Οικιακό εργαστήριο

Ειναι η μεγαλυτερη απολαυση, η χαρα της δημιουργιας αυτα τα σταδια της κατασκευης -δηλαδη απο τα σχεδια στο μυαλο, στα σχεδια στο χαρτι, στην αυτη καθ'αυτη κατασκευη και μεχρι λιγα δευτερολεπτα πριν την ολοκληρωση!:))

Πραγματικά.
Μόνο πρέπει να προσέχεις να μην πέσεις στην παγίδα του «μπορώ να το κάνω καλύτερα».
Όπως λέει και το ρητό: «η υπερ ανάλυση οδηγεί στην αναβλητικότητα».

Όπως και νά 'χει τα πας μια χαρά.

Κούκλος ο πάγκος - διπλό μπράβο: ένα για τα υλικά (παλετόξυλα) και ένα για την υλοποίηση. Βάλε κι' άλλες φωτογραφίες να παίρνουμε μάτι.

Γειά στά χέρια σου φίλε Κυριάκο,πολύ καλή δουλειά καί μέ πολύ μεράκι,καλή συνέχεια.

Ωραια το πας αλλα αργεις, δεν εχεις προχωρησει και πολυ
γιατι δεν βαζεις σκουπα ρε παλικαρι
(οι ανταπτορες ειναι ετοιμοι)

Μικρη προοδος το Σαββατο που μας περασε.

Συνεχιζουμε την ερχομενη Παρασκευη με μονταρισμα και βαψιμο της κατασκευης!!!

Επαγγελματική δουλειά βλέπω αλλά που να σ αφήσουν τα καρναβάλια να κάνεις δουλειά!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιαννη ολα στο προγραμμα ειναι.

Υπολογιζω κανενα 3ημερο εργασιμο θελω...
Ωραια το πας αλλα αργεις, δεν εχεις προχωρησει και πολυ
γιατι δεν βαζεις σκουπα ρε παλικαρι
(οι ανταπτορες ειναι ετοιμοι)

Πωπωπωπωπω λεμε θα γινει σουπερ!!!

Πολύ όμορφα προχώρα το εργαστήριο σου Κυριακο....
Πολύ προσεγμένες οι κινήσεις που γίνονται...
Ας σου πάρει οσο θέλει...το παν σε κάθε βήμα είναι η σκέψη για το επόμενο με πολλούς παραμετρους..οπότε μην βιάζεσαι...Αυτά τα πράγματα δεν φτιάχνονται κάθε μέρα...οπότε συστήνω υπομονή..
Καλή συνέχεια..

Για να δούμε.

Εγώ με τις μακριές /κλασσικές λάμπες φθορισμού είμαι πάντως πολύ ευχαριστημένος.

Κυριακο, πολυ καλο για να ειναι αληθινο !
δηλαδη, δεν μπορουν 24 smd led 2835 να εχουν καταναλωση 20W και φωτεινοτητα 1600 Lm, κατι δεν παει καλα εδω, αφου περιπου 60 led 2835 ειναι 1 μετρο και καταναλωνουν περιπου 12W και δινουν 1300 Lm
παντως εαν ισχυουν τα lumens προκειται για αριστη επιλογη ... ολα σε ενα :2thumb22sup:

Η μαστόρισσα διδάσκει.
Enduras1 k Osatosa απλά κ όμορφα.

https://youtu.be/5y6_GD61eKI

Κ επειδή όλα μεταφραζονται σε χρήμα εκεί έξω σε οδηγεί κ στο site της κ με 9$ σου δίνει τα σκαριφηματα της.
https://www.diymontreal.com/product/miter-saw-station-pdf-build-plans/ αλλά οι αρχικές διαστάσεις που ήδη φαίνονται στην σελίδα της σε βοηθάνε πολύ.

P3160029.jpgP3160030.jpgP3160031.jpg
Ραβε -ξηλωνε ,με την αφιξη της πριονοκορδελας εψαχνα να δω που θα την βαλω,αρχισαν οι μετακινησεις εργαλειων και ετσι προεκυψαν μερεμετια που επρεπε να γινουν και τα ειχα αφησει.επ ευκαιριας θα βαφτει κιολας καθως μου εχει περισσεψει πλαστικο χρωμα ,θα τραβηξω γραμμες ρευματος για τα εργαλεια ,καινουργια φωτα οροφης .Βεβαια γινεται χαμος τωρα οπως βλεπετε!