Λοιπόν για να μην παρεξηγουνται τα πράγματα γιατι πολυ έντεχνα πήγε στην κατεύθυνση της προσπάθειας και δοκιμής .
Αυτο που δεν γουστάρω και τα παίρνω στο κρανίο ειναι το εξής . Του ανέφεραν του Νικόλα μαζι και εγω τους λόγους για τους οποίους δεν ειναι κατάλληλο . Για ολα είχε μια χαζη δικαιολογία , μέχρι που εχει γράψει στην αρχη ότι δεν ειναι ανάγλυφο και ειναι επίπεδο , εχει ωραίο grip , κάπως έτσι . Μην υποτιμεί την νοημοσύνη μας , καποιοι δεν το ανακαλύψαμε τωρα . Προσπαθεί να πείσει ποιον με τέτοιες δικαιολογίες ; Και δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αυτο , του το εχω γραψει ξερα και το εχει αντιληφθει και ο ίδιος . Ειναι παρορμητικος και προσπαθεί να υποστηρίξει το αρχικό λάθος με νεα λάθη χωρίς να εχει διαβάσει-μελετήσει καν την πρόταση-παρατήρηση-γνωμη του αλλου .
Το ίδιο εγινε και με τον ξεχονδριστηρα , ζήτησα ενα τεστ απο τον Παναγιώτη , "αυτο δεν γίνεται , τα ξύλα πρέπει να ειναι ίδιο μέγεθος" , "μα αυτη ειναι η δουλεια του Νικόλα να τα φέρνει στο ίδιο μέγεθος , μάλλον δεν γνωρίζεις τις δυνατότητες του μηχανήματος" , "εγω το πήρα για να πλανιζω απλα" . Δεν με ενδιαφέρει γιατι το πήρες αγόρι μου εσυ , με ενδιαφέρει τι ειναι ικανό να κανει το μηχάνημα , αν δεν γνωρίζεις μην πεταγεσε με ανακρίβειες .
Το ίδιο και με τον ταινιολειαντηρα...
Αν εγινε κάποια πρόταση ή παρατήρηση ή γνωμη απο όλους εγινε προς αποφυγή λάθους και ταλαιπωρίας του ίδιου του Νικόλα . Καθαρα θεμα βοήθειας .
Θα θεωρούσα πολυ πιο αντρικιο και ξεκάθαρο απο την αρχη το "δεν το εχω ξαναδουλεψει , θέλω να το δοκιμάσω και αν δεν...βλέπουμε.." παρά όλες τις χαζες δικαιολογίες που μειώνουν την νοημοσύνη πρώτα του ίδιου και μετα των άλλων .
Μην ξεχνάμε επίσης ότι διαβάζει αρκετός κόσμος και δεν χωρούν ανακρίβειες ή λάθος χειρισμοί . Για κάποιους το κόστος μπορει να ειναι μεγάλο οικονομικά ή ακόμα και θεμα υγείας .
Το ξαναγραφω λοιπόν για αλλη μια φορα .
Η σωστή άποψη δεν ειναι η άποψη του ενός εμπόρου , του μπάρμπα μου , του ενός ξυλουργού , του μαναβη , η δικη μου...αλλα η πλειοψηφία του συνόλου των απόψεων και σταματώ εδω .
Hλια δεν παρεξηγει κανεις τιποτα, αντιθετως εσυ φαινεται οτι παρεξηγεις τους παντες, και μονο εσυ φαινεται οτι τα 'παιρνεις στο κρανιο' επειδη 'δεν γουσταρεις' να μην γινονται ευλαβικα δεκτες και αμεσα εκτελεστες οι παρατηρησεις σου!!
Οχι φιλε, ο τροπος που επικοινωνεις, τις κατα τα αλλα ορθες, παρατηρησεις σου στο συγκεκριμενο θεμα δεν αρμοζει ουτε στην εμπειρια σου αλλα κυριως ουτε στο φιλικο πνευμα που πρεπει να μας διεπει.
Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να υπακουσει και να αποδεχτει την βοηθεια του καθενος. Το να εχει καποιος δικη του αποψη, εστω και ανορθοδοξη δεν σημαινει σε καμμια περιπτωση οτι υποτιμα την νοημοσυνη των υπολοιπων, ουτε φυσικα αποτελει ελλειψη ανδρισμου!!!
Και για να λεμε τα πραγματα ξεκαθαρα, στην 'αντιπαραθεση' σου στο θεμα του OSB, δεν υπαρχει καμμια θεωρια 'εντεχνης' συνωμοσιας και αυτος που ειναι αχρειαστα επιθετικος και προσβλητικος προς τους παντες εισαι εσυ.
Το οτι διαβαζει πολυς κοσμος το φορουμ ειναι σωστο. Το φορουμ ειναι αποκλειστικα ερασιτεχνικο. Αν ζητουσαμε την απολυτη 'αληθεια' θα ζητουσαμε να γραφουν αποκλειστικα οι εχοντες και κατεχοντες την απολυτη σοφια.
Επειδη ομως αυτο δεν μπορει να γινει, ζηταμε να γραφουν ολοι με την πρεπουσα ευπρεπεια και σεβασμο προς ολους, ακομα και αυτους που λενε ανακριβειες και κανουν λαθη. Τα παντα μπορουν να λεχθουν με τον σωστο τροπο.
Αναφορικα για την 'σωστη αποψη', να πω οτι η πλειοψηφια του συνολου μπορει να θεωρει επιβεβλημενο το τρυπημα σε τοιχοποιια με κρουση. Εγω διαφωνω και επιμενω στην δικη μου, να τρυπαω χωρις...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
αυτο ειναι το συμπερασμα που πρεπει να κρατησουμε και ας παμε παρακατω. Μιχαλη φτιαξε το νημα!
Υes, Master!!