Καλη σκεψη Σωτηρη μπορει να βαλω ενα τραπεζακι με ενα χαρτοκουτο για το βερνικωμα/σπρευ των μικροξυλοκατασκευων.
Βαψιμο με αερα δεν κανω, δεν μου αρεσε ποτε το σκηνικο. Δεν εχω κανενα εργαλειο αερα γενικοτερα.
Eυχαριστω Δημητρη, ελα για καφε οποτε σε βγαζει ο δρομος μεσ'τη βδομαδα να τα πουμε.
Ο Νικος ελεγε για τον μικρο ξυλουργικο παγκο να βαλω κεντρικα, οχι για το παγκοπριονο.
Το μικρο παγκοπριονο μεταφερεται οταν προκειται για κοπη. Επισης υπαρχει και αλλο μεγαλο παγκοπριονο σε αλλο παγκο.
Από Τετάρτη θα είμαι αθηνα , φτιαξε καφε !Eυχαριστω Δημητρη, ελα για καφε οποτε σε βγαζει ο δρομος μεσ'τη βδομαδα να τα πουμε.
Ο Νικος ελεγε για τον μικρο ξυλουργικο παγκο να βαλω κεντρικα, οχι για το παγκοπριονο.
Το μικρο παγκοπριονο μεταφερεται οταν προκειται για κοπη. Επισης υπαρχει και αλλο μεγαλο παγκοπριονο σε αλλο παγκο.
Από Τετάρτη θα είμαι αθηνα , φτιαξε καφε !![]()
Από Τετάρτη θα είμαι αθηνα , φτιαξε καφε !![]()
Σχεδον ετοιμη και η ρυπογονα γωνια του εργαστηριου!
Λειπει ενα μεγαλο ραφι πανω στον κιτρινο τοιχο και ο μικρος διδυμος τροχος proxxon κοντα στα τριβεια.
Εχουμε απο αριστερα, παγκοπριονο, μικρος παγκος, τριβειο κυκλικο, τριβειο triton, ρουτερ παγκου, πλανη και εργονομικη σκουπα χειρος)
Λειπει ενα μεγαλο ραφι πανω στον κιτρινο τοιχο και ο μικρος διδυμος τροχος proxxon κοντα στα τριβεια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.