Αυτό το "προφυλακτικό" για το radial που το κονόμησες; Απ´ το internet; Είναι και διάφανο βλέπω.. Για δώσε link.![]()
Iδιοκατασκευή πρέπει νά είναι Μπάμπη σκελετός μέ καδρόνια και επένδυση μέ νάυλον μέ δίχαλα,άν δέν κάνω λάθος.
Φίλε Μπάμπη την πριονιδοπαγίδα την έφτιαξα σήμερα (χτές, Σάββατο), ιδιοκατασκευή.
Μπράβο ρε Παναγιώτη!!!
Δε ξέρω για εσένα εγώ πάντως αισθάνομαι δικαιωμενος που σου φώναζα να μπεις εντός της αποθήκης!
Το φαλτσοπρίονο παιδιά παράγει πολύ πριονιδι και το πετάει πίσω.
Μέχρι τώρα μόνο στην μπλε εταιρεία έχω δει καλύτερη διαχείριση και απομάκρυνση του.
Παναγιωτη τη κυκλωνικη μας την εδειξες? δεν θυμαμαι...
Τη βαση για τους σφικτηρες ειναι αυτη η γνωστη που φτιαχνουν ολοι στο ιντερνετ?
Σίγουρα δικαιωμένος χωρίς φωνές. χαχα,
Κερνάμε καφέ, όλοι ευπρόσδεκτοι.
Σίγουρα καλύτερη διαχείριση το μπλέ αλλά δεν νομίζω το το γλιτώνεις εντελώς, έτσι ;νεις εντελώς, έτσι ;
Εντελώς με κανένα φαλτσοπρίονο δεν γλυτώνεις αλλά στα συν της μπλέ σειράς ότι έχεις διπλό σύστημα απορρόφησης της σκόνης οπότε όσο να ναι είναι αρκετά καλύτερα.
Έλα ρε Μπάμπη σύνελθε, μια απλή κατασκευή είναι. Και σαν ιδέα και σαν κατασκευή. Κόστος 3 ευρώ, το νάιλον, περίσσεψε άλλο τόσο. Τα ξύλα τα είχα.
Συνήθως, σε μένα, αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας....το λεγόμενο χάσμα γενεών...:ADFADF1:Να συνέλθω λες, έ;
Ρε σεις, πλάκα έκανα με τη σκέψη σου , ένα αστείο, πως το λένε;
Είναι δυνατόν να μην καταλλαβα οτι είναι ιδιοκατασκευή το νάυλον με τα καδρόνια; :hmmmm2:
Μ´ αρέσει που συνεχίζεις και μου εξηγείς κιόλας....
Να συνέλθω λες, έ;
Ρε σεις, πλάκα έκανα με τη σκέψη σου , ένα αστείο, πως το λένε;
Είναι δυνατόν να μην καταλλαβα οτι είναι ιδιοκατασκευή το νάυλον με τα καδρόνια; :hmmmm2:
Μ´ αρέσει που συνεχίζεις και μου εξηγείς κιόλας....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.