Οικιακό εργαστήριο

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Τσαμπα τελικα πηρες ολοκληρη την μερα την αδεια, τα συρταρακια τα ειχες εσυ για βραδυνο :))

Ωραιοτατο γινεται Κυριακο!!

Γειά στά χέρια σου Κυριάκο μερακλή,έμ ζυγός δέν είσαι στό ζώδιο ? ,σάς ξέρω πολύ καλά γιατί ο κουνιάδος μου είναι ζυγός :flipout:

Σάς αρέσει τό ωραίο,κερδίζετε εντυπώσεις,πάντα στήν "πένα",μερακλήδες,αλλά αργείτε να πάρετε αποφάσεις,καί μηδέν πρακτικότητα,πρόσεχε όταν τό τελειώσεις μέ τό καλό μήν τό παρατήσεις καί γίνει "αχούρι" τό εργαστήριο :grinning-smiley-043 ,πάντα μετα τίς δουλειές συγύρισμα καί όλα έν τάξη,εκεί πού είναι η θέση τους τό κάθε εργαλείο,γιά να μήν τά ψάχνεις όταν τά χρειάζεσαι. -bye-

Κυριάκο πολύ ωραία τα συρτάρια με όμορφα νερά στα ξύλα της πρόσοψης.

Μέχρι τις εκλογές θα έχει φτιαχτεί η μια πλευρά.

Εεεεεε μην το "σκίσουμε το νήμα"!!! -bye-

Γειά σου Κυριάκο Αρχοντομάστορα. Keep Walking.

Last edited by a moderator:
Μέχρι τις εκλογές θα έχει φτιαχτεί η μια πλευρά.

Ψηφιστε με σας λεωωωω....

Μετα απο μια απογευματινη επισκεψη ετοιμη και η αριστερη συρταριερα!

Επισης μπηκαν τα 4 κομματια του καπακιου και εγιναν οι τρυπες για φωλιες και φρεζάτες που θα τα κρατουν στην θέση τους.
Σκοπος η ευκολη εναλλαγη σε περιπτωση φθορας.

20190401-205131.jpg

Αυριο θα μπουν οι φωλιες με εποξικη 2 συστατικων θα βιδωθει η επιφανεια και θα βαφτει βερνικι σατινε.

20190401-205140.jpg

Last edited:
Αψογος πατριωτακι με τις μουφες (αν και εχεις παρει τις τσιπικες:) και το βιδωτο καπακι!!! Παρα πολυ ωραιος, βολικος και χορταστικος γινεται ο παγκος.

Σε ψηφιζω και σε προτεινω για τον καλυτερο συντονιστη φορουμ των εργαλειων στην Ευρωπη, μεση και απω Ανατολη :grinning-smiley-043

Γεια σου μερακλή Κυριάκο με το θεσπέσιο εργαστήριο σου και τα σπεσιαλίστηκα εργαλεία σου να το χαίρεσαι μάστορα.

Να ειστε καλα παιδια σας ευχαριστώ πολυ.
Η αληθεια ειναι πως το διασκεδαζω καθε λεπτο ενασχολησης.
Μερακλιδικη δουλειά Κυριάκο, αντε μετά πιάσε κι ένα πάγκο για το σπίτι σου..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπράβο Κυριάκο!Πολύ προσεγμένη δουλειά κάνεις. Συγχαρητήρια!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk