Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι Τετρομαγμένοι.
Mα ποτέ δεν ασχολήθηκα με θεωρίες συνωμοσίας γιατί δεν με καλύπτουν.
Εξ´ού και η αντιπαθειά μου πρός κώδικες Da Vinci,συνωμοσίες Μασόνων,Εβραίων,Καλαματιανών
flipout:
)κ.λ.π
Νομίζω οτι η ιστορία τού κόσμου είναι πιό απλή και πιό ´φανερή´.
Τα τελευταία χρόνια μάλιστα δεν τραβάνε κανένα ζόρι στο να διαφημίζονται διαδικτυακώς.
Και είναι προφανές οτι δεν με καλύπτει και η ιστορία που διδάχτηκε η γενιά μου.
Και μερικά ζητήματα είναι πολύ λεπτά όπου χρειάζεται ο πλήρης διαχωρισμός απο τούς πατριδοκάπηλους.
Αλλά το συγκεκριμένο βιβλίο δεν μιλάει ουσιαστικά ούτε κάν για το φασιστικο τερατούργημα τής Χιτλερικής Γερμανίας,ούτε κάν για την αντίσταση λαών εναντίον τού τερατουργήματος αυτού.Ειναι τυχαίο άρα γε που οι ´αλλαγές´εστιάστηκαν σε παλιότερα γεογνότα μονον??
Περαν απο την καταστροφή τής Σμύρνης λοιπόν υπήρξαν και παγκόσμια γεγονότα,τα οποία πρεπει να ειπωθούν στα παιδιά,γιατί πάντα το ´Αυγό τού Φιδιού´παραμονεύει.Και σε λίγο δεν θα ξερουν γιατί έγινε ο Β.Παγκόσμιος Πολεμος.
Tα ξαναλέμε σε 20 μέρες.
Η Νέα Σχολή Σκεψης εξυπηρετεί εναν ισοπεδωμένο κόσμο.
Οσοι σκέφτονται το τί συμβαίνει στον κόσμο σήμερα βρίσκονται εν αμύνη
Αν δεν το διάβαζα με τα ματάκια μου, θα το θεωρούσα άλλη μια θεωρία συνωμοσίας...
![]()
Mα ποτέ δεν ασχολήθηκα με θεωρίες συνωμοσίας γιατί δεν με καλύπτουν.
Εξ´ού και η αντιπαθειά μου πρός κώδικες Da Vinci,συνωμοσίες Μασόνων,Εβραίων,Καλαματιανών

Νομίζω οτι η ιστορία τού κόσμου είναι πιό απλή και πιό ´φανερή´.
Τα τελευταία χρόνια μάλιστα δεν τραβάνε κανένα ζόρι στο να διαφημίζονται διαδικτυακώς.
Και είναι προφανές οτι δεν με καλύπτει και η ιστορία που διδάχτηκε η γενιά μου.
Και μερικά ζητήματα είναι πολύ λεπτά όπου χρειάζεται ο πλήρης διαχωρισμός απο τούς πατριδοκάπηλους.
Αλλά το συγκεκριμένο βιβλίο δεν μιλάει ουσιαστικά ούτε κάν για το φασιστικο τερατούργημα τής Χιτλερικής Γερμανίας,ούτε κάν για την αντίσταση λαών εναντίον τού τερατουργήματος αυτού.Ειναι τυχαίο άρα γε που οι ´αλλαγές´εστιάστηκαν σε παλιότερα γεογνότα μονον??
Περαν απο την καταστροφή τής Σμύρνης λοιπόν υπήρξαν και παγκόσμια γεγονότα,τα οποία πρεπει να ειπωθούν στα παιδιά,γιατί πάντα το ´Αυγό τού Φιδιού´παραμονεύει.Και σε λίγο δεν θα ξερουν γιατί έγινε ο Β.Παγκόσμιος Πολεμος.
Tα ξαναλέμε σε 20 μέρες.
Η Νέα Σχολή Σκεψης εξυπηρετεί εναν ισοπεδωμένο κόσμο.
Οσοι σκέφτονται το τί συμβαίνει στον κόσμο σήμερα βρίσκονται εν αμύνη