Οικιακό εργαστήριο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οικιακό εργαστήριο

Όχι ρε φίλε. Δεν είναι έτσι. Αν είναι να κάνεις κάτι, κάντε σωστά.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Για εμένα αυτό είναι το ....."σωστά" !!!:flipout:

Mετακομισε στον παγκο η πριονοκορδελα proxxon για να καλυψει το κενο που αφησε η επιτραπεζια σεγα Βoston.

40533677535_4487ea03c0_b.jpg

Ελαχιστες πλεον λεπτομερεις λειπουν για την ολοκληρωση και λειτουργικοτητα του εργαστηριου σε πρωτη φαση.

Πολύ ωραία Μιχάλη,άψογο τό εργαστήριο σου όπως πάντα,αλλά δέν θά σου λείψει από τό επάνω "μινιόν" εργαστήριο ?
Επίσης από επιτραπέζια σέγα θά βολευτείς τώρα εκτός τήν DS230,μέ τήν πριονοκορδέλα Proxxon από ότι κατάλαβα,καί δέν σκέφτεσαι γιά αγορά πάλι τήν DSH. :grinning-smiley-043
Γιατί κακά τά ψέματα μιά επιτραπέζια σέγα με μεγαλύτερη ισχύς από τήν DS230 δέν τήν αναπληρώνει η πριονοκορδέλα Proxxon,καί τό αναφέρω ιδίοις όμμασι πού τό είδα στήν πράξη σέ μιά κατασκευή πού είχα φτιάξει,πού μερικές κοπές έγιναν στήν πριονοκορδέλα,αλλά λόγο μικρού λαιμού 15 μόλις cm δέν μπορούσα νά κόψω,καί εκει πού δέν μπορούσα,έγιναν οι κοπές στήν επιτραπέζια σέγα DSH

Mετακομισε στον παγκο η πριονοκορδελα proxxon για να καλυψει το κενο που αφησε η επιτραπεζια σεγα Βoston.

40533677535_4487ea03c0_b.jpg

Ελαχιστες πλεον λεπτομερεις λειπουν για την ολοκληρωση και λειτουργικοτητα του εργαστηριου σε πρωτη φαση.
Θυμάμαι το καφεδάκι που ήπιαμε εδώ Μιχάλη..... ωραίος χώρος!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω συναδελφοι!

Δημητρη τον περισσοτερο χρονο τον περναω στο κατω εργαστηριο. Πανω υπαρχει και η μικρη proxxon.
Κατω αν ειδες, εχω την μικρη Dremel οπου μεχρι 1-1.5εκ. παχος ειναι οκ. Σπανια κοβω πανω απο 2εκ που να χρειαζεται καμπυλες κοπες. Noμιζω οτι με αυτο το set up ειμαι οκ για τις μικροκατασκευες μου.

+++

Παυλο το καφεδακι μας πλεον θα το πινουμε στο 'σαλονι' του εργαστηριου, το ανακατασκευσα πριν λιγες μερες :)))

39625131210_247019c6c5_c.jpg

Ηδη το εγκαινιασαμε προχτες με τον Ηλια (Mr.Kenzo)!

Ευχαριστω συναδελφοι!

Δημητρη τον περισσοτερο χρονο τον περναω στο κατω εργαστηριο. Πανω υπαρχει και η μικρη proxxon.
Κατω αν ειδες, εχω την μικρη Dremel οπου μεχρι 1-1.5εκ. παχος ειναι οκ. Σπανια κοβω πανω απο 2εκ που να χρειαζεται καμπυλες κοπες. Noμιζω οτι με αυτο το set up ειμαι οκ για τις μικροκατασκευες μου.

+++

Παυλο το καφεδακι μας πλεον θα το πινουμε στο 'σαλονι' του εργαστηριου, το ανακατασκευσα πριν λιγες μερες :)))

Χαρά μου που τα είπαμε απο κοντα Μιχάλη στον ωραίο χώρο σου ! Περνούσε η ωρα γρήγορα χωρίς να το καταλάβουμε !
Στην επόμενη λοιπόν !

Το χρωμα βγηκε τυχαια!
Εδωσα προφανως λαθος κωδικο στο Leroi και μου βγηκε ενα χρωμα "κοραλλί" που ηταν καπως... Εβαλα λοιπον μπολικο ασπρο και βγηκε αυτο το Ραϊομπί χρωμα :))

Ευχαριστω συναδελφοι!

+++

Ασχετο, οι καναπεδες απο που ειναι ;

Ηταν του πατερα μου Δημητρη, διαφορα κομματια απο παλια, δεν πεταει τιποτα!
Aπλα επισκευασα οτι χρειαζοταν και τα μετεφερα εδω. Σιγα μην αγοραζα καναπεδες για το υπογειο :)))

Τι Είπες τωρα;;;;;;

Αύριο μετά τις 5
Χαρά μου που τα είπαμε απο κοντα Μιχάλη στον ωραίο χώρο σου ! Περνούσε η ωρα γρήγορα χωρίς να το καταλάβουμε !
Στην επόμενη λοιπόν !
Τι

Sent from my SM-T810 using Tapatalk

Μιχαλη εχεις κανει πολυ καλη δουλεια...μπραβο...πολυ καλη σκεψη η επαναχρησιμοποιησει των καναπεδων...
αντε καλες μαζωξεις...

Eυχαριστω Ευγενιε, τα καναπεδακια αποδειχτηκαν πολυ χρησιμα και τωρα το καλοκαιρι που ειναι δροσερα στο υπογειο ειναι ακομα καλυτερα!

Χτες μου εκαναν και ενα δωρο για το εργαστηριο, ενα ποστερ για την πορτα του μπανιου οπου φυλασσονται οι μπογιες, τα βερνικια και οι διαλυτες που εκλυουν αερια :))

43201559741_1b40498af4_z.jpg

Nαι, αντι να εχει νεκροκεφαλες και δηλητηρια ειδοποιει τον κοσμο για την υπαρξη αεριων με πιο ηπιο και κυριως πιο κατανοητο τροπο :flipout: