Ρε γαμωτο, μου αρεσουν οι θεωριες των ιερων βιβλιων αλλα η αυτη η ρουφιανα η πραγματικοτητα με μπερδευει...
Αφου ο κρατισμος ειναι η λυση, γιατι ο Τσιπρας, αυτος ο συγχρονος Τσε Γκεβαρα, πηγε την γυναικα του να γεννησει σε ιδιωτικο μαιευτηριο;
Μηπως το εκανε επειδη οταν με το καλο ερθει στην εξουσια θα κρατικοποιησει τα ιδιωτικα νοσοκομεια, οποτε ηθελε να ξερει σε τι κατασταση βρισκονται;
Και η Παπαρηγα, αυτη η μετενσαρκωση του πατερουλη, γιατι εστειλε την κορη της να σπουδασει στο Deree;
Να φταιει ο καπιταλισμος που δεν της αφησε αλλες λυσεις ή μηπως ο σκοπος της ηταν να γνωρισει τον εχθρο απο μεσα;
Kοίταξε, στους αδαείς και στους άσχετους με το θέμα μιλάω ειρωνικά. Σε εσένα δε μιλάω, διότι φαίνεσαι γνώστης, αλλά προσπάθησε και συ να είσαι πιο κόσμιος στους χαρακτηρισμούς και να αφήσεις τις παρομοιώσεις.
Ο ίδιος ο Τσίπρας έχει χαρακτηρίσει τυχοδιώκτη τον Τσε Γκεβάρα (θα νόμισε ότι ήταν κανάς από τους αδελφούς Τζέιμς). Τώρα η Παπαρήγα δεν βλέπω να έχει καμία σχέση με το Στάλιν, αλλιώς ο ριζοσπάστης θα γέμισε με φωτογραφίες της. Η προσωπολατρεία ήταν χαρακτηριστικό της περιόδου όπου ο Στάλιν ήταν ηγέτης του μπολσεβίκικου κόμματος. Λογικό, διότι τότε δεν υπήρχε η τηλεόραση. Και ο λαός όφειλε να ξέρει τον ηγέτη του.
Ασε που δεν μπορείς να συγκρίνεις δυο ιστορικά προσωπα σε τόσο διαφορετικές περιόδους.
Τώρα, η κόρη της Παπαρήγα φαίνεταi βρήκε τον τρόπο να δημιουργεί νέα σύμπαντα. Δεν εξηγείται αλλιώς πως η κόρη της σπουδάζει στις ΗΠΑ (ακόμα!!!) ενώ έχει σπουδάσει και στο ντιρί και πήγε σε ιδιωτικό σχολείο (δικό της θέμα και άσχετο με την πολιτική)
Από όλα αυτά, ισχύει το γεγονός πως η κόρη της πήγε σε ιδιωτικό σχολείο για 3 χρόνια, διότι δεν ήθελε η Παπαρήγα για προσωπικούς λόγους να φορτωσει την κόρη της σε άλλους.
Οπότε πριν αρχίσω τις ειρωνείες, θα σε παρακαλούσα να προσέχεις τι γράφεις.
Και πες πως ήσουν βάζελος, αν δεν υπήρχε η ερτ που θα έβλεπες την μπάλα σήμερα;
Ξέρω ξέρω θα μου πεις, πως τα ιδιωτικά νοσοκομεία εχουν καλύτερο εξοπλισμό από τα δημόσια, διότι ο ιδιώτης επενδύει. Πέρα από το γεγονός πως φαντάζομαι θα συμφωνείς και συ πως πρέπει όλοι (ανεξαιρετως φυλής) να εχουν δωρεάν υγεία και σύγχρονη, ο ιδιώτης από που βρήκε τα λεφτά; Πήρε δάνειο. Σωστός. Η τράπεζα από που τα βρήκε; Μάλλον από τις καταθέσεις των πελατών. Που στην πλειοψηφία τους είναι εργαζόμενοι, των οποίων ο πλούτος νόμιμα κλέβεται από τον εργοδότη μέσω της υπεραξίας.
Συνεπώς, υπάρχει πλούτος για να εκσυγχρονισθούν πλήρως τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, χωρίς να περιμένουμε την ΕΚΤ να τυπώσει χρήμα όπως κάνει ο Τσίπρας ή όπως ο Σαμαράς ζητιανεύει.