφιακό Συστημα (DAC)

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,048
Πειραιας
Προς το παρόν κάνει την εξής δουλειά.
Καλύπτει την τρύπα που είχε δημιουργηθεί ,από το ξηλωμα τόσων συσκευών 😃

Attachments

• IMG_20250309_185216.jpg
    IMG_20250309_185216.jpg
    3.3 MB · Views: 15
  • IMG_20250309_185205.jpg
    IMG_20250309_185205.jpg
    3.8 MB · Views: 15

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,048
Πειραιας
Και επειδή γνωρίζετε ότι είμαι μεγάλος και τρανός hiendας,θέλω να του παρω ένα καλύτερο τροφοδοτικό.
Μπορείτε να μου υποδείξετε από πού ???
Το δικό του είναι αυτό ↓↓

Attachments

• IMG_20250309_185136.jpg
    IMG_20250309_185136.jpg
    3.5 MB · Views: 12

Sonus Naturalis

Μέλος Σωματείου
12 July 2009
9,523
Αθήνα, Ηλιούπολη
@mdvq
Απ' όλα πιο πολύ στο ρακ μου αρέσουν τα αυτοκινητάκια σου!
Πες μου πως είναι και τηλεκατευθυνόμενα! 🤩

Και επειδή γνωρίζετε ότι είμαι μεγάλος και τρανός hiendας,θέλω να του παρω ένα καλύτερο τροφοδοτικό.
Μπορείτε να μου υποδείξετε από πού ???
Το δικό του είναι αυτό ↓↓

Αυτό!
Μόνο 300 ευρουλάκια! Να μην έχεις και παράπονο δηλαδή ότι δεν σε σκεφτόμαστε και δεν σε προσέχουμε! 😁 😜

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,048
Πειραιας
Θυμήθηκα ότι είχα ένα έξτρα τροφοδοτικό για SBT ,που το είχα αγοράσει από τον Φανό.
Θα πάω από κει με το δικό του για να δούμε το βύσμα.
Υπάρχουν τέτοια διακοπτικα και σταθεροποιημένα.
Ποιο να ζητήσω,για καλύτερο???
Πουλάει και ο Καυκάς που είναι δίπλα μου ένα της Hama.
Είναι καλό ή να ανηφορισω προς Φανό??

Last edited:

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,048
Πειραιας
@mdvq
Απ' όλα πιο πολύ στο ρακ μου αρέσουν τα αυτοκινητάκια σου!
Πες μου πως είναι και τηλεκατευθυνόμενα! 🤩

Αυτό!
Μόνο 300 ευρουλάκια! Να μην έχεις και παράπονο δηλαδή ότι δεν σε σκεφτόμαστε και δεν σε προσέχουμε! 😁 😜
Όχι Μάικ, στατικά είναι τα αυτοκινητάκια.

Άσε τώρα το δούλεμα (😝) και πες κάτι για τροφοδοτικό.
Να σου πω κιόλας,γιατί το θέλω.
Όταν αξιωθω και συνδέσω το σύστημα,μετά είναι από δύσκολο έως αδύνατον να βγάζω πρίζες και βύσματα.
Έτσι όμως που έχω το Arylic,μπορώ να το ξεσυνδεω εύκολα και να αφήνω τις αναμονες από τα καλώδια.
Οπότε χρειάζομαι το έξτρα τροφοδοτικό,για να πηγαίνω από δω και από κει, όποτε γουστάρω.
Win win κατάσταση 😄

Sonus Naturalis

Μέλος Σωματείου
12 July 2009
9,523
Αθήνα, Ηλιούπολη
@mdvq
Πέρα από την πλάκα που κάνουμε, εκτός από το πολύ ακριβό που σου έδειξα πιο πάνω, υπάρχουν και τα πιο οικονομικά μοντέλα τροφοδοτικών της iFi.
Το iPower2 και το iPower X.

Αλλά στ' αλήθεια τα χρειάζεσαι;
Μπορεί να μην αντιληφθείς την παραμικρή διαφορά, ό,τι και να βάλεις. Ή η διαφορά να είναι τόσο μικρή που να μην αξίζει ο κόπος.

Τώρα αν θες κάποιο εντελώς φθηνό τροφοδοτικό που θα πας και θα το παραγγείλεις ή θα το πάρεις από κάποιο κατάστημα ηλεκτρολογικών κι' αυτό γίνεται.

Να φροντίσεις να ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά. Ρεύμα στην πρίζα 230-240 Volt, 50-60 Hz. Έξοδος 12 Volt, 1 Ampere ή περισσότερο (Ampere) ακόμα καλύτερα. Αν είναι και σταθεροποιημένο το τροφοδοτικό ακόμα καλύτερα. Θα είναι ακριβότερο, αλλ' ως γνωστόν ότι πληρώσεις, παίρνεις.

• Like
Reactions: mdvq

Αντώνης-Κ

AVClub Addicted Member
22 June 2007
2,277
Θυμήθηκα ότι είχα ένα έξτρα τροφοδοτικό για SBT ,που το είχα αγοράσει από τον Φανό.
Θα πάω από κει με το δικό του για να δούμε το βύσμα.
Υπάρχουν τέτοια διακοπτικα και σταθεροποιημένα.
Ποιο να ζητήσω,για καλύτερο???
Πουλάει και ο Καυκάς που είναι δίπλα μου ένα της Hama.
Είναι καλό ή να ανηφορισω προς Φανό??
Δεν είναι σίγουρο ότι αν αλλάζεις το τροφοδοτικό ακόμα και με κάποιο καλύτερο σταθεροποιητικό θα ακούσης αναβάθμιση, σίγουρα θα ακούσεις διαφορά αλλά μπορεί και προς το χειρότερο, τα παλμικά τροφοδοτικά αν δεν σχεδιαστούν σωστά έχουν προβλήματα θορύβου αλλά συνήθως είναι φτηνά και σχεδιάζονται πακέτο με τα μηχανήματα.

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,048
Πειραιας
Βρήκα αυτό και το πήρα
Το πιο πιθανό είναι να αφήσω το δικό του επάνω στην πρίζα και να έχω αυτό σαν ρεζέρβα και να το κουβαλάω πέρα δώθε ,όταν πηγαίνω το Arylic σε φιλικά σπίτια.
Αυτό που πήρα το δίνει ο Νάκας,για συσκευές της Yamaha.
Θεωρώ ότι πρέπει να είναι καλύτερο από το δικό του,συν ότι αυτό είναι και σταθεροποιημένο.
Ότι μου κάτσει στην καρκαλα,την στιγμή της σύνδεσης 😃

Sonus Naturalis

Μέλος Σωματείου
12 July 2009
9,523
Αθήνα, Ηλιούπολη
Θεωρώ ότι πρέπει να είναι καλύτερο από το δικό του,συν ότι αυτό είναι και σταθεροποιημένο.
Ότι μου κάτσει στην καρκαλα,την στιγμή της σύνδεσης 😃
Πάρε το Βλαδίμηρο -εμπιστεύομαι την κρίση του- και βάλε τον να ακούσει αν υπάρχει διαφορά με τα δύο τροφοδοτικά.
Απλά τα πράγματα. Και ξεκούραστα! 😁

• Like

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,612
Αθήνα
Μιχάλη, σε περίπτωση που ανοίξεις το app μέσω bluetooth και δεν συνδέεται, άνοιξε το location του κινητού και θα συνδεθεί. Αμέσως μετά το κλείνεις. Το λέω γιατί μπορεί να βλέπεις την κλεψύδρα να γυρνάει και να μην συνδέεται.

• Like