Ολα στους ιδιώτες, μήπως και λειτουργήσει τίποτα σωστά..

Απάντηση: Re: Ολα στους ιδιώτες, μήπως και λειτουργήσει τίποτα σωστά..

Μα όταν τελικά το κράτος βάζει τα λεφτά (δηλαδή εγώ και εσύ) που κολλάει ο κάθε ιδιώτης να πληρώνεται τα διόδια;
Την εθνική οδό που χρησιμοποιώ δεν την έχει φτιάξει ακόμη κανείς. Χρησιμοποιώ την παλιά η οποία δεν είναι έργο της εταιρίας που έχει τα διόδια!

Από εκεί και πέρα ας πάει η ιδιωτική εταιρία στα δικαστήρια να ζητήσει από το κράτος ότι θέλει. Και αν είναι νόμιμο, να το πάρει.
Θεωρώ ότι το να εκμεταλεύεται προϊόν που δεν έχει προσφέρει είναι παράνομο.

Πρόσεξε, δεν γκρινιάζω για την Αττική οδό, που ευχαρίστως πληρώνω τα διόδια, αλλά για κομμάτια του εθνικού δικτύου τα οποία προϋπήρχαν και η μόνη αλλαγή που έχει γίνει σε αυτά είναι η προσθήκη διοδίων!
Δηλαδή ποια εταιρία έχτισε τα Τέμπη και έχει διόδια μπρος πίσω;

http://citypress-gr.blogspot.com/2011/01/blog-post_17.html

γκρίνιαξε γρίνιαξε .. ελέυθερα

Ωραίος ρε Βασίλη!

Αν και δεν μπορώ να καταλάβω τους "ιδιωτικούς" δρόμους... όπως δεν μπορώ να καταλάβω τα διόδια...

Οι δρόμοι πρέπει να φτιάχνονται από το κράτος από τους φόρους που μαζεύει και διόδια να πληρώνουν μόνο όσοι χρησιμοποιούν τους δρόμους για επιχειρηματικές δραστηριότητες...

Φορτηγά και Κτελ κλπ...

Εδώ όχι μόνο τους πληρώνουμε από τους φόρους, τους πληρώνουμε και με διόδια πριν φτιαχτεί ο δρόμος, τους πληρώνουμε και αφού φτιαχτεί....

τραγικά...

ειδικά αυτά τα 3 στη σειρά μέσα σε 20 λεπτά κατεβαίνοντας από Θεσ/νίκη πριν τα Τέμπη είναι...

Re: Απάντηση: Re: Ολα στους ιδιώτες, μήπως και λειτουργήσει τίποτα σωστά..

http://citypress-gr.blogspot.com/2011/01/blog-post_17.html

γκρίνιαξε γρίνιαξε .. ελέυθερα

Ρε φίλε, εγώ βλέπω τι μου προσφέρει και τι ζητάει!
Σαν πολίτης δίνω 2.80 αλλά σε 20 λεπτά βρίσκομαι στην Ελευσίνα.
Σε αντίθετη περίπτωση θα ήθελα πάνω από μία ώρα!

Τώρα το τι μακακίες έχει κάνει το κράτος να τα βρούνε μόνοι τους.
Ας ήταν αυτό το πρόβλημα και στις άλλες "εθνικές" και βλέπουμε...
Για να ανέβεις Θεσσαλονίκη πρέπει να πληρώσεις 11 διόδια που είναι συσσωρευμένα τα περισσότερα, προς τα βόρεια.
Μιλάμε ότι σε κάποια φάση έχει διόδια κάθε 20 χιλιόμετρα!
Με λίγη κίνηση, κάθε 10 λεπτά σταματάς για ένα τέταρτο στην ουρά των διοδίων!

Πέρσι κατεβαίνω Πάτρα .. εκτός το ότι ο δρόμος είναι η πασίγνωστη καρμανιόλα ,, την έχουν αποκάμει και τα έργα του ιδιώτη που είναι στην μέση , πλερώ τα τελευταία δίοδια ,, και μετά απο 200 μέτρα !!! τροχο-αστυφύλαξ μας βγάζει έξω απο την εθνική και μας στέλνει απο παραλία ..

λίγα χιλιόμετρα πριν την πόλη ... 1ώρα και 30 λεπτά !!! και το πλερώσαμε ...

Ωραίος ρε Βασίλη!

Αν και δεν μπορώ να καταλάβω τους "ιδιωτικούς" δρόμους... όπως δεν μπορώ να καταλάβω τα διόδια...

Οι δρόμοι πρέπει να φτιάχνονται από το κράτος από τους φόρους που μαζεύει και διόδια να πληρώνουν μόνο όσοι χρησιμοποιούν τους δρόμους για επιχειρηματικές δραστηριότητες...

Φορτηγά και Κτελ κλπ...

Εδώ όχι μόνο τους πληρώνουμε από τους φόρους, τους πληρώνουμε και με διόδια πριν φτιαχτεί ο δρόμος, τους πληρώνουμε και αφού φτιαχτεί....

τραγικά...

ειδικά αυτά τα 3 στη σειρά μέσα σε 20 λεπτά κατεβαίνοντας από Θεσ/νίκη πριν τα Τέμπη είναι...

+1

Ας μη γινόμαστε πλεονέκτες!
Τόσα λεφτά δίνει το κράτος για την υγεία και την παιδεία!
Θέλετε να το χρεοκοπήσετε;

...πληρώστε γρήγορα τους φόρους σας! Αυτό το κράτος κάνει τα πάντα για σας, είναι δυνατόν να το αφήσετε έρμαιο στη τύχη του; Ντροπή... :Banane0:

θα πληρώσω αύριο 2950 ευρώ δόση. Φέτος μου ήρθε 8000 περισσότερος φόρος σε σχέση με το 2011 (734 το 2011) με λιγότερα έσοδα.

Μην μου το θυμίζεις σε παρακαλώ!!!

Νομίζω ότι ο πόνος αυτός είναι γενικός, ίσως όχι σε αυτά τα επίπεδα, αλλά για τον καθένα παραμένει πόνος...

Πουλάνε και νησιά πλέον..Πώς ο δωσιλογος ο GAP ,που εγινε και πρόεδρος τής ''διεθνούς σοσιαλιστικής αλητειας'' διακήρυξε στο Καστελόριζο,οτι ερχεται το ΔΝΤ..??Ε ειχε στον νού του και τζάμπα διαφήμιση..

Re: Απάντηση: Ολα στους ιδιώτες, μήπως και λειτουργήσει τίποτα σωστά..

Πέρσι κατεβαίνω Πάτρα .. εκτός το ότι ο δρόμος είναι η πασίγνωστη καρμανιόλα ,, την έχουν αποκάμει και τα έργα του ιδιώτη που είναι στην μέση , πλερώ τα τελευταία δίοδια ,, και μετά απο 200 μέτρα !!! τροχο-αστυφύλαξ μας βγάζει έξω απο την εθνική και μας στέλνει απο παραλία ..

λίγα χιλιόμετρα πριν την πόλη ... 1ώρα και 30 λεπτά !!! και το πλερώσαμε ...

Η αντιδραση σου σε αυτο πια ηταν ? και γενικα σε τετοιες περιπτωσεις γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανουμε για να μην μας πιανουν κορόιδα ?Μηπως τα διοδιο που πληρωσες αφορουσαν το κομματι που ειχες ήδη διανύσει ?

Oταν μπαίνεις σε ένα κομάτι δρόμου αυτό και πληρώνεις ,, στην προκειμένη υπήρχαν εξόδοι αρκετοι πριν τα διόδια
εγω ότι μπορώ κάνω , εχω σηκώσει κάμποσες φορες τις μπάρες , έχω κάνει στάση πληρωμων στο δημόσιο και στις τράπεζες ,, και μπορώ να πω ότι συμετάχω και ενεργά στο δρόμο ..

ότι μπορω κάνω ..*

Το ποσό των δυο ευρώ θα αναγκαστούν να πληρώνουν σε λίγο καιρό οι ασθενείς που επιθυμούν να κλείσουν τηλεφωνικά ραντεβού στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», καθώς η διοίκηση έχει λάβει απόφαση ανάθεσης της υπηρεσίας τηλεφωνικών ραντεβού σε ιδιωτική εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης ρουφήγματος αίματος του κοινού.

...μία μικρή διορθωσούλα μόνο στο άρθρο.

ακραία η άποψη ότι αποτελεί δικαίωμα η πρόσβαση στο νερό

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εσείς ρε παιδιά που πίνετε νερό στο όνομα του ιδιωτικού τομέα, είστε δημόσιοι ή ιδιωτικοί υπάλληλοι; ή μήπως "αυτοδημιούργητοι" ελεύθεροι επαγγελματίες ( τελείως ανεξάρτητοι από το κράτος, να υποθέσουμε; )
Γιατί εγώ που έχω δουλέψει από οικογενειακές επιχειρήσεις μέχρι βιοτεχνίες και πολυεθνική βιομηχανία, δεν βλέπω και τόσο τεράστια διαφορά νοοτροπίας και τρόπου να γίνονται τα πράγματα από μια δημόσια υπηρεσία όταν την επισκέπτομαι... το μόνο που αλλάζει είναι οι ώρες κοπάνας του προσωπικού, το ύψος των αμοιβών και βεβαίως ο φόβος της ανεργίας...

Εσείς ρε παιδιά που πίνετε νερό στο όνομα του ιδιωτικού τομέα, είστε δημόσιοι ή ιδιωτικοί υπάλληλοι; ή μήπως "αυτοδημιούργητοι" ελεύθεροι επαγγελματίες ( τελείως ανεξάρτητοι από το κράτος, να υποθέσουμε; )
Γιατί εγώ που έχω δουλέψει από οικογενειακές επιχειρήσεις μέχρι βιοτεχνίες και πολυεθνική βιομηχανία, δεν βλέπω και τόσο τεράστια διαφορά νοοτροπίας και τρόπου να γίνονται τα πράγματα από μια δημόσια υπηρεσία όταν την επισκέπτομαι... το μόνο που αλλάζει είναι οι ώρες κοπάνας του προσωπικού, το ύψος των αμοιβών και βεβαίως ο φόβος της ανεργίας...

Και τα ....λαδωματα ,αναλογα την υπηρεσια

Ε, ας μην τα ισοπεδώνουμε και όλα...
Αλλιώς δουλεύουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλιώς οι ιδιωτικοί, αλλιώς οι ελεύθεροι επαγγελματίες.
Άλλα άγχη έχει ο ένας, άλλα ο άλλος.
Αλλιώς θα τρέξεις τη δουλειά σου όταν έχει σημασία να βρεις πελάτη και αλλιώς όταν παίρνεις μισθό βρέξει χιονίσει!

Καμία σχέση....

Έχω δει ιδιωτικού τομέα να ξύνονται και να παίζουν Quake.....εν ώρα "υπηρεσίας"....

Έχω δει δημοσίου να κάθονται μέχρι τις 18.00 για να εξυπηρετήσουν κάποια περίπτωση....πολίτη......