Οικιακό εργαστήριο

καλη η Aprilitsa , μόνο που δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κόβει τα Ξύλα με τα .......κοντοβράκια , και δεύτερον στην τελευταία έκθεση στην Κολωνία ήταν σταθερά και μόνιμα στο περίπτερο της Triton. Πέφτει μοντάζ στα βίντεο του youtube , τύφλα να έχει ο .....Κουτσομύτης και ο Φίνος .

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

καλη η Aprilitsa , μόνο που δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κόβει τα Ξύλα με τα .......κοντοβράκια , και δεύτερον στην τελευταία έκθεση στην Κολωνία ήταν σταθερά και μόνιμα στο περίπτερο της Triton. Πέφτει μοντάζ στα βίντεο του youtube , τύφλα να έχει ο .....Κουτσομύτης και ο Φίνος .

Γιατί απλά είναι πολλά τα λεφτά του promotion, Άρη (= wagelis) & το ανδρικό φιλοθεάμον κοινό τα θέλει τα μπουτάκια του !

Χωρο-χρονο-χρημα. Ειναι τα τρια Χ που αν λειπει καποιο δε λεει να δεσει το γλυκο.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το εχουμε ξαναπει...
τα 3Χ ειναι οι σημαντικοτεροι παραγοντες για το οποιο χομπυ μπορει να εχει ο καθενας...
ΑΝ και με τον παραγοντα Χρημα μπορεις να βολεψεις την ελλειψη των αλλων δυο...εν μερη...

Αν δεν έχεις χώρο να στήσεις ένα παγκοπρίονο και μία κορδέλα, οι δυνατότητες στις κατασκευές θα έχουν πάντα σοβαρούς περιορισμούς.
Βέβαια όταν είναι πάρα πολύ το χρήμα, αγοράζεις η νοικιάζεις τον χώρο. Αλλά συνήθως το πάρα πολύ χρήμα σημαίνει και λίγο χρόνο, οπότε πάλι δε βγαίνει το πράμα. Θέλει και τα τρία σε λογικές ποσότητες

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Vrass πολυ χρημα πλεον, ΑΝ δεν εισαι απο τους τυχερους, δεν υπαρχει...
χρονος δεν υπηρχε για πολλους απο εμας σχεδον ποτε...
ο χωρος αν υπαρχει κανει το θεμα ποιο ευκολο μιας και δεν θα σικτιριζεις στο βαλε βγαλε ψαξε που το εβαλα το εργαλειο...κτλ κτλ

Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο...

προσφατα φιλος μου εδειξε σε φωτογραφια τα καμωματα ενος αλλου φιλου που τον μονο χωρο που εχει ειναι το wc στο σπιτι...και ουτε χρονο εχει...ουτε χρημα...
ΑΛΛΑ αν δειτε τι φτιαχνει θα παθετε (οπως επαθα και εγω) Πλακα...αψογη δουλεια...και με σχεδον καθολου ηλεκτικα εργαλεια...
Τελικα ειναι και ποσο πολυ το θελεις...

Χώρο βρίσκουν σχετικά εύκολα στο Αμέρικα, ειδικά πιο νότια (η April είναι στο Texas, ο Izzy Swan σε κάποιο άλλο κωλοχώρι του νότου κοκ). Μόνο ο Diresta είναι στριμωγμένος στην υπόγα της Νέας Υόρκης αλλά κι αυτός φτιάχνει σιγά σιγά εργαστήρι στο κτήμα του - χώρια που μάλλον θα νοικιάσει ένα παλιό βενζινάδικο στη μέση του πουθενά. Αν συγκρίνετε αυτά με τα εργαστήρια των ευρωπαίων (πχ Cosmas Bauer, Savvas Pappasavva, Mitch Peacock και άλλων), τα δεύτερα είναι σαφώς μικρότερα. Στην καλύτερη περίπτωση μιλάμε για το χώρο ενός διπλού γκαράζ. Ο καλύτερος όλων βέβαια (σε χώρο/εργαστήρι) είναι ο Frank Howarth.

Όσο για το χρόνο και το χρήμα, μην ξεχνάτε πως αυτή είναι - πλέον ή κυρίως - η δουλειά τους: να φτιάχνουν βιντεάκια για το Youtube, από το οποίο και πληρώνονται, εκτός βέβαια από τις διάφορες χορηγίες και εξτραδάκια που προκύπτουν όσο ο αριθμός συνδρομητών/θεάσεων ανεβαίνει.

πάντως νομίζω πως το youtube πληρώνει όχι με την θέαση του βίντεο αλλά με την θέαση της διαφήμισης (αυτή που όλοι πατάμε skip), τα λεφτά δεν νομίζω να είναι τόσα πολλά από το youtube αυτό καθ' αυτό...τώρα από τις χορηγίες των εταιριών είναι άλλο πράγμα.

Re: Απάντηση: Οικιακό εργαστήριο

πάντως νομίζω πως το youtube πληρώνει όχι με την θέαση του βίντεο αλλά με την θέαση της διαφήμισης (αυτή που όλοι πατάμε skip), τα λεφτά δεν νομίζω να είναι τόσα πολλά από το youtube αυτό καθ' αυτό...τώρα από τις χορηγίες των εταιριών είναι άλλο πράγμα.

http://www.businessinsider.com/yout...money-in-2016-2016-12/#no-4-smosh-7-million-7

:chinscratch:

Όσο για το χρόνο και το χρήμα, μην ξεχνάτε πως αυτή είναι - πλέον ή κυρίως - η δουλειά τους: να φτιάχνουν βιντεάκια για το Youtube, από το οποίο και πληρώνονται, εκτός βέβαια από τις διάφορες χορηγίες και εξτραδάκια που προκύπτουν όσο ο αριθμός συνδρομητών/θεάσεων ανεβαίνει.

+1 Νικόλα αυτό έχω καταλάβει,δέν μπορεί ο άλλος/αλλη νά ετοιμάζει συνεχόμενα βίντεο,κατασκευές συνέχεια κάθε μέρα ,καί "ξανά-μανά" τά ίδια,απλά καί μόνο γιά τήν αυτοπροβολή του/τις,καταρχάς αργόσχολοι καί χασομέρηδες είναι όλοι αυτοί όλη μέρα κάθε μέρα να φτιάχνουν διάφορα πράγματα,καί πού βρίσκουν τά χρήματα γιά τόσο εξοπλισμό,καί τόσες κατασκευές κάθε τρείς καί λίγο ?
Εμάς βέβαια ποσώς μάς ενδιαφέρει τί κάνουν,καί καλά κάνουν,αφού μπαίνουμε στό youtube καί παίρνουμε καμμιά ιδέα.

Re: Απάντηση: Οικιακό εργαστήριο

Η april βγαζει 25.000 $ το χρονο απ το you tube !

Λίγα είναι. Δε ζεις με τόσα. Αν ισχύει αυτό το νούμερο, σίγουρα έχει και άλλα παράπλευρα έσοδα.