Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Γελοία δεκανίκια του συστήματος, υπάλληλοι του Κράτους συγχαρητήρια.
Θα πείθατε ακόμα και εμένα αν καθόσασταν μέχρι το βράδυ. Αποδείχθηκε ο τραμπούκικος ρόλος σας με την αποχώρηση στις 17.00!!!

ΥΓ. Ώρα 18.30 το ΠΑΜΕ καθόταν στην Ομόνοια και έπαιζε επαναστατικά τραγουδάκια όταν οι υπόλοιπες χιλιάδες ανθρώπων προσπαθούσαν να ανέβουν και πάλι προς την πλατεία. Μόνο αυτό από εμένα. Καλό βράδυ στους υπομονετικούς φίλους που ανέχονται ακόμα τα βαρίδια του ΚΚΕ.

Το MEGA με τους "έγκυρους σχολιαστές" Τσίμα , Πρετεντέρη και Τρέμη απέδωσε τα αύσημα στο ΚΚΕ που σήμερα στήριξε την έννομη τάξη , προστάτεψε την Βουλή και απέτρεψε τα χειρότερα . Ευγε

Γελοία δεκανίκια του συστήματος, υπάλληλοι του Κράτους συγχαρητήρια.
Θα πείθατε ακόμα και εμένα αν καθόσασταν μέχρι το βράδυ. Αποδείχθηκε ο τραμπούκικος ρόλος σας με την αποχώρηση στις 17.00!!!

ΥΓ. Ώρα 18.30 το ΠΑΜΕ καθόταν στην Ομόνοια και έπαιζε επαναστατικά τραγουδάκια όταν οι υπόλοιπες χιλιάδες ανθρώπων προσπαθούσαν να ανέβουν και πάλι προς την πλατεία. Μόνο αυτό από εμένα. Καλό βράδυ στους υπομονετικούς φίλους που ανέχονται ακόμα τα βαρίδια του ΚΚΕ.

Σήμερα είχαμε νεκρό, αν δεν το έμαθες. Την ώρα που εσύ και οι όμοιοι σου πανηγυρίζουν (δεν ξέρω γιατί) μια οικογένεια θρηνεί.

Ο αναρχικός-δολοφονικός χώρος εκφράζεται από την ΑΚ και τη Διαδρομή. Η μεν ΑΚ επικροτεί την επίθεση και τη δολοφονία, η Διαδρομή την επόμενη βδομάδα θα παίρνει συνέντευξη από τους δολοφόνους. Αυτοί είναι οι αναρχικοί, δολοφόνοι, ίσα και όμοια με τον Κορκονέα. Στον ισπανικό εμφύλιο κόβανε τα κεφάλια από τις καλόγριες, σε μας ξεκλήριζαν ολόκληρα χωριά, έχει ιστορία ο χώρος. Τύφλα να 'χουν τα Ες-Ες.

Είναι θέμα λογικής

Δεν μπορείς να καταλάβεις πως έχω το δικαίωμα να πάω όπου θέλω;

Αφού διαδήλωνες γιατί περιφρουρείς τη βουλή και όχι απλά το μπλοκ σου?

To μπλοκ του ΠΑΜΕ είχε σταθμεύσει στη Βουλή. Αρα εκεί έπρεπε να ήταν και η περιφρούρηση. Το χε πει εδώ και μια εβδομάδα. Και το ταξικό κίνημα δε θα παίρνει άδεια από κανένα αναρχοδολοφονο άδεια για το που θα πραγματοποιησει τις πορείες του.

έλα ρε Γιάννη τώρα ...

δλδ σε όλες τις προηγούμενες πορείες που το παμε αποχωρούσε (καλώς ή κακώς δεν έχει σημασία σε αυτό που συζητάμε) η κατάληξη δεν ήταν πάντα η ίδια ??

βρήκαμε στόχο τώρα ??

Την τελευταία φράση δεν την καταλαβαίνω και μάλιστα ως υπονοούμενο. Για μένα η κατάσταση ήταν και είναι ξεκάθαρη.
Το ΚΚΕ εκμεταλλεύεται τη δράση ηλιθίων και χουλιγκάνων για να υποβαθμίσει και να σπεκουλάρει ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ προσπάθεια οργάνωσης και δράσης ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ αριστερής παράταξης και μιλώ για οτιδήποτε βρίσκεται εντός αριστερού ή αναρχικού σχήματος.
Στόχος λοιπόν κριτικής για συνεργασία με τους μπάτσους και απουσίας πρωτοβουλίας κάθε μορφής σύγκρουσης ήταν πάντα, τουλάχιστον για όσους γνωρίζουν. Αν δεν γνωρίζεις, ρώτα να μάθεις.

Την τελευταία φράση δεν την καταλαβαίνω και μάλιστα ως υπονοούμενο. Για μένα η κατάσταση ήταν και είναι ξεκάθαρη.
Το ΚΚΕ εκμεταλλεύεται τη δράση ηλιθίων και χουλιγκάνων για να υποβαθμίσει και να σπεκουλάρει ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ προσπάθεια οργάνωσης και δράσης ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ αριστερής παράταξης και μιλώ για οτιδήποτε βρίσκεται εντός αριστερού ή αναρχικού σχήματος.
Στόχος λοιπόν κριτικής για συνεργασία με τους μπάτσους και απουσίας πρωτοβουλίας κάθε μορφής σύγκρουσης ήταν πάντα, τουλάχιστον για όσους γνωρίζουν. Αν δεν γνωρίζεις, ρώτα να μάθεις.

κανένα υπονοούμενο , βάζω και τον εαυτό μου μέσα ....

εγώ σε ρωτάω αν η κατάληξη είναι πάντα η ίδια, ανεξάρτητα του αν το παμε είναι ή οχι παρόν ....

και ξαναλέω , το να πετάξεις βροχή από πέτρες και μολότωφ σε πλήθος είναι εγκληματικό .. τουλάχιστον ...., και τι σχέση μπορεί να έχουν αυτοί οι μπαχαλάκηδες με τον αναρχικό χώρο ?? καμία λέω εγώ ........

όποιος νομίζει οτι τα διάφορα χουλιγκάνια κάνουν καλό σε οτιδήποτε παρακαλώ να μου το εξηγήσει .......,

Κατσε γιατι εδω ξεφυγαμε παλι...

Σήμερα είχαμε νεκρό, αν δεν το έμαθες. Την ώρα που εσύ και οι όμοιοι σου πανηγυρίζουν (δεν ξέρω γιατί) μια οικογένεια θρηνεί.

Πες ποιος απο εδω μεσα πανηγυρισε αλλιως εισαι ενας απλος κοινος συκοφαντης.

Ο αναρχικός-δολοφονικός χώρος εκφράζεται από την ΑΚ και τη Διαδρομή. Η μεν ΑΚ επικροτεί την επίθεση και τη δολοφονία, η Διαδρομή την επόμενη βδομάδα θα παίρνει συνέντευξη από τους δολοφόνους.

Επισης ενα link με τους πανηγυρισμους των ΑΚ...

Αυτοί είναι οι αναρχικοί, δολοφόνοι, ίσα και όμοια με τον Κορκονέα. Στον ισπανικό εμφύλιο κόβανε τα κεφάλια από τις καλόγριες, σε μας ξεκλήριζαν ολόκληρα χωριά, έχει ιστορία ο χώρος. Τύφλα να 'χουν τα Ες-Ες.

Επισης link που να δειχνει οτι αναρχικοι(?) ξεκληρισαν ολοκληρα χωρια...

Διαφορετικα δεν μιλας, απλα περδεσαι...

Ο αναρχικός-δολοφονικός χώρος εκφράζεται από την ΑΚ και τη Διαδρομή. Η μεν ΑΚ επικροτεί την επίθεση και τη δολοφονία, η Διαδρομή την επόμενη βδομάδα θα παίρνει συνέντευξη από τους δολοφόνους. Αυτοί είναι οι αναρχικοί, δολοφόνοι, ίσα και όμοια με τον Κορκονέα. Στον ισπανικό εμφύλιο κόβανε τα κεφάλια από τις καλόγριες, σε μας ξεκλήριζαν ολόκληρα χωριά, έχει ιστορία ο χώρος. Τύφλα να 'χουν τα Ες-Ες.

Δεν μπορείς να καταλάβεις πως έχω το δικαίωμα να πάω όπου θέλω;

To μπλοκ του ΠΑΜΕ είχε σταθμεύσει στη Βουλή. Αρα εκεί έπρεπε να ήταν και η περιφρούρηση. Το χε πει εδώ και μια εβδομάδα. Και το ταξικό κίνημα δε θα παίρνει άδεια από κανένα αναρχοδολοφονο άδεια για το που θα πραγματοποιησει τις πορείες του.

Κοίτα έχω ξανακούσει εδώ μέσα ότι είμαι δολοφόνος και μάλιστα από δήθεν σοβαρούς ανθρώπους, λες να μου κάνει εντύπωση ή να με συγκλονίσει η κριτική ενός ΚΚΕ;
Το πρόβλημά σου είναι ότι μου προσάπτεις θέσεις και δράσεις άλλων ελπίζοντας να με καλύπτουν ή ελπίζοντας να κάνω το λάθος να τις επικροτίσω. Ε, δεν θα σου κάνω τη χάρη. Σε αντίθεση με πρόβατα σαν κι εσένα έχω προσωπική στάση και δεν με εκπροσωπεί κανένας. Μπορείς να με κρίνεις μονάχα απο τα εδώ γραπτά μου.

κανένα υπονοούμενο , βάζω και τον εαυτό μου μέσα ....

εγώ σε ρωτάω αν η κατάληξη είναι πάντα η ίδια, ανεξάρτητα του αν το παμε είναι ή οχι παρόν ....

και ξαναλέω , το να πετάξεις βροχή από πέτρες και μολότωφ σε πλήθος είναι εγκληματικό .. τουλάχιστον ...., και τι σχέση μπορεί να έχουν αυτοί οι μπαχαλάκηδες με τον αναρχικό χώρο ?? καμία λέω εγώ ........

όποιος νομίζει οτι τα διάφορα χουλιγκάνια κάνουν καλό σε οτιδήποτε παρακαλώ να μου το εξηγήσει .......,

Δημήτρη μου, έχω γράψει ήδη το ίδιο από το μεσημέρι που ήμουν μπροστά σε υπολογιστή και το έβλεπα και μάλιστα σε διάλογο με τον Kosh και τον Maestro. Ήσουν κάτω και δεν το διάβασες.
Εξακολουθώ όμως να έχω την απορία, γιατί έφυγε το ΚΚΕ και μάλιστα αφού "καθάρισε" την πλατεία; Αυτή η φυγή σε συνδυασμό με το προηγούμενο μπάχαλο είναι ύποπτη. Θέλω μια σαφή απάντηση όχι από εσένα κατά προτίμηση.

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Καλά οκ....

Το ΚΚΕ θα μας κάνει και μαθήματα ιστορίας???

Ότι να ναι....

Οι προβοκάτορες θα επιτίθεντο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ???

Απλή ερώτηση....

Και επίσης....

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα τους κυνήγαγε και θα τους παρέδιδε στην αστυνομία, μετά απο ανελέητο ξύλο???

Δημήτρη μου, έχω γράψει ήδη το ίδιο από το μεσημέρι που ήμουν μπροστά σε υπολογιστή και το έβλεπα και μάλιστα σε διάλογο με τον Kosh και τον Maestro. Ήσουν κάτω και δεν το διάβασες.
Εξακολουθώ όμως να έχω την απορία, γιατί έφυγε το ΚΚΕ και μάλιστα αφού "καθάρισε" την πλατεία; Θέλω μια σαφή απάντηση όχι από εσένα κατά προτίμηση.

δεν ξέρω γιατί έφυγε,

είπα και πριν, με την κατάσταση που υπήρχε κάτω και πολύ έκατσε ...

αν δεν γινόταν επεισόδια μπορεί να καθόταν παραπάνω μπορεί και όχι ...

δεν θα το μάθουμε ποτέ ....

εδώ άνθρωποι εξοπλισμένοι με μάσκες και τα ρέστα και όχι πρωτάρηδες δεν άντεχαν την ατμόσφαιρα ...
φαντάσου να έχεις δει και δεκάδες διπλανούς σου με σπασμένα κεφάλια ....

σήμερα αλλού ήταν το πρόβλημα, όπου ήταν πάντα δλδ ...

άλλος χάλασε σήμερα το σκηνικό, και χθες καί άλλοτε .... όχι το παμε, τουλάχιστον σήμερα όχι το παμε ........

Κατσε γιατι εδω ξεφυγαμε παλι...

Πες ποιος απο εδω μεσα πανηγυρισε αλλιως εισαι ενας απλος κοινος συκοφαντης.

1.Οσοι τα βάζουν με το χώρο που σήμερα δέχτηκε απρόκλητα επίθεση και έχει νεκρό
2.Αυτοί που χαίρονται που το ΚΚΕ δεν κάθησε ως το τέλος

Επισης ενα link με τους πανηγυρισμους των ΑΚ...

Καλά το λινκ δεν το είδες; Θα ρθω γω να σου σπάσω το αμάξι και μετά θα λέω πως φταις επειδή εσύ το άφησες εκεί.

Επισης link που να δειχνει οτι αναρχικοι(?) ξεκληρισαν ολοκληρα χωρια...

Διαφορετικα δεν μιλας, απλα περδεσαι...

Διάβασε ιστορία. Δεν μπορώ να κάνω quote βιβλία

Σύληση κλπ.

Αρχισε η συληση νεκρού μαζι με τους εμετους της Παπαρηγα να σκουζει για δεκα λεπτα εναντιον του 105.5.

Και πάλι καλησπέρα, Σπύρο μου

Γιατί είναι σύληση νεκρού η αναφορά σε αυτόν, πολλώ δε μάλλον που ήταν και μέλος του ΠΑΜΕ (τελικά, επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ που μιλάει για συνδικαλιστή οικοδόμο);

Σε ότι αφορά το "σκούξιμο", τη δήλωση την άκουσα κι εγώ (τη δείξανε και ο Σκάϊ και το Mega) και ήταν 10 δευτερόλεπτα. Αναφέρθηκε στον ραδιοσταθμό "Κόκκινο". Είπε τη φράση "ρέπει (ο χώρος του ΣΥΝ) προς τον κουκουλοφορισμό".

Αλλά, θα ήθελα να ρωτήσω και πραγματικά περιμένω μιαν απάντηση, ο Αλαβάνος δεν ήταν πρώτος αυτός που εδώ και δυο-τρία χρόνια (νομίζω ότι ήταν στο debate του 2009, αλλά μπορεί να ήταν και περισσότερα) που αναφερόμενος στα επεισόδια του Δεκέμβρη του 2008, τα χαρακτήρισε "επανάσταση" (ή κάτι ανάλογο); Άποψη που επανειλημμένα έχει υιοθετηθεί και από άλλους του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ. Και αν αυτό ήταν "επανάσταση", δεν δείχνει "ροπή προς τον κουκουλοφορισμό"; Δεν εννοώ βέβαια υιοθέτηση και χρήση τέτοιων πράξεων και μεθόδων εκ μέρους του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ αλλά τουλάχιστον εγώ το εκλαμβάνω ως μία προσπάθεια εναγκαλισμού αυτού του χώρου.

Αν είναι τέτοια, τότε λυπάμαι. Με όποιο στόχο και όποιες καλές προθέσεις και αν έχει. Ακόμα κι αν ο χώρος αυτός θεωρείται ιδεολογικά συγγενής, άρα χώρος στον οποίο μπορείς να επιδράσεις και να μεταλαμπαδέψεις ιδεολογία και τρόπους συμπεριφοράς, έστω κι αν του καταλογίζεις λάθη ή μη αποδεκτές συμπεριφορές.

(Παρένθεση: είμαι μόνιμος αναγνώστης του "Δρόμου της Αριστεράς", που εκδότης του είναι ο Γ. Θεωνάς, της ΚΕΔΑ του ΣΥΡΙΖΑ και καλύπτει και τις θέσεις της ΚΟΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Και βέβαια αρθρογραφούν σε αυτόν διάφοροι του ΣΥΡΙΖΑ και του ευρύτερου χώρου, ακόμα και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ίσως και άλλων χώρων. Μέχρι και άρθρο του Μαργαρίτη της ΔΗΜΑΡ έχω δει αλλά ακόμα και συνέντευξη από την Κανέλλη έχει πάρει. Πριν ένα μήνα ρωτούσα τον εκδότη - έχουμε συμπεθεριάσει - πώς γίνεται και το ένα άρθρο να συγκρούει το άλλο. Μου απάντησε, διπλωματικά, ότι η εφημερίδα δεν είναι όργανο, αλλά μια έκδοση που χώρο έχουν όλες οι απόψεις. Πειστική απάντηση πάντως που να εξηγεί πως γίνεται να υπάρχει τέτοιου είδους αρθρογραφία, που μπερδεύει τους αριστερούς, δεν πήρα. Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ - και ίσως ο ΣΥΝ - διανύει πράγματι μια τέτοια περίοδο - μπερδέματος, δηλαδή?)

Καλό βράδυ και πάλι.
-

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=102132&catid=9

Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τους κουκουλοφόρους

Τελευταία ενημέρωση: 20.10.2011 | 17:36
Πρώτη δημοσίευση: 20.10.2011 | 16:40

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της γενικής γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα για τα επεισόδια στο Σύνταγμα και την επίθεση που δέχθηκε το μπλοκ του ΠΑΜΕ, το οποίο περιφρουρούσε τη μεγαλειώδη διαδήλωση.

Η κα Παπαρήγα έκανε λόγο για προσχεδιασμένη επίθεση που κάποιοι είχαν προαναγγείλει φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε γνωστό πως σε διάφορα sites προαναγγέλλουν και νέες επιθέσεις ανθρώπων του ΚΚΕ. Ωστόσο, δήλωσε πως δεν πρόκειται να φοβηθούν γιατί είναι ιδεολόγοι και ανιδιοτελείς, ενώ όσοι επιτέθηκαν στο ΠΑΜΕ εξυπηρετούν μηχανισμούς.

Επίσης, από το στόχαστρο της κας Παπαρήγα βρέθηκαν και τα μέσα ενημέρωσης αναφέροντας συγκεκριμένα τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και τον ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο, λέγοντας πως το πρώτο έκανε λόγο για εμφύλιο και ιδεολογικό πόλεμο ανάμεσα σε δύο τμήματα του κινήματος, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά.

Αναφορικά με τον σταθμό Κόκκινο σημείωσε πως το συγκεκριμένο ραδιόφωνο έλεγε πως δεν είναι ιδιοκτησία του ΠΑΜΕ το Σύνταγμα, κάτι που σημαίνει ότι χαιρετά τους κουκουλοφόρους στο Σύνταγμα.

"Κυβέρνηση, κόμματα, όσοι φοβούνται την ταξική πάλη μπορούν να την καταστείλουν, είτε με μαστίγιο και καρότο, είτε με παρακρατικούς μηχανισμούς. Η ταξική πάλη είναι ώριμη. Έχουμε εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό. Υπήρχαν άνθρωποι που δεν είχαν σχέση με ΚΚΕ ότι δε φεύγουμε. Με συγκίνησε που μου έλεγαν οι πολίτες μη φεύγετε", κατέληξε η κα Παπαρήγα.

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Καλά οκ....

Το ΚΚΕ θα μας κάνει και μαθήματα ιστορίας???

Ότι να ναι....

Οι προβοκάτορες θα επιτίθεντο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ???

Απλή ερώτηση....

Και επίσης....

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα τους κυνήγαγε και θα τους παρέδιδε στην αστυνομία, μετά απο ανελέητο ξύλο???

Αν εσένα σε πετροβολούσανε και ήξερες ότι δίπλα είχες γυναικόπαιδα δε θα αμυνόσουνα; Α και όταν σε κλέψουν, μην φωνάξεις την αστυνομία, μην σε πουν χαφιέ

Αισχρός αντι-κκεδισμός.

Παναγιώτη, και εγώ δεν πιστεύω ότι υπήρχε κανείς σοβαρός συριζαίος που να χαιρόταν με τους τραυματίες του ΚΚΕ (και γω έχω κάποιες κοκκινίλες, συνηθισμένος όμως από τα φοιτητικά και οπαδικά μου χρόνια, δεν με πειράζουν). Ελα όμως ντε που χλώμιασε η αρραβωνιαστικιά μου μόλις τις είδε. Αλλά κάποια στιμγή θα πρέπει να μας παρουσιάσουν κάποιες θέσεις

Last edited:

δεν ξέρω γιατί έφυγε,

είπα και πριν, με την κατάσταση που υπήρχε κάτω και πολύ έκατσε ...

αν δεν γινόταν επεισόδια μπορεί να καθόταν παραπάνω μπορεί και όχι ...

δεν θα το μάθουμε ποτέ ....

εδώ άνθρωποι εξοπλισμένοι με μάσκες και τα ρέστα και όχι πρωτάρηδες δεν άντεχαν την ατμόσφαιρα ...
φαντάσου να έχεις δει και δεκάδες διπλανούς σου με σπασμένα κεφάλια ....

σήμερα αλλού ήταν το πρόβλημα, όπου ήταν πάντα δλδ ...

άλλος χάλασε σήμερα το σκηνικό, και χθες καί άλλοτε .... όχι το παμε, τουλάχιστον σήμερα όχι το παμε ........

Δεν τα λες καλά φίλε. Εδώ είπαν ότι τα επεισόδια τα περίμεναν. Τι έγινε λοιπόν; Διακόσιοι αληταράδες έκαναν καλά χιλιάδες ψημένους επαναστάτες και μάλιστα έχοντες την βοήθεια των ΜΑΤ; Ε, όχι ρε φίλε, έλεος με την κοροιδία.
Πες μου ότι θα έφευγαν ούτως ή άλλως αφού ολοκλήρωναν την πασαρέλα να το καταλάβω.

ΥΓ. Το σκηνικό πάντα κάποιος είναι διατεθειμένος να το χαλάσει Δημήτρη. Συνήθως το Κράτος. Αυτό δεν είναι καινούργιο και δεν ελπίζουμε στο αντίθετο, αυτό θεωρείται δεδομένο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αν εσένα σε πετροβολούσανε και ήξερες ότι δίπλα είχες γυναικόπαιδα δε θα αμυνόσουνα; Α και όταν σε κλέψουν, μην φωνάξεις την αστυνομία, μην σε πουν χαφιέ

Αισχρός αντι-κκεδισμός.

χαχαχα!!!Το δικό μου είναι αισχρός αντι-κκεδισμος?? Τα δικά σου για τον αναρχισμό τι είναι??? Το μένος που έχετε απο που πηγάζει???

Τι λέτε ρε??? Πείτε τα αλλού αυτά..

Που κυνηγάγατε σαν σκυλιά τους 100 μαλάκες και τους παραδίδατε στους μπάτσους...

Ο δικός σας ο Ζιώγας πριν λίγο το είπε ξεκάθαρα....τόσο ζώο...

"Γενικά λέει, όταν είναι το ΠΑΜΕ κάτω δεν γίνεται τίποτα, γιατί το ΠΑΜΕ επιβάλει την τάξη μόνο του"...

Επειδή οι μπάτσοι έχουν κατι ελλείψεις σε προσωπικό, δεν αναλαμβάνετε???

Ο Μαίλης δεν άντεξε τόσα συγχαρητήρια από το καθεστώς και βγήκε στο Mega να διαμαρτυρηθεί. Δεν ήξερε όμως γιατί διαμαρτυρόταν μιας και "μπράβο" του είχαν πει...Απίστευτος διάλογος για όποιον τον παρακολούθησε.

Από νωρίς γύρω στις 9 οργανωμένα μπλοκ του ΠΑΜΕ κυρίως μαζεύονταν στο Σύνταγμα. Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στην Αμαλίας ενώ άλλες ομάδες συγκεντρώνονταν προς τους δρόμους πλευρικά της Βασ. Σοφίας.

Γύρω στις 11, η πλατεία Συντάγματος είχε γεμίσει κόσμο σχεδόν ασφυκτικά. Την ίδια ώρα ξεκίναγε από την πλατεία Κλαυθμώνος η πορεία που καλούσε η ΠΟΕ/ΟΤΑ με μεγάλο όγκο κόσμου-έφτανε έως πίσω στα Χαυτεία.
Στις 12 ξεκίνησε η πορεία της αυτοδιεύθυνσης με 5 μπλοκ και περίπου 2000 άτομα από τα Προπύλαια, κατέβηκε και ενώθηκε στη Σταδίου με τον “Δεν πληρώνω” πίσω από τα μπλοκ της ΠΟΕ/ΟΤΑ.

Η γενική εικόνα ήταν, πολύς κόσμος μέσα στο Σύνταγμα, επίσης στα πρώτα 300 μέτρα της Σταδίου, άλλα τόσα στην Φιλελλήνων από μπλοκ ταξιτζήδων, 200 μέτρα στην Πανεπιστημίου επίσης από κόσμο του ΠΑΜΕ, ενώ στην Αμαλίας περίπου 400 μέτρα ακόμα με κόσμο από δήμους και δημόσιους οργανισμούς.

Η εικόνα αυτή κύλησε έως τις 2 περίπου. Κάπου εκεί άρχισαν να φεύγουν κάποιοι λίγοι, ενώ ο κύριος κόσμος παρέμεινε .
Ακουγόταν συνέχεια μία μεγαφωνική στην Αμαλίας και μία δεύτερη μέσα στην πλατεία.

Γύρω στις 2.30 βρισκόταν ένα ειρημικό μπλοκ αντιεξουσιαστών στη Βασ. Γεωργίου μπροστά από τα ξενοδοχεία. Εκεί πιεζοταν κάθε τόσο από διαδηλωτές του ΠΑΜΕ ενώ συχνά διάφοροι του ΚΚΕ ορμούσαν μέσα στο μπλοκ και φώναζαν “προβοκάτορας, πιάστε τον”, χωρίς να έχει δοθεί προηγούμενη αφορμή. Ακολούθησαν χαζοεπιθέσεις κι έτσι ξεκίνησε ένα πετροβολήδι προς τα ΚΝΑΤ στη ράμπα που δημιούργησε πανικό.
Ο κόσμος του ΚΚΕ χωρίστηκε στα δύο, όσοι ήταν στα λουλουδάδικα κατέβηκαν κάτω στην Πανεπιστημίου. Η περιφρούρηση του ΠΑΜΕ παρακολουθούσε άπραγη και πολλοί φύγανε πίσω. Τότε κατέβηκε μια διμοιρία μπάτσων στο κενό που δημιουργήθηκε, συνεχίστηκε το πετροβολητό, έπεσαν μερικά δακρυγόνα αλλά επέστρεψαν πέτρες και προς τους μπάτσους αλλά και προς τον κόσμο του ΠΑΜΕ. Εκεί χτυπήθηκαν μερικοί διαδηλωτές. Η περιφρούρηση του ΠΑΜΕ αντέδρασε αργα και μια ομάδα έκανε ντου προς τα κάτω πάνω στο μαύρο μπλοκ, περιπου 25 άτομα, που είχαν μια απλή επαφή στην ουσία αφού το μαυρο μπλοκ υποχωρώντας ψέκαζε με πυροσβεστήρες.

Γενικώτερα οι συγκεντρωμένοι του ΚΚΕ σάστισαν και άρχισαν να φωνάζουν για προβοκάτορες, έκαναν κάποιες αστείες αλυσίδες και μάλιστα άνθρωποι μεσήλικοι. Γενικώτερα, ακολούθησε εμφάνιση των μπάτσων από την κάτω πλευρά που μπαστακώθηκαν μέσα στη μέση της πλατείας, αργότερα έριξαν 2-3 δακρυγόνα και ο κόσμος έσπασε προς τα στενά. Πολλοί γύρισαν πίσω κάνοντας γύρους, έτσι κατέληξαν στην Αμαλίας και προς το Ζάππειο σχεδόν όλοι, το ΚΚΕ έμεινε μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη, οι μπάτσοι μεσα στην πλατεία.
Το μαύρο μπλοκ σκόρπισε.

Γύρω στις 5 μαζεύτηκε η μικροφωνική του ΠΑΜΕ και μισή ώρα αργότερα άρχισε να φεύγει το ΚΚΕ, ενώ παρέμειναν οι περισσότεροι ακό άλλα κόματα.

http://ergasiakodeltio.wordpress.com/

Εγω παντως λεω να ηρεμησουμε ολοι αποψε (εγω σιγουρα δεν ειμαι ηρεμος, το διημερο με εβαλε σε ενα προβληματισμο) και να τα ξαναπουμε αυριο... θα ειναι σιγουρα καλυτερα.

Καλο βραδυ....

Χασαπόπουλος τώρα στο MEGA . "Αν ήταν ελεύθεροι οι περισσότεροι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα ψήφιζαν ούτε πέντε άρθρα του νομοσχεδίου" ( μας δήλωσε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ) .

Αρθρο 60 παρ. 1 Συντάγματος
Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση .

Το Σύνταγμα έχει καταλυθεί από την χούντα του Γεωργίου Παπανδρέου. Η Δημοκρατία έχει καταλυθεί . Η τήρηση του επαφίεται σε εμάς τους πολίτες. Αν δεν το κάνουμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας .

προσωπικά θα ήθελα να γευτώ το πώς θα ήταν αν σήμερα και χθες δεν είχαν γίνει επεισόδια ...

με 300 και 500 χιλιάδες κόσμο στο κέντρο ....

και πόσοι ακόμα περισσότεροι θα ήταν αν δεν υπήρχε ο φόβος των χημικών, του ξυλοδαρμού κλπ κλπ κλπ

και αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ όμως .....

Δε με προσέχεις DIM...:D

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056251866&postcount=5308