Οικογενειακός γιατρός: καταφέρατε κάτι μέχρι στιγμής?

Re: οικογενειακός γιατρός: καταφέρατε κάτι μέχρι στιγμής?

Παιδιά αφού πατάω και βάζω τον ΑΜΚΑ μου και μου βγάζει το κουμπί επιβεβαίωσης, με βγάζει στη σελίδα που επισυνάπτω με φωτό παρακάτω, από κει δεν έχει τίποτα να κάνω.

RSbduWj.png

Πατα αριστερα, στην ''εφαρμογη οικογενειακου..''

Μάλλον δεν λειτουργεί η εφαρμογή διότι σ'εμένα τώρα ούτε τους κωδικούς μου Taxis δεν δέχεται.

Ωπα τώρα λειτούργησε το μπανεράκι του οικογενειακού γιατρού, πάω να κάνω την αίτηση και ενημερώνω, ευχαριστώ.

@Skakinen

.Εβαλες τα στοιχεια και εχεις φθασει στο σημειο που λεει απο κατω '' το αιτημα σε εξελιξη'' , σωστα ? Tωρα τι κανουμε, περιμενουμε η την εκτυπωνουμε και την πηγαινουμε στον οικογενειακο γιατρο που εχουμε επιλεξει η σε καποια υπηρεσια του ικα για τις υπογραφες ?

@Skakinen

.Εβαλες τα στοιχεια και εχεις φθασει σρο σημειο που λεει αο κατω '' το αιτημα σε εξελιξη'' , σωστα ? Tωρα τι κανουμε, περιμενουμε η την εκτυπωνουμε και την πηγαινουμε στον οικογενειακο γιατρο που εχουμε επιλεξει η σεκαποια υπηρεσια του ικα ?

Αυτή θα ταν η επόμενη ερώτησή μου.

Υ.Γ. Με ποιο κωδικό θα έχει πρόσβαση ο οικογενειακός γιατρός στο φάκελό μου;

Παιδιά δεν έχω προχωρήσει στην αίτηση διότι δεν έχω αποφασίσει ποιον γιατρό θα επιλέξω.

Παιδιά δεν έχω προχωρήσει στην αίτηση διότι δεν έχω αποφασίσει ποιον γιατρό θα επιλέξω.
γιατι βρηκες κανεναν;

Ναι, 2-3 είναι στην περιοχή μου.

Απάντηση: οικογενειακός γιατρός: καταφέρατε κάτι μέχρι στιγμής?

Εγώ βρήκα αρκετούς, 15 στο Χαλάνδρι 12 στο Μαρούσι και μερικούς ακόμα στα Βριλήσσια που είναι οι περιοχές δίπλα μου..

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποιον θα επιλέξω..

αυτόν που εμπιστεύεσαι μαλλον

Εγω επελεξα εναν στην τυχη που ειναι ο πιο κοντινος μου, ολες οι επιλογες ηταν αγνωστοι

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω φάει το διαδίκτυο και δεν έχω βγάλει άκρη, τι γίνεται στην περίπτωση παιδιού άνω των 18 το οποίο είναι έμμεσα σφαλισμένο (φοιτητής) από τον γονέα. Το σύστημα δεν δέχεται τον ΑΜΚΑ του όταν έχω μπει με τους δικούς μου κωδικούς. Υποθέτω ότι πρέπει να βγάλει δικούς του κωδικούς Taxis (έστω και αν δεν υποβάλλει φορολογική δήλωση) για να μπει στο Σύστημα ως ενήλικος.

Γράφτηκα τότε που το είδα σε αυτό το νήμα. Είναι ένας κοντά σε εμένα και έκανα αίτηση να δω τι θα γίνει. Μπήκα σήμερα και ακόμη λέει το αίτημα μου είναι σε εξέλιξη...

Έχω φάει το διαδίκτυο και δεν έχω βγάλει άκρη, τι γίνεται στην περίπτωση παιδιού άνω των 18 το οποίο είναι έμμεσα σφαλισμένο (φοιτητής) από τον γονέα. Το σύστημα δεν δέχεται τον ΑΜΚΑ του όταν έχω μπει με τους δικούς μου κωδικούς. Υποθέτω ότι πρέπει να βγάλει δικούς του κωδικούς Taxis (έστω και αν δεν υποβάλλει φορολογική δήλωση) για να μπει στο Σύστημα ως ενήλικος.
Το παιδί υποχρεούται να βγάλει ΑΦΜ άπαξ και έκλεισε τα 18...

Επίσης, θα του αποδοθεί διαφορετικό ΑΜΚΑ για το διάστημα των σπουδών, ενώ μετά το πέρας αυτών θα του ξανα-αποδοθει το τελικό ΑΜΚΑ.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το παιδί υποχρεούται να βγάλει ΑΦΜ άπαξ και έκλεισε τα 18...

Επίσης, θα του αποδοθεί διαφορετικό ΑΜΚΑ για το διάστημα των σπουδών, ενώ μετά το πέρας αυτών θα του ξανα-αποδοθει το τελικό ΑΜΚΑ.

αφμ και αμκα στα 18. Το αμκα δεν αλλάζει

αφμ και αμκα στα 18. Το αμκα δεν αλλάζει
Έχει αλλάξει από πέρυσι η διάταξη... Αλλάζει το ΑΜΚΑ όπως το έγραψα...

Πως γινεται ν αλλαξει αφου το μισο ανκα ειναι η ημερομηνια γεννησης; Αλλαζουν τα τελευταια ψηφια; Αυτο ισ υει για τους φοιτητες;

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει αλλάξει από πέρυσι η διάταξη... Αλλάζει το ΑΜΚΑ όπως το έγραψα...

δεν επιμένω, αλλά πες μου γιατί να αλλάξει εφ όσον υπάρχει