Οδηγος yaDIS V2.xx

Τα εικονίδια σωστα ειναι...
Για να αλλαξεις το εικονίδιο πρεπει να αντικαταστήσεις τα δυο αρχεια που υπαρχουν στο φακελο yadis( dune interface location)

Σωστά. Αυτό έκανα. Μάλιστα υπήρχε μόνο το σκέτο icon. Δεν υπήρχε το icon_sel

Εδώ κλακέτα εκεί κλακέτα που είναι η κλακέτα; :chinscratch:

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    115.2 KB · Views: 53
Επισης νεο template για να ταιριάζει με το παραπάνω skin
( προς το παρον μονο για τις ταινιες )

preview-1.jpg

http://www.megaupload.com/?d=046BZJUS

Last edited:
Καλημέρα,
"Φρέσκος" με Dune B1 να κάνω μία ίσως χαζή ερώτηση;
Για να δουλέψει το Yadis πρέπει το Dune να είναι συνδεδεμένο στο Network;
ή όλη η δουλειά γίνεται στο PC ;
Ευχαριστώ !

Στο PC γίνεται όλη η δουλειά και το αποτέλεσμα το ρίχνεις είτε στον εσωτερικό σκληρό του Dune ή πάλι στο PC με το οποίο όμως πρέπει να συνδέεται δικτυακά.

Ωραία τα template σας , αλλά μου φαίνεται ότι έχετε μικρύνει το εξώφυλλο σε σχέση με το default template.

Είπαμε θέλουν όλα ξανά από την αρχή process και export αν αλλάξουμε template ε;

Last edited:
Ωραία τα template σας , αλλά μου φαίνεται ότι έχετε μικρύνει το εξώφυλλο σε σχέση με το default template.

Είπαμε θέλουν όλα ξανά από την αρχή process και export αν αλλάξουμε template ε;

Ε ναι ειναι μικρότερο γιατι το default κρυβει σχεδον τη μιση φωτο του φοντου.

Επιλογη ολων Ctrl+A και process ( γρηγορη αλλαγη)

Eνα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια στο Ανδρέα που μοιράστηκε μαζί μας το skin που έφτιαξε ! Tα Dune μου, δείχνουν πολύ πιο όμορφα τα μενού τους τώρα !

Και πάλι ευχαριστώ και συγχαρητήρια !

Απάντηση: Re: Οδηγος yaDIS V2.xx

Eνα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια στο Ανδρέα που μοιράστηκε μαζί μας το skin που έφτιαξε ! Tα Dune μου, δείχνουν πολύ πιο όμορφα τα μενού τους τώρα !

Και πάλι ευχαριστώ και συγχαρητήρια !
Να σαι καλα.
Χαρα μου

Επισης...
previewb.jpg

Blue Version
previewr.jpg

Red Version
http://www.megaupload.com/?d=RVTHZIU3

Dune Skin for yadis

Re: Απάντηση: Οδηγος yaDIS V2.xx

Στο PC γίνεται όλη η δουλειά και το αποτέλεσμα το ρίχνεις είτε στον εσωτερικό σκληρό του Dune ή πάλι στο PC με το οποίο όμως πρέπει να συνδέεται δικτυακά.

Δλδ για να εγκαταστήσω το yadis και να εχω όλη αυτήν την ομορφιά δεν χρειάζομαι σώνει και καλά να έχω σκληρό στο Dune?
Ρωτάω γιατί όλες τις ταινίες μου τις βλέπω με δίκτυο απο τους σκληρούς του PC...

Re: Απάντηση: Οδηγος yaDIS V2.xx

Δλδ για να εγκαταστήσω το yadis και να εχω όλη αυτήν την ομορφιά δεν χρειάζομαι σώνει και καλά να έχω σκληρό στο Dune?
Ρωτάω γιατί όλες τις ταινίες μου τις βλέπω με δίκτυο απο τους σκληρούς του PC...

Οχι δεν χρειάζεται να έχεις εσωτερικό σκληρό, προχώρα άφοβα !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγος yaDIS V2.xx

Κι εγώ παίζω όπως εσύ, μέσω δικτύου (με NAS αντί με PC). Κανένα πρόβλημα. Δεν χρειάζεται σκληρός δισκος στο dune.

Θα χρειαζόταν σκληρός ΑΝ δεν έπαιζες με δίκτυο.

Βρε παιδιά τα έκαν όλα αλλά εικονίδο yadis στο Dune δεν υπάρχει....

Στο Dune interface location έχω αυτό H:\TORRENTS\TAINIES HD\_yaDIS
Αφού με browse δεν μπορώ να δηλώσω ενα location του Dune επειδή δεν υπάρχει κάποιος φακελος να επιλέξω εκέι..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγος yaDIS V2.xx

...Θα χρειαζόταν σκληρός ΑΝ δεν έπαιζες με δίκτυο.

Εχω την εντύπωση πως δεν χρειάζεται γενικά Τάσο o εσωτερικός σκληρός, χωρίς δίκτυο παίζω από σκληρούς σε docking και παίζει μιά χαρά με το yadis !

Ρε παιδια πειτε και σε μενα γιατι δεν εχω εικονιδιο στο Dune.....

Το εικονίδιο είναι μέσα στο φάκελο στο path του σκληρού που έχεις σκανάρει και έχει τις ταινίες, από εκεί το κάνεις shortcut στην αρχική οθόνη του Dune σου, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν στο κάνει browse.

Τον φακελο yadis δεν μπορώ να τον δώ καν απο τον network browser του dune...

Φίλε μου δυστυχώς σε αυτή τη περίπτωση δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς δεν έχω δίκτυο και ούτε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ...