Γιάννη οι οδηγοί για συρτάρια είναι έτοιμοι, 4 στο σύνολο όπως βλέπεις απλά δεν ξέρω τι ξύλο να βάλω, αυτό με τις μπίλιες εννοείς τους τηλεσκοπικούς;
Ναι, τηλεσκοπικους.
Γιάννη οι οδηγοί για συρτάρια είναι έτοιμοι, 4 στο σύνολο όπως βλέπεις απλά δεν ξέρω τι ξύλο να βάλω, αυτό με τις μπίλιες εννοείς τους τηλεσκοπικούς;
Καλό είναι όταν δεν έχουμε πλήρη γνώση ενός θέματος να μην γράφουμε για αυτό. Κανείς δεν μίλησε ούτε για μελαμινη ούτε για mdf. Και θα σε παρακαλέσω μαγκικες ερωτήσεις του τύπου και τι να βάλει να μην τις κάνεις σε μένα. Το ιδανικό υλικό για πάτο τόσο μεγάλου συρταριου είναι το πλακάζ ή ελληνιστί η πηχοσανιδα. Φθηνό ελαφρύ και ανθεκτικό. Επίσης όταν οι αντίστοιχοι οδηγοί πολύ γνωστών εταιριών λένε μάξιμουμ 20 κιλά δεν μπορεί μια κινεζική απομίμηση να σηκώσει 45 ούτε στον ύπνο της. Και σημειωτέον το βάρος είναι μαζί με τα ξύλα. Δηλαδή 20 μείον το βάρος του πατουΚαι τι πατο θα βαλει στο συρταρι που θα ειναι 50 κιλα ωστε οι οδηγοι με μπιλια να μην αντεχουν? Αυτοι οι οδηγοι απο οτι ξερω ειναι 45 κιλα το ζευγαρι και αν σκοπευει να φτασει εκει τοτε ειναι που χρειαζεται K.Π.
Η μελαμινη θα του γλυτωσει 2-3 κιλα και θα καμπυλωσει μετα απο μερικους μηνες. Το mdf ακομα βαρυτερο και πιο αδυνατο.
Καλό είναι όταν δεν έχουμε πλήρη γνώση ενός θέματος να μην γράφουμε για αυτό. Κανείς δεν μίλησε ούτε για μελαμινη ούτε για mdf. Και θα σε παρακαλέσω μαγκικες ερωτήσεις του τύπου και τι να βάλει να μην τις κάνεις σε μένα. Το ιδανικό υλικό για πάτο τόσο μεγάλου συρταριου είναι το πλακάζ ή ελληνιστί η πηχοσανιδα. Φθηνό ελαφρύ και ανθεκτικό. Επίσης όταν οι αντίστοιχοι οδηγοί πολύ γνωστών εταιριών λένε μάξιμουμ 20 κιλά δεν μπορεί μια κινεζική απομίμηση να σηκώσει 45 ούτε στον ύπνο της. Και σημειωτέον το βάρος είναι μαζί με τα ξύλα. Δηλαδή 20 μείον το βάρος του πατου
Τι βάρος πιστεύεις ότι εχουν πέντε μελαμινες και 20 ζευγάρια παπουτσια?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αλλά όχι συγγνώμη. Κακώς έγραψα. Σου ανοίγω τα μάτια χωρίς λόγο. Πλήρωνε οδηγούς μπιλιας της πλακας 10 ευρώ το σετ και κόντρα πλακέ για πατους συρταριων. Εγώ είμαι άσχετος και κομπλεξικός. Εσύ ξέρεις. Τα πάντα. Άντε τα πάντα εκτός του πλακαζ αλλά το έμαθες κι αυτό. Στείλε μου και πμ το τηλέφωνο σου να σε περνώ όταν έχω πρόβλημα στις δουλειές μου να δίνεις λύση.
Αυτοί του δεκαρικου τιμή λιανικής είναι για 20 κιλά ξαναλέω
http://www.rockler.com/centerlinereg-lifetime-series-714-35-lb-center-mount-drawer-slides
Τώρα άμα τα σκάσεις χοντρά βγαίνει και για πάνω από 100 κιλά με πάνω απο 50 ευρώ ο οδηγός όμως.
Όντως το λινκ ειναι λάθος γιατί είναι από centralize οδηγο. Και οντως το 12.5 ερχεται μονο στην Ελλαδα. Εχω το βιβλιο της hafele στο μαγαζί να σου στείλω φωτο αύριο. Πάντως ο μόνος που εκτίθεται είσαι εσύ. Επιμένεις σε ένα λάθος. Οι οδηγοί αυτοί δεν αντέχουν 45 κιλά. Βάλε 45 κιλά σε ένα τέτοιο και κλάψε μετά με τα σπασμένα πλακάκια που θα βρεις στο τρίτο άνοιγμα
Με όλο το σεβασμό στα πρόσωπα σας metallikas και Γιάννη δεν χρειάζεται να υπάρχει αυτός ο εκνευρισμός, ευχαριστώ για τις απαντήσεις απλά σκέπτομαι τι ξύλο θα μου προτείνεται να βάλω .Υπάρχουν και οδηγοί στον πάγκο εξαρχίας.
http://www.zalonis.eu/index.php?pag...&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=2
Και εγώ θα προτιμήσω του μηχανισμούς είναι πιο νοικοκυρεμένοι, πιστεύω αυτή μας κάνουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.