Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ, με ελληνικούς υπότιτλους
Ρωτα τον Γάλεν σε ποιο ήταν, που δεν έχει χάσει κανένα.
Bαζουμε και Μαρβελ τωρα?
Ω,Μοντιε!
Την κατρακύλα την έχει πάρει εδώ και καιρό. Η μαρβελ σε πειραξε; δεν έχει χάσει σούπερ ήρωα. Στο σινεμά 1η προβολή.
Και την victoria για super hero την είδε.
Τώρα με την τηλεορασαρα θα αρχίσει και τις τηλεταινίες.
Δεν ειναι Μαρβελ. Φοξ ειναι. :eviltongue:
Βεβαια, απο την πρωτη φορα ειχα βαλει τον Ντεντπουλ. Τωρα μονο το Πολωνικο προσθεσα.
Οποτε, μολις εδειξες ποσο προσεχεις τα ποστς μου...:bigcry:
Προβοκατορα :grandpa:
Αυτο σου'λειπε, να'χες και θεμα εσυ που εβαλες στη δικη σου Σπιλμπεργκ.:jester:
Σωστα τα υπολοιπα που λες, ομως εγω δινω διαφορετικο προσημο σε καθε ταινια ισως και λογω της παλιοτερης επαφης μου με τα αντιστοιχα κομιξ.
Το Civil war μου εδωσε τελικα λιγοτερα απο οσα ελπιζα, το Αpocalypse μετεφερε με ωραιο και αρκουντως επικο τροπο το σημαντικοτερο κακο της σειρας και οσο για το Ντεντπουλ, το σπασιμο του 4ου τοιχου ειναι μεγαλο μερος της ουσιας του ιδιου του κομικ και καλως θεωρω οτι χρησιμοποιθηκε σε αυτο το βαθμο.
Τι δηλαδη?
Οταν το κανει ο Γκονταρ ειναι κουλτουρα?...![]()
Ο Σπηλμπεργκ ειναι μεγαλος μαστορας και ξερει να αφηγηθει μια ιστορια ακομα κι αν προκειται για τη σχεση ενος πορτατιφ με ενα τασακι πανω σε ενα κομοδινο.
Ο Σπηλμπεργκ ειναι μεγαλος μαστορας και ξερει να αφηγηθει μια ιστορια ακομα κι αν προκειται για τη σχεση ενος πορτατιφ με ενα τασακι πανω σε ενα κομοδινο.
Απλα για τη γενια μας ηταν ο...εφετζης αναμεσα σε μια πληθωρα μεγαλων σκηνοθετων,στο απογειο τους,με αποτελεσμα να μην τον παιρνουμε στα σοβαρα.
Ιδιαιτερα ο υστερος Στηβεν εχει δωσει σπουδαιες ταινιες.
Αν ο Σινγκερ δεν καταφερνε να δειξει τον Apoclypse επικα ε,τοτε τι αλλο του'μενε να κανει?Απλα περιμενα πολυ περισσοτερα.
Το να σπας συνεχεια τον 4ο τοιχο δεν ειναι απο μονο του προβλημα,το να το κανεις ομως για να πεις την οποιαδηποτε παπαρια ειναι ενα θεμα.
Γι'αυτο πιστευω οτι το παρακανε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.