Οικιακό εργαστήριο

Τσαμπα τελικα πηρες ολοκληρη την μερα την αδεια, τα συρταρακια τα ειχες εσυ για βραδυνο :))

Ωραιοτατο γινεται Κυριακο!!

Γειά στά χέρια σου Κυριάκο μερακλή,έμ ζυγός δέν είσαι στό ζώδιο ? ,σάς ξέρω πολύ καλά γιατί ο κουνιάδος μου είναι ζυγός :flipout:

Σάς αρέσει τό ωραίο,κερδίζετε εντυπώσεις,πάντα στήν "πένα",μερακλήδες,αλλά αργείτε να πάρετε αποφάσεις,καί μηδέν πρακτικότητα,πρόσεχε όταν τό τελειώσεις μέ τό καλό μήν τό παρατήσεις καί γίνει "αχούρι" τό εργαστήριο :grinning-smiley-043 ,πάντα μετα τίς δουλειές συγύρισμα καί όλα έν τάξη,εκεί πού είναι η θέση τους τό κάθε εργαλείο,γιά να μήν τά ψάχνεις όταν τά χρειάζεσαι. -bye-

Κυριάκο πολύ ωραία τα συρτάρια με όμορφα νερά στα ξύλα της πρόσοψης.

Μέχρι τις εκλογές θα έχει φτιαχτεί η μια πλευρά.

Εεεεεε μην το "σκίσουμε το νήμα"!!! -bye-

Γειά σου Κυριάκο Αρχοντομάστορα. Keep Walking.

Last edited by a moderator:
Μέχρι τις εκλογές θα έχει φτιαχτεί η μια πλευρά.

Ψηφιστε με σας λεωωωω....

Μετα απο μια απογευματινη επισκεψη ετοιμη και η αριστερη συρταριερα!

Επισης μπηκαν τα 4 κομματια του καπακιου και εγιναν οι τρυπες για φωλιες και φρεζάτες που θα τα κρατουν στην θέση τους.
Σκοπος η ευκολη εναλλαγη σε περιπτωση φθορας.

20190401-205131.jpg

Αυριο θα μπουν οι φωλιες με εποξικη 2 συστατικων θα βιδωθει η επιφανεια και θα βαφτει βερνικι σατινε.

20190401-205140.jpg

Last edited:
Αψογος πατριωτακι με τις μουφες (αν και εχεις παρει τις τσιπικες:) και το βιδωτο καπακι!!! Παρα πολυ ωραιος, βολικος και χορταστικος γινεται ο παγκος.

Σε ψηφιζω και σε προτεινω για τον καλυτερο συντονιστη φορουμ των εργαλειων στην Ευρωπη, μεση και απω Ανατολη :grinning-smiley-043

Γεια σου μερακλή Κυριάκο με το θεσπέσιο εργαστήριο σου και τα σπεσιαλίστηκα εργαλεία σου να το χαίρεσαι μάστορα.

Να ειστε καλα παιδια σας ευχαριστώ πολυ.
Η αληθεια ειναι πως το διασκεδαζω καθε λεπτο ενασχολησης.
Μερακλιδικη δουλειά Κυριάκο, αντε μετά πιάσε κι ένα πάγκο για το σπίτι σου..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπράβο Κυριάκο!Πολύ προσεγμένη δουλειά κάνεις. Συγχαρητήρια!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk