Εγω παντως αν ειχα τσαμπα OSB θα το εβαζα για παγκο. Θα το περναγα ενα-δυο χερια βερνικακι πολυουρεθανης για τις υγρασιες και τα ξεφλουδισματα και θα ειμουν αρχοντας)
Αν μου λες οτι ειναι αδιαβροχο, αυτο σημαινει οτι ειναι επεξεργασμενο και αρα δυσκολο να πεταξει και σκληθρες. Οποτε για ποιο λογο υπαρχει αντιρρηση απο τους συναδελφους να χρησιμοποιηθει σαν επιφανεια? Χανω κατι?
Το έχεις δει ; δοκιμάσει ; Επεξεργαστεί ;
Δεν χρειάζεται να απαντήσεις Μιχαλιο..
Τέλος πάντων , εύχομαι Νικόλα να σε καλύψει . Συγνώμη για την οποιαδήποτε παρέμβαση μου . End of story...
Ρε σεις μην αρπαζεστε. Δεν ειναι κακο να γινονται ερωτησεις ακομα και γι αυτο που για καποιους θεωρουνται αυτονοητα
Ετσι μαθαινουμε οσοι ασχολουμαστε ρωτώντας. Δε θα το ξεχασω οτι ειχα ρωτησει δημοσια δειχνοντας σε μια φωτο ενα ξυλοτρυπανο απλα για να μαθω τι υλικα τρυπαει.
Κλεινοντας Νικο να μη το βαλεις ή βαλε το και βαλε ενα λεπτο κοντρα πλακε απο πανω που θα μειωσει το κοστος. Ειναι υλικο αναγλυφο και οταν θα χρειαστει να ξαπλωσεις 2 ξυλα πανω στο παγκο για να τα γωνιασεις θα σε διαολισει. Επισης δε ξερω τι ειναι αυτο το 3ης γενιάς που σου ειπε. Δε το εχω ακουστα για να ειμαι ειλικρινης αλλα επανω του δε θα εριχνα υγρα.
ΓιΑτι ειναι αναγλυφο, πολυχρωμο και σε σχεση με το κοντρα πλακε που ειναι μια ενιαια επιφανεια στις εμφανεις πλευρες, αυτο δεν ειναι. Οποτε οσο καλο να ειναι, εχεινπερισσοτερες πιθανοτητες να πεταξει. Ειδικα οταν γινονται εργασιες πανω του. Αλλιως δεν εχει θεμα, εχω κανει παταρια με δαυτο και δεν εχει κανενα προβλημα!
Αν κανεις το παγκο για τα μηχανηματα τοτε ειναι που δε κανει με τιποτα και δε καταπινεται. Πως θα περασεις απο το ρουτερ σου ενα κομματι οταν θα αναπηδαει στο osb? Αν βαλεις το δισκοπριονο στο παγκο θες αληθεια το κομματι να τσουλαει ομαλα ή να ανεβοκατεβαινει βουνα και λαγκαδια?
Τη γνωμη μου σου λεω και εγω. Αφου θες να δοκιμασεις κανε το ομως![]()
Ηλια συγνωμη που 3 μερες δεν εχω το χρονο να διαβασω 10 σελιδες και αναλυτικα τι γραψατε. Θα προσεξω την επομενη φορα και θα αφιερωνω περισσοτερο χρονο στο φορουμ παρα σε σοβαρότερα θεματα για να μη σας δουλευω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.