παραγγελιές δέχεσαι;
Θέλω να δω hi ress με τον 14-35 f2 και τον 50άρη macro:music-smiley-005:
...Εμένα με τρώει η περιέργεια να βάλω hires με φακό Panasonic που έχει κουμπί και να δωσω προτεραιότητα στο OI.S του φακοϋ, ενω η σταθεροποιηση του σωματος θα κανει το pixel shift, λες να γίνεται χεράτο το hires και να μην το ξέρουν ?:HTEHETH63:
Κωστα καλοριζικη! Το λινκ που εβαλες με το νεφελωμα του Οριωνα βγαλμενη απο 300mm φακο κ 40 δευτερολεπτα εκθεση πως γινεται να μην εχει trails; Γινεται align in camera στο το hires mode;
αυτή ήταν και δική μου απορία, είναι σιγουρο και επιβεβαιωμένο ότι η Olympus έχει βάλει στο hires κάποια ρουτίνα όπου <καθαρίζει> τα artifacts απο γρήγορα κινούμενα αντικείμενα μεσα στην σκηνή (το έκανε και η ΕΜ1 στο HDR1) , αυτο δεν δουλευει καλά πάντα και αν πάς πολυ κοντά θα δείς ότι υπάρχει θεματάκι, μικρή κίνηση φύλλων όμως μπορεί να την μακιγιάρει ίσως να συμβαίνει το ιδιο και με το trail των αστρων αν είναι μικρό στα 40''. Θα κάνω δοκιμές όταν μπορέσω σίγουρα αλλά να δώ πότε θα προλάβω να δοκιμάσω όσα θέλω.:drool:
Τρομερή δουλειά από τον Gasquet. Δεν περίμενα απτή διαφορά στο DR και ειδικά στα highlights. Επίσης νομίζω μου αρέσει καλύτερα και το ελαφρώς πιο ψυχρό χρωματικό προφίλ.
Λίγο καλύτερη τιμή βρε Olympus...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.