Αυτό δεν μου κάνει τελικά, οπότε το κρατάμε σαν μια καλή πληροφόρησηΑντιπρόσωπος για την Ελλάδα της ArtPro Audioείναι λέει η TEAC Europe. Που σημαίνει ότι στην Ελλάδα μπορεί να τα φέρει η Elina;

Αυτό δεν μου κάνει τελικά, οπότε το κρατάμε σαν μια καλή πληροφόρησηΑντιπρόσωπος για την Ελλάδα της ArtPro Audioείναι λέει η TEAC Europe. Που σημαίνει ότι στην Ελλάδα μπορεί να τα φέρει η Elina;
Εε φανταστικοί μου φίλοιΛεωνίδα,το βρίσκω και στο Αμαζον Ιταλίας, αλλά και απευθείας από την εταιρεία.
Και η τιμή είναι χαμηλότερη από το Αμαζον.
Να το πάρω από αυτούς λες ή θα έχω θέμα τελωνείου
Εε φανταστικοί μου φίλοι
Τι μου προτείνετε??
Λοιπόν, εγώ θα έλεγα να κατεβείς στην αγορά εκεί που βρίσκεσαι, να πάρεις ένα ωραίο μεγάλο αστακό και να φτιάξεις μιά καλή αστακομακαρονάδα, να την ευχαριστηθείς!Λεωνίδα, το μηχανάκι μιλάμε ότι είναι αστακός!!
![]()
Και ούτε με νοιάζει το bt,γιατί έχει εξόδους και optical και coaxial.
Ξες,απο που το παίρνουμε???
Το Eversolo (και οι περισσοτεροι DAC/Streamers) στερείται αναλογικής εισόδου, ενώ είναι πλήρες στις ψηφιακές. Ζητείται λύση που θα συνδέσει το καλό αναλογικό σου πικάπ με το ψηφιακό σύστημα ποιότητας τουλάχιστον ίδιας με της πηγής και του υπολοίπου συστήματος. Όχι πιο κάτω. Αλλιώς γιατί να παιδευόμαστε; Ο οδηγός του νήματος γράφτηκε έχοντας υπόψη αυτό τον προβληματισμό. Να βρεθούν δηλαδή μία σειρά από λύσεις που να διατηρούν την ποιότητα και συνάμα να μην κοστίζουν μία περιουσία.Έχεις ένα καλό πικάπ (Thorens TD 160 Super), με άριστο βραχίονα (SME) και μία καλή κεφαλή κινητού πηνίου (Ortofon MC20) επάνω, τα οποία θες να κρατήσεις, τώρα που το κέντρο του συστήματος σου έγινε το Eversolo DMP-A6, δηλαδή ένα DAC/Streamer επιπέδου near Hi-End.
Σημαίνει πολύ απλά ότι υπάρχουν διαφορετικοί χρόνοι αποστολής και παράδοσης, οι οποίοι εξαρτώνται από την αποθήκη που θα ξεκινήσει το εμπόρευμα προς αποστολή. Προφανώς αλλάζει και το κόστος, διότι αλλάζουν και οι τιμές και τα μεταφορικά.Επειδή είμαι λίγο σκραπας από αγορές εξωτερικού,μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει και να μου εξηγήσει τι σημαίνει το παρακάτω:
![]()
Καλάθι Αγορών |
Προϊόντα | Αξία |
Μεταφορικά | Κόστος |
Δασμοί κλπ. | Ποσόν |
Τελική Αξία | Σύνολο |
Δεν διευκρίνισα ,οτι αυτό το απόκομμα προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα της acrylicΕπειδή είμαι λίγο σκραπας από αγορές εξωτερικού,μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει και να μου εξηγήσει τι σημαίνει το παρακάτω:
Ναι, υπάρχει σοβαρότατη πιθανότητα, για να μην πω βεβαιότητα, αφού το προϊόν προέρχεται από τοποθεσία εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.Δηλαδή , αν κατάλαβα καλά.
Υπάρχει πιθανότητα αν το παραγγείλω από αυτούς κατευθείαν,να με σκίσουν στους δασμούς?
Μην ανησυχείς, το καταλάβαμε!Δεν διευκρίνισα ,οτι αυτό το απόκομμα προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα της acrylic
![]()
Με διορθώνωΜιχάλη, όλα τα earfun τα έχουμε αγοράσει κατευθείαν από αυτούς και δεν είχαμε ποτέ προβλήματα.
Η earfun είναι αποανατολητικη εταιρεία όπως και η arylic.
Σκέφτηκα να το πάρω από αυτούς, γιατί έχουν και σημαντική διαφορά τιμής και είναι χωρίς μεταφορικά.
Αν όμως είναι να το χρυσοπληρωσω,τότε θα το πάρω από Amazon it,να τελειώνω.
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει προς το παρόν.
Με το καλό να παραλάβεις!Σας ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον σας.
Τελικά πήρα το Arylic bp50.
Εντυπώσεις μην περιμένετε από μένα,απλά θα σας ενημερώσω αν δουλεύει σωστά.
Θα συνδέσω και την τηλεόραση πάνω...ποιος με πιάνει![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.