Ευχαριστώ Μιχάλη! Απεναντίας, τα καρφιά είχαν γίνει σάντουιτς σε δυο κομμάτια Κ/Π ενωμένα με κόλλα πολυουρεθάνης. Κιχ δεν έκαναν! Οι ιμάντες που είχα υπολογίσει όμως για να τα δέσω στα μποτάκια μου δεν κρατούσαν με τίποτα! Γλιστρούσα συνεχώς και για να μην γυρίσω κανέναν αστράγαλο το παράτησα. Δεν υπήρχε χρόνος για αλλαγές και διορθώσεις με το ένα χαρμάνι στο πάτωμα και το 2ο στην μπετονιέρα!Φοβερη δουλεια εκανες, χιλια μπραβο αρχοντα, ευχομαι να το χαρεις οσο δεν παει το αναβαθμισμενο εργαστηριο!!!!
Στα αυτοσχεδια παπουτσια του μπετον μπηκα μεσα τα καρφια απο το βαρος?
Όπως είπε και ο πεθερός μου όταν το είδε φρεσκοτελειωμένο... εσύ δεν έκανες εργαστήριο, χειρουργείο έφτιαξες! Χα χαεργοταξιο!! Εργαστηριο απο την αρχη! Αυτο γουσταρω! Και καπως ετσι ζηλευω την επενδυση που εκανες στο δαπεδο μιας και φωτιστικε ο χωρος αλλα εγινε και πιο προσπελασιμος και καθαρος. Ποσο σου κοστισε το ολο εργο με τα τσιμεντοειδη εχεις υπολογισει?
Ευχαριστώ Κώστα. Η διαφορά στα flowcret είναι βασικά η υψομετρική απόκλιση που έχουν να καλύψουν και το πάχος που μπορούν να βγάλουν με ασφάλεια. Στην περίπτωσή μας είχαμε από το χαμηλότερο στο ψηλότερο σημείο σχεδόν 4 πόντους. Όμως ευτυχώς το μεγάλο ύψωμα ήταν προς το σημείο που έχω βάλει τους πάγκους κουζίνας. Εκεί υπάρχει ακόμη ρύση, αλλά είναι σε σημείο που δεν ενδιαφέρει.Πολύ καλή δουλειά...!!!
Μπράβο για το αποτέλεσμα...!!!
Νομίζω ότι σε εσωτερικό πηγαίνει το flowcret 1-10 καθώς το 3-30 προορίζεται σε εξωτερικούς χώρους όπου ο καιρός είναι κατευθιντηριος κάμια φορά...ειδικά το χειμώνα...
Την επόμενη θα ξέρεις...
Αλλά και πάλι μια χαρά έγινε...
Όσο για τα προϊόντα της Neotex ακούγονται τα καλύτερα όπως και στην
εξυπηρέτηση της εταιρίας σε εμπόρους και μη....εξάλλου έχει το απίστευτο υλικό που εχω δαπανήσει τόνους...RAVINEX...!!!!
..και πάλι μπράβο και να το χαρείς...!!!
Κάνει δουλειά γιατί το σκουπάκι είναι Makita.....Δεν ξερω αν το ειχαμε αναφερει, αλλα ενα σκουπακι μπαταριας μπορει να κανει εντυπωσιακα καλη δουλεια με καποια εργαλεια, οπως αυτη η μικρη πλανη.
![]()
Το εικονιζομενο πριονιδι ειναι αυτο που εχει απομεινει απο το πληρες πλανισμα μιας σανιδας. Ο σφιγκτηρας ειναι για να κραταει την σκανδαλη της σκουπας πατημενη.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.