Οδηγος yaDIS V2.xx

Αυτά κάνω αλλά δεν.....

Φαντασου ότι όταν αλλάζω την εμφάνιση των φακέλων (λιστα κ.α) εμφανιζεται κανονικά ΑΛΛΑ όταν το κάνω add το favorites εμφανιζει το αστερακι μονο...

Αλλάζω και την εμφανιση στα favorites αλλά εξακολουθει πάντα να είναι το αστεράκι...

Πολύ κουλό και έχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου...

Ανδρέα ποιο Firm έχεις στο Dune?
Εγώ έχω το 2007.....Λέω μήπως έχεις το 1222 και εκεί είναι η λύση...

Screen δεν μπορώ αφού δεν έχω hdd πάνω στο dune...Και δεν έχω κανένα φλασακι εύκαιρο για να το κάνω...
Έχω το HD Max...

Το ίδιο αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος στο mpc αλλά και εκει ο Fred-L δεν μπορεί να του δώσει λύση !!

Originally Posted by Fred-L View Post
When you create a favorite, make sure you are in icon view (3x3 for instance). If you are in list view, you will get a star instead of the yaDIS's icon.
Not working for me. Still a star icon.

Απάντηση: Re: Οδηγος yaDIS V2.xx

Screen δεν μπορώ αφού δεν έχω hdd πάνω στο dune...Και δεν έχω κανένα φλασακι εύκαιρο για να το κάνω...
Έχω το HD Max...

Βγάλε φωτό την TV. Δεν έχεις μια φωτογραφική μηχανή; ένα κινητό; να γίνει η δουλειά σου.

Καινούργιο template και απόλυτο ταιριασμα με το Cinema skin για το dune.

Red Cinema template for yaDIS 2.1.1
redcinema.jpg

http://www.megaupload.com/?d=2VNH366Q

Για οσους εχουν το παρακατω dune skin καλυτερα να το ξανακατεβασουν ( υπαρχει μια διόρθωση στο background - κλικ dune_skin_cinema_c4)
http://www.megaupload.com/?d=BDB6JULA
redselection2.jpg

Επισης backgrounds για 9 κατηγορίες που μπορουν να προστεθούν χειροκίνητα στο φακελο yadis.
Με αυτον τον τροπο ( δηλαδή ολο το πακετο) αλλαζει μονο η εικονα μεσα στις κουρτινες αναλογα με την επιλογη της κατηγοριας αλλα και της ταινιας.

redselection1-1.jpg

http://www.megaupload.com/?d=Z6UK8VD4

tree.jpg

Παμε στο φακελο Yadis ( Dune interface location)
O φακελος 03 περιέχει τις κατηγορίες ( εγω εχω κρατήσει μολις εννιά)
Μεσα σε καθε φακελο κατηγορίας ριχνουμε το background διατηρώντας την ονομασια "background.jpg"
Οπως θα δεις μεσα στο φακελο κατηγορίας δεν υπαρχει background και αυτο συμβαινει γιατι το Yadis χρησιμοποιεί μονο ενα, αυτο που βρισκεται στο πρωτο φακελο ( φακελος 00)
Για να μπορεσει το dune να δει πολλαπλά background ανοιγουμε το dune_folder.text καθε κατηγοριας και αλλαζουμε το link (background_path).

Δηλαδη αυτο
*** NE PAS SUPPRIMER OU MODIFIER CETTE LIGNE - DO NOT DELETE OR MODIFY THIS LINE ***
background_order=before_all
background_path=../../00/background.jpg
use_icon_view=yes
icon_path=icon.aai
icon_sel_path=icon_sel.aai
icon_scale_factor=0.8
icon_valign=center
num_cols=7
num_rows=3
content_box_x=50
content_box_y=50
content_box_width=1820
content_box_height=980
content_box_padding_left=0
content_box_padding_right=0
content_box_padding_top=0
content_box_padding_bottom=0
paint_captions=no
paint_help_line=no
paint_path_box=no
paint_icon_selection_box=no
paint_content_box_background=no
scroll_path=../../00/scroll.png
system_files=*.aai,*.jpg
το κανουμε
*** NE PAS SUPPRIMER OU MODIFIER CETTE LIGNE - DO NOT DELETE OR MODIFY THIS LINE ***
background_order=before_all
background_path=background.jpg
use_icon_view=yes
icon_path=icon.aai
icon_sel_path=icon_sel.aai
icon_scale_factor=0.8
icon_valign=center
num_cols=7
num_rows=3
content_box_x=50
content_box_y=50
content_box_width=1820
content_box_height=980
content_box_padding_left=0
content_box_padding_right=0
content_box_padding_top=0
content_box_padding_bottom=0
paint_captions=no
paint_help_line=no
paint_path_box=no
paint_icon_selection_box=no
paint_content_box_background=no
scroll_path=../../00/scroll.png
system_files=*.aai,*.jpg

Προσοχη ομως...
Οπως εχουμε ξαναπει μετα απο καθε export αυτες οι μαϊμουδιές χανονται και το Yadis γυριζει στις default ρυθμισεις.

Προσοχη ομως...
Οπως εχουμε ξαναπει μετα απο καθε export αυτες οι μαϊμουδιές χανονται και το Yadis γυριζει στις default ρυθμισεις.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά, πολύ αναλυτικός.
Το τελευταίο δεν το κάνω αφού έτσι κι αλλιώς όπως λες χάνονται αυτές οι αλλαγές. Σιγά μην κάνουμε αυτή την δουλειά κάθε φορά που κάνουμε export.

Και μέχρι τώρα και πάλι πολλά είναι μια χαρά.! Πολύ καλό που φαίνεται στην οθόνη και καλά του κινηματογράφου το fanart, το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι μικρή πλέον η εικόνα-αναπόφευκτο βέβαια αφού υπάρχει όλο το σκηνικό γύρω γύρω.

Υ.Γ. Εντάξει και η κλακέτα yadis!

-bye-

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά, πολύ αναλυτικός.
Το τελευταίο δεν το κάνω αφού έτσι κι αλλιώς όπως λες χάνονται αυτές οι αλλαγές. Σιγά μην κάνουμε αυτή την δουλειά κάθε φορά που κάνουμε export.

Προφανώς ουτε και εγω βαζω καθε φορα τις ρυθμίσεις .
Απλως δεν πειράζω τον φακελο Yadis και αν θελω να προσθέσω νεα ταινια κανω export σε αλλο φακελο.
Το μονο που μενει ύστερα ειναι ενα απλο copy paste του φακελου της νεας ταινιας ...
Βεβαια εγω ειμαι εγω, και εσυ εισαι εσυ...:smile:

Αληθεια ποσες ιντσες ειναι η οθονη σου;

Προφανώς ουτε και εγω βαζω καθε φορα τις ρυθμίσεις .
Απλως δεν πειράζω τον φακελο Yadis και αν θελω να προσθέσω νεα ταινια κανω export σε αλλο φακελο.
Το μονο που μενει ύστερα ειναι ενα απλο copy paste του φακελου της νεας ταινιας ...
Βεβαια εγω ειμαι εγω, και εσυ εισαι εσυ...:smile:

Αληθεια ποσες ιντσες ειναι η οθονη σου;

η TV 60 , ο προβολέας 125

Re: Απάντηση: Re: Οδηγος yaDIS V2.xx

Βγάλε φωτό την TV. Δεν έχεις μια φωτογραφική μηχανή; ένα κινητό; να γίνει η δουλειά σου.

Με την σειρά σου έχω πώς φαίνετε στο favorites και μετά μέσα απο το dune με samba πώς φαίνεται με view list και view φακέλους

http://imgur.com/JpRSa
http://i.imgur.com/1aPG1
http://imgur.com/XPzQZ

Το έχω κάνει favorite με view φακέλους αλλά πάντα στα favorites μου βγαίνει με το αστεράκι και όχι την κλακέτα...

Last edited:
Μαλλον ειναι καποιο θεμα του player αφου οπως βλεπω σε ολες τα υπολοιπα view σου εμφανίζεται κανονικα.
Στο δικο μου prime αν και δεν χρησιμοποιώ tamps style δεν εχω αυτο το πρόβλημα.

Τις ταινιες μου τις εχω στο πισι.Εφτιαξα κανονικα με το προγραμμα τον πρωτο φακελο.Προσθεσα ενα δευτερο φακελο σε αλλο σκληρο ομως.Δεν ξερω με ποιο τροπο θα κατεβασω τα στοιχεια στον δευτερο φακελο.

Δεν καταλαβα τι φακελο εφτιαξες...
Αν εννοεις τον φακελο yadis δεν χρειαζεται να κανεις φακελο για καθε δισκο ξεχωριστα .
Αρκει ενας για ολους τους δισκους.

εφτιαξα ενα δευτερο φακελο με ταινιες .Πηγαινω σε καθε ταινια και κατεβαζω τα "στολιδια" τα οποια δεν κατεβαινουν ομως στο καθε φακελο.Αυτο ειναι το προβλημα μου.