Οικιακό εργαστήριο

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Τίποτα πιο αναλυτικές πληροφορίες ή περισσότερες φωτογραφές ή ακόμα αν είναι δυνατόν και σχέδια υπάρχουν;

Όταν πιάνουν τα χέρια του ανθρώπου κι όταν έχει όρεξη, δε τον σταματάει τίποτα. Χίλια μπράβο στο φίλο σου!
Μπορεί(ς) να δώσει(ς) παραπάνω πληροφορίες για το σύστημα που έχει κάνει για να σταθεροποιείται ο φράχτης;
Και πάλι μπράβο να του πεις.

Νέα για τον πάγκο και τον φράχτη, έλαβα από τον φίλο μου κάποιες οδηγίες. Δείτε τες.
Είναι με την σειρα.

Fence-1.jpgFence-2.jpgFence-3.jpgWORK_1.jpgWORK_2.jpgWORK_3.jpgWORK_4.jpg

Μετά απο μια στιγμή αγανάκτησης γιατί δεν μου έφτανε ο πάγκος μου για να κάνω τη δουλειά μου έφτιαξα τον πάγκο παλετο-Φρανκενστάιν για να μπορώ να έχω τα εργαλεία μου στο σωστό ύψος και να μην σκύβω να τα πάρω απο το πάτωμα. Θέλει ενίσχυση μπροστά και θα βάλω πάνω MDF 1 εκ. αλλά φοβάμαι μήπως χαλάσω το χαρακτήρα του....
796885785c9673607613f857fc48ebcf.jpg

Ωραιος. Γρηγορη και αμεση λυση.

Τα ξυλα απο που τα πηρες...πλανισμενα ετοιμα για ... Κατασταση ειναι.:worshippy:

Έχουν τριφτει και βαφτεί και ετοιμάζονται για τη συναρμολόγηση διπλού κρεβατιού. Τα πήρα απο τοπικό κατάστημα αλλά ήθελαν δουλίτσα για να ισιώσουν.

Επιχείρηση κατεδάφισης για επέκταση εργαστηρίου ξεκίνησε..

WP_20150812_11_57_07_Panorama.jpg

WP_20150812_11_55_59_Panorama.jpg

Να δω βέβαια πότε θα τελειώσω μιας και εκτός του ότι θα λείπω πάλι αυτές τις μέρες γίνεται Ο χαμός απο πράγματα που πρέπει να πετάξω και άλλα που πρέπει να δω/βρω πού και πώς θα τα βάλω στα ράφια.. Άνοιξα δουλειές πάλι.. :music-smiley-005:

Ανοιξες δεν λές τίποτα ;)

κάτσε να δροσίσει λίγο ! Βλέπω το τοπίο εκει μέσα και ιδρώνω !

Απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις καλα λεει ο prof περιμενε να δροσισει λιγο,καλο κουράγιο,και παντα μασκα προστασιας γιατι βλεπω κατω 2 δάχτυλα σκονη,με το που θα περπατας θα σηκωνεται συννεφο σκονης :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπάμπη πρώτη φορά βλέπω εργαστήριο με ταμειακή!
Κόβεις και αποδείξεις? :p

Ειναι η παλια που τις εχει τελειωσει η μνημη μάλλον,και απλα την εχει κανει ταμπακιέρα - θήκη γιά βίδες και παξιμάδια -bye-

Και στις φωτό είναι μαζεμένα τα μπάζα.. Γύρω στα δέκα τσουβάλια τουβλα και καθέκαστα πέταξα.. Ελπίζω να βγει καλό όπως το έχω στο μυαλό μου.. Όταν με το καλό μαζέψω τα χοντρά, θέλω προτάσεις τί να βάλω πού.. Ο χώρος είναι γύρω στα 70 - 80 τετραγωνικά..

@Diabolic
χα.. είναι η παλιά ταμειακή από το μαγαζί του πατέρα μου την οποία δε μπορώ να πετάξω λόγω φορολογικής μνήμης..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βρε μπας και επεκταθηκες στο μαγαζι του γειτονα???????????????????????????????

χαλαιποί καιροί για επεκτάσεις.. χα

Όταν με το καλό μαζέψω τα χοντρά, θέλω προτάσεις τί να βάλω πού.. Ο χώρος είναι γύρω στα 70 - 80 τετραγωνικά..

Με 80 τμ φτιάχνεις άνετα εργαστήριο και play room με ολοκληρωμένο home theatre! :worshippy:

Και θα χρειαστεις πολλα ραφια! Φτιαξε και ενα παταρακι για κουτες και αλλα "αχρηστα" πραγματα. Παγκο στο κεντρο καθαρη επιφανεια καιμγυρω γυρω τα εργαλεια. Εχεις δουλεια...εχεις κανει καμια μακετα/προσχεδιο για το τι θα φτιαξεις?

Μου έκανε εντύπωση το ύψος (2.00-2.20?) του μονού τοίχου ΧΩΡΙΣ σενάζι. Και έχει και κάμποσο μήκος.
Αν κουνηθεί λίγο θα γίνει ταφόπλακα :smash:
Αφού το φτιάχνεις που το φτιάχνεις, κάνε μία κολονίτσα με 3-4 σίδερα (χωνεμένα πάνω-κάτω με ρητίνες και δεμένα και με το πάνω σενάζι) στο τελείωμα.

Με 80 τμ φτιάχνεις άνετα εργαστήριο και play room με ολοκληρωμένο home theatre! :worshippy:

κανονικό man cave δηλαδή ε; χα

Και θα χρειαστεις πολλα ραφια! Φτιαξε και ενα παταρακι για κουτες και αλλα "αχρηστα" πραγματα. Παγκο στο κεντρο καθαρη επιφανεια καιμγυρω γυρω τα εργαλεια. Εχεις δουλεια...εχεις κανει καμια μακετα/προσχεδιο για το τι θα φτιαξεις?

Πολύ ωραία η ιδέα σου για το πατάρι μιας και είναι και ψηλοτάβανο.. Μακέτες μόνο ο Σημίτης έκανε..:chinese: Σκεφτόμουν να βάλω στο βάθος τα υπάρχοντα ράφια και μετά με ιδέες και γνώμες κι αφού θα είναι "άδειο" να δω τί θα κάνω.. Ιδέες πάντως για το τί θέλω, έχω αρκετές

Μου έκανε εντύπωση το ύψος (2.00-2.20?) του μονού τοίχου ΧΩΡΙΣ σενάζι. Και έχει και κάμποσο μήκος.
Αν κουνηθεί λίγο θα γίνει ταφόπλακα :smash:
Αφού το φτιάχνεις που το φτιάχνεις, κάνε μία κολονίτσα με 3-4 σίδερα (χωνεμένα πάνω-κάτω με ρητίνες και δεμένα και με το πάνω σενάζι) στο τελείωμα.

Σενάζι έχει (ίσως να μη φαίνεται στη φωτό) και με σίδερα μάλιστα μέσα.. Κακό δε θα κάνει ένα κολονάκι πάντως..

Ζεις το όνειρο πολλών απο εμας...
Μπραβο...με τοσο χώρο κανεις παπάδες...

το πατάρι με τσιμέντο θα το φτιάξεις; αν τελικά το φτιάξεις; κι εγώ πιστεύω οτι χρειάζεται

Last edited: