καλη η Aprilitsa , μόνο που δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κόβει τα Ξύλα με τα .......κοντοβράκια , και δεύτερον στην τελευταία έκθεση στην Κολωνία ήταν σταθερά και μόνιμα στο περίπτερο της Triton. Πέφτει μοντάζ στα βίντεο του youtube , τύφλα να έχει ο .....Κουτσομύτης και ο Φίνος .
πάντως νομίζω πως το youtube πληρώνει όχι με την θέαση του βίντεο αλλά με την θέαση της διαφήμισης (αυτή που όλοι πατάμε skip), τα λεφτά δεν νομίζω να είναι τόσα πολλά από το youtube αυτό καθ' αυτό...τώρα από τις χορηγίες των εταιριών είναι άλλο πράγμα.
Όσο για το χρόνο και το χρήμα, μην ξεχνάτε πως αυτή είναι - πλέον ή κυρίως - η δουλειά τους: να φτιάχνουν βιντεάκια για το Youtube, από το οποίο και πληρώνονται, εκτός βέβαια από τις διάφορες χορηγίες και εξτραδάκια που προκύπτουν όσο ο αριθμός συνδρομητών/θεάσεων ανεβαίνει.
Η april βγαζει 25.000 $ το χρονο απ το you tube !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.