Οικιακό εργαστήριο

Re: Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

:a0210:

Και πολυ πχιοτητα βλεπω καμια 15 αρια knipex συν nws και wurth! Τα κιτρινα δεν ξερω τι ειναι, παλια facom??

Έτοιμος και ο φωτισμός. Ξεχωριστός πίνακας με ασφάλειες, τεκέ, ενδεικτικό τάσης. 2,5 καλώδια για την παροχή και 4αρι για την σύνδεση με την κεντρική παροχή.

59ffb76de414763ccd45da04a08cd5d4.jpg

f84b700e84a59802bd44023d6e34d5f8.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ωραίος ο φωτισμός Κώστα, μπράβο!

Μανώλη συγχαρητήρια για το εγχείρημα, προβλέπεται θαυμάσιος χώρος εργαστηρίου, γεια στα χέρια σου!

Ωραία η υλοποίηση συνονόματε. Όμορφος χώρος. Μου θυμίζει την αρχή του δικού μου,που ξεκίνησα μόνο με ένα πάγκο εργασίας και μια πλάτη για τα εργαλεία και τώρα δεν χωράω. Σου εύχομαι να γεμίζει από εδώ και πέρα με όμορφα και χρήσιμα καλούδια. Καλές κατασκευές!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτοιμος και ο φωτισμός. Ξεχωριστός πίνακας με ασφάλειες, τεκέ, ενδεικτικό τάσης. 2,5 καλώδια για την παροχή και 4αρι για την σύνδεση με την κεντρική παροχή.

Μπράβο Κώστα,μού αρέσει η καθαριότητα καί η τάξη στά εργαστήρια,καί επίσης οι καλές γραμμές μεταφοράς ρεύματος. :a0210:
Εύχομαι νά τόν γεμίσεις τόν χώρο.

Φίλε Κώστα αν το κάνεις τεκέ, καλό είναι να προσέξεις τον εξαερισμό του χώρου. :grandpa:

Χάρηκα για τη γνωριμία, καλοδούλευτο από εμένα και περιμένω να το δω γεμάτο και εν δράσει! -bye-

Φίλε Κώστα αν το κάνεις τεκέ, καλό είναι να προσέξεις τον εξαερισμό του χώρου. :grandpa:

Χάρηκα για τη γνωριμία, καλοδούλευτο από εμένα και περιμένω να το δω γεμάτο και εν δράσει! -bye-

Αυτός ο διορθωτής.............

Συνέχεια στην αποθήκη !!! Με βάψιμο δοκον !!! ΚΑι τα σύνεργα της ημέρας
f63d1ca6e50dedf590c04d7bf2bba5cc.jpg
49e97a4d97e4ea03ca5d19a235d575bd.jpg

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

χεχε, η φραπεδια ειναι πραγματι απο τα βασικα συνεργα, το ραδιοφωνακι λειπει ομως :))
Δεν ξέρω αλλά ποτέ δεν άκουγα μουσική στη δουλειά !!! Λόγο του ότι δούλευα σε μηχανήματα ( χορτοκοπτικό φρεζες μηχανές γκαζόν αλησόπριονα κτλπ) . Αλλά τώρα που το λες το Bosch το 12βολτο radio δεν είναι κακό .

Γιατι μαυροοοοοοοοοο!!!

Μαύρο είχα κάβα !!! Του κιλοδοκους τους πέρασα με σπρέι ασιμενιο!!!

Καλημέρα σε όλους.
Μέσα στις επόμενες βδομάδες πρέπει να μετακομίσω το εργαστήρι στο γκαράζ και ψάχνομαι από που να αρχίσω. Το πλάνο είναι να κλείσει κάπως το αριστερό μέρος στην φωτογραφία, αφήνοντας δεξιά ένα διάδρομο για πρόσβαση στις αποθήκες.
Σε πρώτη φάση, ψάχνω τι πρέπει να γίνει με το πάτωμα. Δεν είναι επίπεδο, και μέχρι σήμερα έχω συνηθίσει διάφορες δουλειές που απαιτούν μεγάλη επίπεδη επιφάνεια να τις κάνω στο πάτωμα. Επειδή ο χώρος ίσως ξαναγίνει γκαράζ κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον, ότι μπει πρέπει να αντέχει πάνω του αυτοκίνητα.
Όποιος φίλος έχει περάσει το ίδιο λούκι πρόσφατα, θα ήθελα τα φώτα του για εναλλακτικές (βιομηχανικό δάπεδο;πλακάκι;άλλο;) και αν υπάρχει ένα τελείως στο περίπου κόστος να ξέρω τι με περιμένει.

ΥΓ Έχω ξεκινήσει να διαβάζω και το νήμα από την αρχή αλλά είναι μεγαλούτσικο

DSC02550b_zpsgwqexs8w.jpg

Καλημέρα σε όλους.
Μέσα στις επόμενες βδομάδες πρέπει να μετακομίσω το εργαστήρι στο γκαράζ και ψάχνομαι από που να αρχίσω. Το πλάνο είναι να κλείσει κάπως το αριστερό μέρος στην φωτογραφία, αφήνοντας δεξιά ένα διάδρομο για πρόσβαση στις αποθήκες.
Σε πρώτη φάση, ψάχνω τι πρέπει να γίνει με το πάτωμα. Δεν είναι επίπεδο, και μέχρι σήμερα έχω συνηθίσει διάφορες δουλειές που απαιτούν μεγάλη επίπεδη επιφάνεια να τις κάνω στο πάτωμα. Επειδή ο χώρος ίσως ξαναγίνει γκαράζ κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον, ότι μπει πρέπει να αντέχει πάνω του αυτοκίνητα.
Όποιος φίλος έχει περάσει το ίδιο λούκι πρόσφατα, θα ήθελα τα φώτα του για εναλλακτικές (βιομηχανικό δάπεδο;πλακάκι;άλλο;) και αν υπάρχει ένα τελείως στο περίπου κόστος να ξέρω τι με περιμένει.

ΥΓ Έχω ξεκινήσει να διαβάζω και το νήμα από την αρχή αλλά είναι μεγαλούτσικο

DSC02550b_zpsgwqexs8w.jpg
Η γνώμη μου είναι να το περάσεις τώρα που είναι άδειος ο χώρος ένα πλακάκι για εξωτερικούς χώρους και είσαι οκ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άποψη μου είναι να το περάσεις βιομηχανικό εποξειδικό δάπεδο.
Για κόστος δεν μπορώ να σου πω.

Ότι γίνει σε πάτωμα-τοίχους θα γίνει πριν την μετακόμιση - τα υπόλοιπα σιγα-σιγά.
Άρα ψάχνω αρχικά για πλακά να δώσει καμιά προσφορά. Ή βρίσκω πρώτα το πλακάκι και μετά ψάχνω τον μάστορα;
Για βιομηχανικό δάπεδο αυτοεπιπεδούμενο που μπορώ να ρωτήσω; Είναι δουλειά που την κάνει πλακάς πάλι;

Ότι γίνει σε πάτωμα-τοίχους θα γίνει πριν την μετακόμιση - τα υπόλοιπα σιγα-σιγά.
Άρα ψάχνω αρχικά για πλακά να δώσει καμιά προσφορά. Ή βρίσκω πρώτα το πλακάκι και μετά ψάχνω τον μάστορα;
Για βιομηχανικό δάπεδο αυτοεπιπεδούμενο που μπορώ να ρωτήσω; Είναι δουλειά που την κάνει πλακάς πάλι;
Ξεκίνα το πλακάκι μόνος σου, δεν είναι κάτι δύσκολο....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Πλακάκι δαπέδου Β! διαλογής να σου έλθει πολύ φτηνότερο.

Πλακατζη μη ψαχνεις, εχουμε το Παπου και τον osatosa :Banane0: