Οικιακός φωτισμός Led

-έχει μήκος 7 πόντους έναντι της κλασσικής 5 πόντων, που σημαίνει ότι εξέχει από το φωτιστικό και να μην σας κάνει
Tάσο,έχω καμιά 50αριά σπότ διαφόρων σχεδίων στο σπίτι και λογικά δεν κάνει σε κανενα,αφού όλα στην άκρη τους έχουν ένα σιδεράκι που κρατάει τη λάμπα.Αυτά που πήρες,σε τι είδους σπότ μπήκαν;

Tάσο,έχω καμιά 50αριά σπότ διαφόρων σχεδίων στο σπίτι και λογικά δεν κάνει σε κανενα,αφού όλα στην άκρη τους έχουν ένα σιδεράκι που κρατάει τη λάμπα.Αυτά που πήρες,σε τι είδους σπότ μπήκαν;

Ναι αν έχουν μπροστά αυτό το κλασσικό οδοντωτό στρογγυλό λαμάκι, τις ξεχνάς διότι 10000% θα εξέχουν.

Εγώ τις χρησιμοποίησα σε σποτ που έχουν τρύπα για μεγαλύτερη λάμπα, οπότε κολυμπάει γύρω-γύρω. Παλιότερα είχα led μεγάλης διαμέτρου, κάτι κτηνωδίες σαν χειροβομβίδα (τις έχω ποστάρει κι εδώ) .

Φυσικά και εξέχει από το σποτ αλλά δεν με πειράζει για την συγκεκριμένη εφαρμογή που τις έβαλα. Αδιάφορο.

Οσο για το κράτημα δεν υπάρχει κανένα σιδεράκι στο σποτ. Οι λάμπες στερεώνονται ανετότατα από μόνες του λόγω της βάσης τους (GU10) .

Εχω αυτο το φωτιστικο με 2 G9 λαμπες 60w/800 lumens εκαστη. Υπαρχει σωτηρια ή τζαμπα ψαχνω? Ειχα βρει λαμπες αλλα ητανε τεραστιες και γινοτανε το φωτιστικο χαλια. Τι λετε?

Στην θέση σου θα δοκίμαζα αυτές: 69 smd , 11watt που είναι πολύ δυνατό για led (αν όντως ισχύει)
Δεν είναι και τόσο τρομερό το κόστος. Αγοράζεις δυό κομμάτια και δοκιμάζεις.
http://www.ebay.co.uk/itm/E27-E14-G...13?pt=UK_Light_Bulbs&var=&hash=item4ad60c041d
http://www.ebay.co.uk/itm/E27-E14-G...900954&pid=100010&rk=5&rkt=15&sd=321418691613

Τάσο, τις δοκίμασα εγώ, τις παρελαβα προ εβδομάδας (Ε14, σε 8W & 11W), (εμπειρικά) η 8W (warm) πρέπει να βγάζει γύρω στα 400-500Lumens (δηλώνει 1100 lumens...)

9 χιλιοστά λέει ότι είναι. Ούτε πόντος.

Θα χώσει ο άλλος το κεφάλι του μέσα να δει τι λαμπάκι φοράει;

Καλά αναμμένο δεν το συζητάω, δεν φαίνεται τίποτα.

Φιλε Τασο η λαμπιτσα ιωδινης που φοραει τωρα ειναι 10 χιλιοστα.
Αν βαλεις αυτη των 89 χιλιοστων τοτε θα ειναι πολυυυυυ ασχημο.
Το λογικο που εγραψα πηγαινε στο πιο πανω σχολιο που ελεγα πως θα δειχνει ασχημα.

Ετσι.
Υπαρχουν ομως καποια αλλα σποτακια που χρησιμοποιουν flat panel led G4 5050 SMD και μπορει να χρησιμοποιησει ισως και για να μετατρεψει το υπαρχον φωτιστικο.
Θα ειναι και ενδιαφερουσα κατασκευη αν φυσικα στο επιτρεπουν οι διαστασεις!
$(KGrHqFHJFYFG9lR7Q0HBRz9HvS!3!~~60_57.JPG
$(KGrHqNHJBMFGv70gVzcBRz9Ht0DeQ~~60_57.JPG