Οδηγός Σύνδεσης Αναλογικής πηγής (Phono) σε αποκλειστικά Ψηφιακό Συστημα (DAC)

Κατέβασε και το app. Χρήσιμο είναι. Εγώ κυρίως εκεί βρίσκω απαραίτητο το φίλτρο που έχει για το sub και τα ηχεία.

Έχει και software για το PC (επί πληρωμή αυτό) αλλά για πιο pro καταστάσεις.
Σωστός...
Ήδη το κατέβασα.
Εξάλλου χωρίς αυτό δεν μπορείς να ρυθμίσεις την είσοδο phono για mm ή MC.

Πραγματικά εύχομαι να δουλέψει η MC σου μετά από τόσο καιρό απραξίας...

Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που την άκουσες;;;

Πραγματικά εύχομαι να δουλέψει η MC σου μετά από τόσο καιρό απραξίας...

Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που την άκουσες;;;
Πάνω από 6-7 χρόνια.
Παίζει και να μην.... παίζει 😸

Πάνω από 6-7 χρόνια.
Παίζει και να μην.... παίζει 😸
Αν ήταν καλά "προστατευμένη" εκεί στο έπιπλο μαζί με το πικάπ, μπορεί να μην έχει πρόβλημα..
Αρκεί να μην ήταν ήδη "γριά" πριν την παύση λειτουργίας...
Ήταν;;;;

Σιγά μην ήταν.
Ελάχιστα έχει παίξει,από τότε που την έβαλα.
Το στερεοφωνικό το έχω (όπως έχει αποδειχθεί εκ των υστέρων) για να λέω ότι το έχω.
Ακόμα και τώρα στην σύνταξη,δεν το άναβα όπως νόμιζα ότι θα κάνω.
Ίσως τώρα με το eversolo ,που πατάς ένα κουμπί και τα έχεις όλα στο χέρι, επανέλθω!

• Like
Reactions: vlad66
Ίσως τώρα με το eversolo ,που πατάς ένα κουμπί και τα έχεις όλα στο χέρι, επανέλθω!
Υποψιάζομαι ότι συνδεμένο με την τηλεόραση, τότε είναι που θα κάνει υπερωρίες και θα δουλέψει στο φουλ το Eversolo! 😜🤣

• Like
Reactions: mdvq
γιατί ;;;

θα βλέπει περισσότερο MTV ;; :LOL:
Καθόλου μην το γελάς.
Τον τελευταίο καιρό πιο πολύ βλέπω (ή μάλλον καλύτερα ακούω) μουσικά κανάλια παρά οτιδήποτε άλλο.
Χαζεύω στο ίντερνετ και παράλληλα ακούω μουσική από την τηλεόραση.
Η cosmote έχει μερικά κανάλια μουσικής.
Μάλιστα το MTV έχει ένα κανάλι μόνο με live και προχθές άκουσα και 3+4 τραγούδια που δεν τα ήξερα και ήταν θαυμάσια.
Με το σύστημα που είχα έπρεπε να βγάλω το τζαμί μπροστά από το έπιπλο ,να ανοίξω προ, τελικό ,dac και να διαλέξω είσοδο στο dac και μετά στον προ.
( το τζαμί είχε μπει για να μην μου κατουράει ο γάτος το μηχανήματα και η τηλεόραση ήταν με οπτική στο dac )
Φαντάσου τώρα να είχα και την δικιά σου αρρώστια να θέλω να ζεσταθεί ο τελικός.😄
Ενώ τώρα ...τσακ μπαμ.
Και ολα με τηλεκοντρόλ,παρακαλώ !??

Last edited:
Σας ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον σας.👍
Τελικά πήρα το Arylic bp50.
Όταν παραλάβεις με το καλό ενημέρωσε μας αν χρειάστηκαν διατυπώσεις τελωνείου, κλπ.
Όπως είπα πιο πάνω, μου έχουν γυαλίσει κι' εμένα κάποια μηχανάκια της Arylic. 😄
Ο B50 Bluetooth Stereo Amplifier With Audio Transmitter.
Και ο BT10 Bluetooth Audio Transmitter. Ειδικά ο τελευταίος είναι το τέλειο συμπλήρωμα για τους επιτραπέζιους υπολογιστές μας που συνήθως δεν έχουν Bluetooth. ☺️😇

Μιχάλη φίλε,
Το τελευταίο καιρό πραγματικά έχω αρχίσει να προβληματίζομαι με... εμένα.
Είχα ξεχάσει τελείως ότι είχα κάνει ερώτηση κατευθείαν στην arylic, σχετικά με τους δασμούς.
Και μετά πλάκωσα τις ερωτήσεις σε σας.🥴
Χθές μου απάντησαν και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, γιατί τα στέλνουν από αποθήκη τους στην Ευρώπη.
Το παρήγγειλα λοιπόν επι τόπου,για 99 δολλάρια.
Μένει να δούμε αν αυτά που μου έγραψαν ισχύουν.

Καθόλου μην το γελάς.
Τον τελευταίο καιρό πιο πολύ βλέπω (ή μάλλον καλύτερα ακούω) μουσικά κανάλια παρά οτιδήποτε άλλο.
Χαζεύω στο ίντερνετ και παράλληλα ακούω μουσική από την τηλεόραση.
Η cosmote έχει μερικά κανάλια μουσικής.
Μάλιστα το MTV έχει ένα κανάλι μόνο με live και προχθές άκουσα και 3+4 τραγούδια που δεν τα ήξερα και ήταν θαυμάσια.
Με το σύστημα που είχα έπρεπε να βγάλω το τζαμί μπροστά από το έπιπλο ,να ανοίξω προ, τελικό ,dac και να διαλέξω είσοδο στο dac και μετά στον προ.
( το τζαμί είχε μπει για να μην μου κατουράει ο γάτος το μηχανήματα και η τηλεόραση ήταν με οπτική στο dac )
Φαντάσου τώρα να είχα και την δικιά σου αρρώστια να θέλω να ζεσταθεί ο τελικός.😄
Ενώ τώρα ...τσακ μπαμ.
Και ολα με τηλεκοντρόλ,παρακαλώ !??

εγώ που πρέπει να μπω στο μενού της τιβί για να στείλει τον ήχο της στην οπτική, δεν το κάνω ποτέ... βαριέμαι!! :ROFLMAO:

εγώ που πρέπει να μπω στο μενού της τιβί για να στείλει τον ήχο της στην οπτική, δεν το κάνω ποτέ... βαριέμαι!! :ROFLMAO:
Kαι μετά λες εμένα κοπριτη 😄
Πάντως και να το κάνεις, ζωηρά αμφιβάλω αν θα ακούς από τα ηχεία σου.
Σιγά μην ακούω ειδήσεις από τα Dynaudio 😝

• Haha
Reactions: vlad66
Γιατί όχι; Αφού θα κρατάς το τηλεκοντρόλ, αυτό είναι το σημαντικό! :cool:
Αν σου πω ότι θεωρώ "αφύσικο" τον ήχο από τις ανθρώπινες φωνές ,να βγαίνει από μεγάλα ηχεία,τι θα μου πεις??
Την TV παρόλο που την είχα συνδεδεμένη με το σύστημα,με εξαίρεση την Eurovision, δεν την έβαζα ποτέ να παίζει από αυτό 🥴

@ In
Το πιο πιθανόν είναι να έχεις εσύ δίκιο.
Όμως....
Το πάλαι ποτέ,σε μια σχετική συζήτηση,είχαν πει ότι δεν υπάρχει πιο φυσική αναπαραγωγή της ανθρώπινης φωνής,από τον ήχο που βγάζει το ταπεινό,μικρό και ευρέως φάσματος μεγάφωνο της τότενες 14αρας τηλεόρασης.
Όλες οι φωνές που βγαίνουν από μεγαλύτερα μεγάφωνα είναι "αφύσικα μεγάλες".

Και για να είμαι ειλικρινής, καθόλου δεν είχα διαφωνήσει.
Είχαν παρομοιώσει το μικρό μεγάφωνο με το ανθρώπινο στόμα!!
Η συζήτηση που είχε γίνει, ήταν τεκμηριωμένη από την κάθε πλευρά,αλλά εγώ έκλεινα προς το μικρό μεγάφωνο.
Οι πολέμιοι ελεγαν ότι και 20αρι γουφερ να έχεις ,αυτό οφείλει να βγάλει τον ήχο της ανθρώπινης φωνής ως έχει.
Είναι έτσι όμως?

Πάμε ένα γύρο ακόμα??😄

Last edited:
@ In
Το πιο πιθανόν είναι να έχεις εσύ δίκιο.
Όμως....
Το πάλαι ποτέ,σε μια σχετική συζήτηση,είχαν πει ότι δεν υπάρχει πιο φυσική αναπαραγωγή της ανθρώπινης φωνής,από τον ήχο που βγάζει το ταπεινό,μικρό και ευρέως φάσματος μεγάφωνο της τότενες 14αρας τηλεόρασης.
Όλες οι φωνές που βγαίνουν από μεγαλύτερα μεγάφωνα είναι "αφύσικα μεγάλες".

Και για να είμαι ειλικρινής, καθόλου δεν είχα διαφωνήσει.
Είχαν παρομοιώσει το μικρό μεγάφωνο με το ανθρώπινο στόμα!!
Η συζήτηση που είχε γίνει, ήταν τεκμηριωμένη από την κάθε πλευρά,αλλά εγώ έκλεινα προς το μικρό μεγάφωνο.
Οι πολέμιοι ελεγαν ότι και 20αρι γουφερ να έχεις ,αυτό οφείλει να βγάλει τον ήχο της ανθρώπινης φωνής ως έχει.
Είναι έτσι όμως?

Πάμε ένα γύρο ακόμα??😄

δεν θα διαφωνήσω, αλλά το 20΄ γούφερ δεν μπορεί να "παράγει" σωστά τις μέσες (ή μεσοϋψηλές)* συχνότητες της ανθρώπινης φωνής.. και δεν είναι η δουλειά του αυτή...

αυτή είναι δουλειά των midrange (ή των "midbass" μεγαφώνων).. και αν πάραυτα η φωνή του εκφωνητή στις ειδήσεις σου φαίνεται "αφύσικα μεγάλη", χαμήλωσε την ένταση στο στέρεο που την ακούς, στα επίπεδα της spl έντασης της ανθρώπινης φωνής...
τότε θα δεις ότι δεν θα σου φαίνεται "αφύσικα μεγάλη", αλλά εντελώς φυσιολογική.

* μην με ρωτήσεις ποιό είναι το εύρος (σε Hz) της ανθρώπινης φωνής (γυναίκες - άνδρες).. βαριέμαι να γκουγκλάρω...
πάντως σε 3δρομο ηχείο, από το midrange "βγαίνει"... :LOL:

Εγώ θα ήθελα να μπορώ να έχω τη δυνατότητα να ακούω και τα χαμηλά register των ανδρικών φωνών όμως.
δεν θα διαφωνήσω, αλλά το 20΄ γούφερ δεν μπορεί να "παράγει" σωστά τις μέσες (ή μεσοϋψηλές)* συχνότητες της ανθρώπινης φωνής.. και δεν είναι η δουλειά του αυτή...

αυτή είναι δουλειά των midrange (ή των "midbass" μεγαφώνων).. και αν πάραυτα η φωνή του εκφωνητή στις ειδήσεις σου φαίνεται "αφύσικα μεγάλη", χαμήλωσε την ένταση στο στέρεο που την ακούς, στα επίπεδα της spl έντασης της ανθρώπινης φωνής...
τότε θα δεις ότι δεν θα σου φαίνεται "αφύσικα μεγάλη", αλλά εντελώς φυσιολογική.

* μην με ρωτήσεις ποιό είναι το εύρος (σε Hz) της ανθρώπινης φωνής (γυναίκες - άνδρες).. βαριέμαι να γκουγκλάρω...
πάντως σε 3δρομο ηχείο, από το midrange "βγαίνει"... :LOL:

Εξαρτάται από το πόσο συχνά ακούς τέτοιο περιεχόμενο με χαμηλό register, δηλαδή αντρικές φωνές basso profondo/οκταβιστές. Ακόμα δηλαδή και να ακούς, δεν είναι κάτι συχνό. Σίγουρα πάντως η περίπτωση αυτή δεν θα ακουστεί σχεδόν καθόλου ως πληροφορία από τα ηχειάκια της τηλεόρασης.
Αλλά και πάλι, αν είναι να ακούσεις κάτι τέτοιο, ε άναψε το ηχοσύστημα για να το ακούσεις.