Το όργανο κάνει την μουσική ή ο καλλιτέχνης ?...
... Μουσικη ειναι οι νοτες που βγηκαν απο την τρομπετα του Miles.
...
...στο λάθος !Ρε Timbre μια αρνηση εισαι διαρκως ρε αδερφακι μου...![]()
Μ' αυτούς τους αλήτες, που τολμάνε κάποιοι να τους βάζουν και στη ροκ ιστορία, τι θα κάνουμε;
...
@ dipie
Αυτό δεν απαντά στην ερώτηση. :chinscratch:
Ενδιαφέρουσα θέση!
Αλλά νομίζω ότι αυτή τη φάση με τα νέα προιόντα που τα παρουσιάζουν με ενθουσιασμό και εμπνευση κάποιοι ριβιούερς έχει παρέλθει προ δεκαετιών. Δηλαδή πόσο ενθουσιασμό μπορεί να έχει κάποιος ο οποίος εδώ και 30 χρόνια ανακαλύπτει το "κάτι άλλο" δώδεκα φορές το χρόνο και παθιάζεται με αυτό; και πόσο "κάτι άλλο" μπορεί να είναι στην πραγματικότητα αυτό; Μάλλον μία από τα ίδια με το προηγούμενο κλπ....Ε, στο τέλος θα γίνει διεκπεραιωτής.
Η εποχή που η τεχνολογία ήταν καινούρια και βατή για την κοινωνία ώστε να την παθιάσει, μάλλον τελείωσε. Οι νεότερες γενιές τα βρήκαν όλα εξελιγμένα στο έπακρο, ακίνητα , βαρετά. Δεν ενδιαφέρονται. Η τεχνολογία πια εξελίσετε σε επίπεδο άπιαστο για να εμβαθύνει ο μέσος άνθρωπος. Όλα είναι "μαύρα κουτιά" που απλά κάνουν καλά την δουλειά τους.
Τα έχουμε διαβάσει όλα και είναι μάλλον αστείο για κάποιον (για μένα έστω) να διαβάζω ξανά σήμερα για το πόσο καλά στρίβει ή επιταχύνει το καινούριο Γκόλφ. Αυτά τα διάβασα πρίν 20-30 χρόνια. Και σήμερα όλα καλά στρίβουν έτσι κι αλλιώς.
Κι άν διαβάσω ένα "εμπνευσμένο" κείμενο για το καινούριο Γκόλφ θα χαμογελάσω συγκαταβατικά και γρήγορα θα γυρίσω σελίδα.
Ποιός ρουφάει σήμερα τα περιοδικά του "ειδικού τύπου"; Πόσα τεχνικά άρθρα βρίσκει κανείς μέσα; Τα μοτοπεριοδικά έχουν γεμίσει ξέκολες μπάς και ανεβάσουν πωλήσεις.
Εκφυλισμός και κορεσμός! Πάμε για άλλα......
Συνήθως, για ακροάσεις προτιμάμε ό,τι δοξάζει το ηχοσύστημα.
Τελεια τοποθετηση.
Ο ηχος που εχουν βγαλει τα πρωτα LS3/5 ακομη να τον πιασουν αυτον τον ηχο τα καινουργια ηχεια.
Εχουμε 100 εταιρειες τουλαχιστον, με 10 μοντελα η καθε μια, συνολο 1000 διαφορετικα ακουσματα.
Απο τα 1000 ακουσματα πιο λεει την αληθεια;
Εγω δεν μπορω μα απαντησω οποιος ξερει ευχαριστως να μας πει.
Οχι ομως απαντηση, οτι αρεσει σε εσενα, γιατι αυτο ειναι υποκειμενικο.
Το όργανο κάνει την μουσική ή ο καλλιτέχνης ?
το ξέρω, και γιαυτό συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τη σχέση κόστους μηχανημάτων ως προς την καλή αναπαραγωγή της μουσικής
εφόσον μπορείς να ακούς αξιοπρεπώς από ένα μηχάνημα των 150 ευρώ την μουσική σου (όσα δισκάκια και να έχεις, όσα λεφτά και να έχει δώσει για αυτά)
Ωραία σχεδόν συμφωνούμε.Ο καλλιτεχνης βεβαιως, αλλα το οργανο ειναι το μεσο εκφρασης και το καθε μεσο εκφρασης εχει την δικη του υποσταση, αξια και δυνατοτητα επικοινωνιας...αλλα το θεμα δεν ειναι τα μουσικα γουστα. Το θεμα ειναι ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΑ στο φυσικο ηχο θες να ακουσεις τη μουσικη που σου αρεσει.
....
Μιχάλη ήρεμα.Δεν υπάρχει λόγος να τα παίρνεις τόσο προσωπικά.
Εξ' άλλου πλέον,τώρα πιά ομολόγησες και ξαλάφρωσες![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.